Super goed en snel

Goede producten en snelle levering

Super snelle levering en goed product wat ik had besteld en kreeg er nog een leuk doosje met glitters bij Super leuk

Snel geleverd, goede service

Goede producten en snel geleverd

Ik vind het hele goede producten en alles is goed en snel geleverd…. Het enige vind ik dat de verzend kosten plus btw erg duur zijn……

Super goede service

Heb nu 2 keer gehad dat iets niet op voorraad was dat ze mij belden om te zeggen wanneer het weer op voorraad was of dat ik iets anders ervoor wilde. Dat vind ik echt top.

Alles goed!

Alles goed!

Prima eerste ervaring

Bij Nagelinkoop heb ik een aantal basisbenodigdheden besteld. Ze werden snel bezorgd, goed verpakt met een klein cadeautje erbij ook nog. Prima communicatie ook.

Fantastische opleidingsdag gehad.

Goede en pleziere uitleg gehad tijdens de cursusdag.

Top !

Pakketjes altijd snel geleverd, en netjes ingepakt. Ruime assortiment. Mijn favoriete nagel groothandel.

Goede service en snelle levering

Helemaal blij met deze producten

Fijne snelle levering Altijd top gezellig verzorgd ingepakt

Fijne producten en snelle levering.

Goed verpakt en snelle levering, leuk kadootje erbij.

Gewoon goed

Mijn ervaring is dat het heel goed Ik had een keer met een aanbieding iets verkeerd besteld en werd daar over gebeld zodat ik het kon veranderen en toch mijn aanbieding kreeg dat vond en vind ik nog steeds een fantastisch gevoel dat ze je eerlijk behandelen ook als ik wat besteld word het goed en vlug bezorgd ik wil het nergens anders bestellen

Keurig bedrijf

Mooie website die ook goed werkt ,duidelijke omschrijvingen van produkten,goede betalingsmogelijkheden , Snelle levering die ook keurig verpakt is met een leuk geschenkje,en ze verkopen goede produkten die ik graag gebruik dus een tevreden klant .

Snelle service, goed bereikbaar. Top!

Heel fijn ervaren super lieve en fijn mensen

Super winkel

Als je vragen hebt kun je bellen en krijg je goeie uitleg.

Goede producten en snelle levering.

uitgebreid assortiment

Heel fijn dat je alles van Urban ook bij deze Nederlandse groothandel in nagelproducten kan vinden

Altijd goed!

Ik vind nagel inkoop heel erg fijn doe altijd mijn bestelling hier! Ze zijn behulpzaam en vriendelijk altijd tevreden zeker een aanrader!

Goede producten en snelle levering tevreden

Altijd de bestellingen op tijd en altijd netjes ingepakt.

Veldoven 17

8271 RT IJsselmuiden