Verified Customer

Alles was in orde Goed hotel en goede zitplaatsen in het stadium

Verified Customer

Het was een unieke en geweldige ervaring om naar Liverpool FC te gaan. Alles netjes geregeld en duidelijk uitgelegd. Volgende keer maken we weer gebruik van Number1voetbalreizen!!!

Verified Customer

Het was een fantastische reis! Wij zijn een dag eerder vertrokken naar Manchester. Helaas is daar niet bepaald veel te beleven. Op zaterdag zijn wij naar Liverpool gegaan met de trein, dit is erg makkelijk te regelen op het station! Liverpool won uiteindelijk de wedstrijd met 2-1 van Leicester City door een doelpunt in de blessuretijd. Dit zorgde voor veel spanning en sfeer op de tribune. Zaterdagavond in Liverpool gebivakkeerd, het centrum is erg levendig en dus zeer gezellig. Aanrader is de Cavern Club! Op zondag zijn wij naar het Beatles museum geweest! Daarnaast een stadion tour op Anfield, AANRADER!!, en door Stanley Park naar het Goodison Stadion gelopen. Helaas is het hier erg rustig vergeleken met Anfield. Maandag zijn we weer terug naar huis gegaan, al met al was het fantastisch!

Verified Customer

Voor het eerst bij Number 1 Voetbalreizen geboekt (Liverpool - Manchester City). De kinderen hebben het nog steeds over dit weekend, we hebben met zijn allen genoten van deze 3 dagen Liverpool. Groetjes ***

Verified Customer

Het was een onvergetelijke ervaring! Supermatch ook al verloor de ploeg waarvoor ik supporter. Maar dit zal ik nooit vergeten en alles was dubbel en dik in orde. Bedankt! Dit vergeet ik nooit!

Verified Customer

Professionele feedback en reisschema Duidelijk, gemakkelijk en handig! Tickets waren tijdig binnen bereik. Schitterende plaatsen in het stadion! Op de 4de rij!!!

Verified Customer

De organisatie was vlekkeloos!!

Verified Customer

Ik vind jullie bedrijf niet meer als geweldig.... de jongens hebben me fantastisch geholpen en een leuke uitnodiging gemaakt voor mijn man als verassing. We hebben dankzij jullie met de kids een echt onvergetelijke reis gehad. Hartelijk dank voor alles. En we hopen nog wat reizen mee te kunnen maken die door jullie verzorgd worden.

Verified Customer

Wedstrijdkaarten werden keurig op tijd per aangetekende post bij ons bezorgd. Prima service en snelle en goede communicatie via de mail.

Verified Customer

Wij zijn al voor de derde keer zeer tevreden. Alles goed geregeld en nooit onverwachte tegenvallers of ongemakken. Goede en snelle communicatie en al drie jaar de beste prijs kwaliteit verhouding tov andere aanbieders van deze reizen.

Verified Customer

Stap voor stap alles prima geregeld van bestelling reis tot aan de levering van de kaarten en tickets.

Verified Customer

Was echt te gek, volgend jaar opnieuw naar Anfield.

Verified Customer

JA het was een geweldig weekend en we hebben zeker een mooie wedstrijd gezien. Ik heb nu voor de 2de keer bij jullie geboekt en deze reis wederom weer perfect geregeld. Jullie zijn echt een aanrader en als ze het aan mij vragen zeg ik zeker jullie. ***

Verified Customer

Al een keer of 4 hier een voetbal weekendje besteld. Alles verloopt prima en snel! Niks te klagen.

top alles naar wens.

Verified Customer

Geweldige reis naar PSG gehad. Goed hotel midden in het centrum en prima wedstrijd tickets

Verified Customer

Super ervaring gehad bij de opening van het Duitse voetbalseizoen in Dortmund tijdens de Supcuper. Van A tot Z was alles goed geregeld en goed gecommuniceerd. Bedankt voor het mooie weekend en tot de volgende keer!

Verified Customer

Het was echt geweldig. De sfeer en de plekken echt een dikke 10!!! Hotel was ook goed op loop afstand. Zeker een aanrader

Verified Customer

Ik ben met mijn dochter (13) naar Wembley geweest. Fantastische beleving om de wedstrijd Liverpool tegen Manchester City mee te maken. De reis was goed geregeld. We kregen op de tijd alle reisinfo en de tickets voor de wedstrijd. Kwaliteit/prijs verhouding van het hotel was prima. Tips en verbeterpunten: - reis terug kan eenvoudig per trein vanaf Kings Cross naar Luton Airport. Trein rijdt elk kwartier en duurt ca 45 minuten. - Na de douane zijn er nog veel restaurants waar je kunt eten.

Verified Customer

Het was allemaal goed geregeld Hotel keurig voor elkaar Voetbalwedstrijdkaartjes mooie plekken in het stadion Mooie wedstrijd prachtige ambian Ik ga zeker nog een x vaker met nr 1 voetbalseizoen mee Ik ben een zeer tevreden klant Bedankt gr ***

Verified Customer

Voor de 16de verjaardag van mijn zoon, die hier reikhalzend had naar uitgekeken, konden we de supercup tussen Bayern Munchen en Dortmund beleven. En of het super(cup) was! We logeerden in een prachtig hotel op wandelafstand van het immense Signal Iduna stadion. Samen met 81 755 anderen zagen we een fantastische wedstrijd met oververdiende winst voor Dortmund. De 'gelbe wand' danste en zong, mijn zoon en ik genoten van een geweldige voetbalavond! Wat een beleving, wat een sfeer, wat een prachtige verjaardag!! Marco Reus, onze favoriet, werd die avond gehuldigd als beste speler in de Bundesliga. Reuze!!

Verified Customer

Zeer goed hotel en alles duidelijk gecommuniceerd! Zal niet de laatste keer zijn dat ik via voetbalreizen iets zal boeken!

Verified Customer

Super goed geregeld. Basic hotel maar prima. Aan de rand van het centrum. Mooie zitplaatsen naast elkaar op de lange zijde. Hierdoor kijk je op de 'gelbe wand'. Enige nadeel dat de kaarten op de wedstrijddag opgehaald moeten worden. Meer dan een uur in de rij gestaan. Voor de rest zeker de moeite waard. Alles super geregeld door Number1voetbalreizen.

Verified Customer

Leuke pot en mooi stadion geweest! Dordmund vs Bayern. Hotel en levering kaartjes prima geregeld! Op loopafstand van het stadion! De binnenstad makkelijk te bereiken met de metro. Zeker de moeite waard en dicht bij Nederland.

Verified Customer

Goed georganiseerd en prima communicatie. Zeer tevreden. Jullie bedrijf en site al doorgegeven aan vriendengmogelijk ook op voetbalteis wille

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.