• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? N.v.t.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? N.v.t.

Met hart wordt er gewerkt om dit mooie kritieke product bij je thuis af te leveren . Je wordt goed op de hoogte gehouden . Leuke winkel. Als tip. Mijn kinderen zij. Inmiddels puber . Ik haal input uit jullie mooie interieur en aankleding en kleuren Zo heb ik de poster " de groeten thuis " besteld . De bankkussen gebruik ik thuis voor mijn buitenbank. Jullie enthousiastme en kwaliteit voor de producten spreekt mij aan. Dank . Vriendelijke groet Mieke Peltzer.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle verzending en een prachtig dekbedovertrek ontvangen! Dochter is er heel blij mee (en mama ook ;)

Prachtige stof

Het dekbed en laken is van mooi katoen en goed van kleur. Klein nadeel is dat het laken wat te groot is, daardoor zit het niet strak om het matras. Dank je wel voor de snelle verzending!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Super dekkende verf en mooi behang

Ik heb nog nooit zo mooi effect gehad na 1 keer sausen, dekkend en streeploos! Nog nooit had ik behangen, maar met het behang van Bibelotte was het een eitje :) In het assortiment had ik graag ook de keuze willen maken van lak potjes 0,25ml dan had ik nog wat meer kleuraccenten gebruikt.

Prachtige meubels

Hele mooie meubels, het personeel denk goed met je mee! Onwijs tevreden met het eind resultaat

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Bezorg personeel mag iets vriendelijker
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Echt een heel mooi dekbedovertrek voor mn dochter haar nieuwe slaapkamer

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Prachtig product en goede service

Regelmatig kocht ik bij de welbekende grote landelijke winkels beddengoed voor onze kinderen. Voor onze dochter zag ik een hele leuk print bij Bibelotte en deze was direct favoriet bij haar. Even twijfelde ik over de prijs, zeker in vergelijking met de eerder genoemde winkels. Maar toen ik het dekbedovertrek binnenkreeg wist ik wel dat het het geld waard is. De stof voelt heel fijn aan en het is heel netjes gemaakt. Bij de eerste keer wassen zag ik een aantal kleine gaatjes, alsof ergens aan was gehaakt. Dit heb ik aangegeven bij Bibelotte en het werd snel en keurig omgeruild. Kortom; heel blij met de kwaliteit en de service!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle afhandeling van de bestelling en goede garantie
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Super snelle service & perfecte kwaliteit.

Ik kon mijn bestelling super snel ophalen. De lakverf die ik had besteld is van hele goede kwaliteit, fijn om mee te werken en de kleur is precies zoals op de website/foto’s.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Zie bovenstaande. In alle opzichten positief!

Mooie producten en zeer leuke service

Mooie producten en zeer leuke service

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

De lakverf dekt niet zoals omschreven

1 laag grondverf en drie!!! Lagen lak zorgt pas voor resultaat. Niet echt waar je op zit te wachten als je leest dat het goede verf is en je een babykamer aan het voorbereiden bent. Wel echt een prachtige kleur maar onverwachts dus twee blikken bij moeten bestellen. Het behang moeten we nog gaan plakken hopelijk is dat betere kwaliteit.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Kloppende productinformatie online zetten
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Nee

Mooi beddengoed

Dochter is heel blij net haar nieuwe dekbedovertrek. Het is een lekkere stof!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? N.v.t.

blij met deze leuke kleurtjes verf!

Bedankt voor de leuke tips en styling inspiratie op insta. Alles kwam netjes en optijd binnen.

Hele fijne communicatie

Snelle verzending, goede communicatie, en fijn, mooi behang, beddengoed en mooie kleuren verf!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Communicatie is heel goed

Uitstekend!

Ik ben er heel blij mij, het is precies zoals het is beschreven.

Heerlijk

Een heerlijk zacht en lekker ruikend knuffelkussen

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? snelle levering

Kwaliteit en kleuren mooi

Vouw in 1 vd 4 rollen, maar na melding komt er nieuwe rol

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snel respons op kreuk in behang

Prachtig!

Het dekbed en het kussen dat ik voor mijn dochter heb gekocht zijn prachtig! Goede kwaliteit en supermooie kleuren, heel blij mee!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Alles was goed

Prachtig stoeltje

Het bestelde stoeltje is echt prachtig!! Mooie kwaliteit en afwerking en heel degelijk! Voelt heel stevig.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle levering en kwaliteit product

Leuk spontaan bedrijf

We zijn erg tevreden over ons bestelling, de snelle levering en bovenal het enthousiaste, meedenkende en vriendelijke personeel!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle levering van super mooie producten.

Ik heb van allerlei verschillende producten afgenomen, het fijne hiervan vind ik dat alles mooi matcht met elkaar. Een feestje om te zien. De kwaliteit is goed. Als er vragen zijn wordt een goed meegedacht. Ga zo door!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Super blij met Madelief behang en bijpassende verf

Heel blij met de combinatie tussen de nude verf en madelief behang. Ik werd ook heel fijn geadviseerd via de WhatsApp chat :)

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Super vriendelijk contact!
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Geweldig mooie verf en behang

Snelle levering , leuk verpakt en een mooi extraatje !

Degelijk behang

Prachtig en heel sterk behang. Makkelijk te hangen. Super tevreden!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Goede klantenservice.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooie kwaliteit en goede klantenservice

Van onze schilder complimenten gekregen over de kwaliteit van jullie muurverf en het behang. Zo blij met het resultaat. Ook het contact met jullie klantenservice is super. Kortom zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door Jacoline. Bij gebrek aan toffe, unieke, -niet standaard- decoratie voor de kinderkamer was het idee ontstaan en zo geschiedde. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot prachtig behang, verfcollecties en nog veel meer moois. Alles ontworpen èn geproduceerd op Nederlandse bodem. Om van jouw huis een echt familiehuis te maken.