Prachtig

Het is prachtig. De kwaliteit van het behang, de print van het behang, het advies wat ik kreeg als het gaat om de maten en hoeveelheid behang. Allemaal prachtig. En super tof! Ik ga binnenkort zeker combineren met verf uit jullie collectie.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Advies en kwaliteit

Helemaal blij!

Ik heb behang en verf stalen besteld. Zoveel keus! Hele duidelijke en mooie stalen binnen gekregen samen met enkele tips. Nu nog een keuze maken wat het leukste/mooiste zal staan in de babykamer :-) Hoe de bestelling was verpakt vond ook erg leuk! Ik hou ervan als er aandacht aan word geschonken.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Tot zover een goede ervaring geen verbeteringen.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooie spullen en goede communicatie!

Goed bereikbaar via de app en echt mooie behangetjes

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? N.v.t.

Prachtige behangstalen!

Ik heb verschillende behangstalen besteld. Deze keurig ontvangen en uiteindelijk een goede keuze kunnen maken welke het moet worden!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Kleurrijk en makkelijk te combineren

Heel blij ben ik mijn bestelling die ik onlangs plaatste bij Bibelotte. Een mooi behang, goed te combineren met de verschillende kleuren van het verfpalet en beddengoed. Heel aardig geholpen.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Sale via insta was fantastisch
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Fijne verf en mooi beddengoed

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Super gaaf behang en snelle levering!

Mega blij met het mooie joy behang op de kamer van onze dochter! Snelle levering en mooie kwaliteit behang!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Hele mooie collectie en alles past bij elkaar

Hele mooie collectie, alles past bij elkaar en snelle levering

Supergoed!

Mijn bestelling was er een no time. En van prachtige kwaliteit! Leuk ingepakt met een cadeautje. Wat wil je nog meer?

Vlot verzonden

Mooie behangstalen van mooie kwaliteit!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

fijne winkel met uitstekende service

de samples kwamen niet binnen en werden na een mailtje binnen een dag alsnog verzonden

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? snelle actie na mail

Afspraken worden nagekomen

Veel keuze uit behang en fijn dat je een A viertje van het behang naar keuze kan bestellen!

Goede kwaliteit meubels

Het contact met Bibelotte via whatsapp verliep prettig. Er werd handmatig een bestelling geplaatst, omdat ik alleen losse opbergbakken nodig had. De kwaliteit is goed en makkelijk in elkaar te zetten.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Er werd gezegd dat er houtlijm in het pakket zou zitten, die werd niet geleverd (misschien omdat ik het meubel al had)
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle verzending en goede kwaliteit

Via de website van Bibelotte heb ik diverse behang en verf stalen besteld. Je ontvangt grote en goede stalen. De prijs van de stalen vind ik wel wat hoog.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Goede service.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooi sterk behang ontvangen en een vriendelijke behulpzame werknemer aan de lijn die me goed geholpen heeft.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Mooi behang, goede service
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Bibelotte heeft inspirerende ideeën voor vrolijke sfeervolle kinderkamers!

Nu mijn meiden een remake van de kamer nodig hebben checken we regelmatig jullie website en de sociale voor leuke ideeën. De voorgestelde kleurcombinaties zijn verrassend en vrolijk, vragen worden snel beantwoord en de producten zijn een feestje om uit te pakken!

Super dessin. En goede kwaliteit

Heel gave stalen besteld voor mijn nieuwe huis. De keus was lastig. Ze waren allebei erg leuk. Maar het is gelukt.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle levering
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Blij met de kwaliteit en de mooie designs van Bibelotte – echt een aanrader!

Blij met de nieuwe salontafel – stijlvol design met eiken look! De Selma wandplanken zorgen voor een prachtige, sfeervolle uitstraling in onze woonkamer!

Uitstekende service!

Behangstalen besteld en de volgende dag gelijk in huis. Nu nog een keuze maken:)

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle verzending

Geweldig concept

Wat een handig en tof concept. Je kan met deze stalen van groot formaat heel goed thuis even kijken of het wat voor je is. Hoe de lichtval is en wat dat doet met de kleur.

Snelle levering!

Snelle levering, mooi behang en fijn kleuradvies.

Snelle service!

Prachtige prints, mooie kwaliteit en snelle service.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Heel fijn dat er kleuradvies bij het behang komt

Netjes bezorgd

Prima aankoop en mooi ingepakt

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooie kleuren van de meubels

Nette service bij vragen.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? N.v.t.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door Jacoline. Bij gebrek aan toffe, unieke, -niet standaard- decoratie voor de kinderkamer was het idee ontstaan en zo geschiedde. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot prachtig behang, verfcollecties en nog veel meer moois. Alles ontworpen èn geproduceerd op Nederlandse bodem. Om van jouw huis een echt familiehuis te maken.