Verified Customer

Vorige week getuige geweest van de 2-0 overwinning van FC Barcelona op Atletico Madrid. Wat een prachtige ervaring voor mij en mijn zoon. We hadden gekozen voor de premium kaarten en kwamen vlak achter de dug-out op de hoofdtribune te zitten. Zo dicht op het veld en de spelers! Mooier vader/zoon moment kan je je niet wensen. Nu aan het kijken waar we volgend jaar heen zullen gaan! Number 1, bedankt voor de fantastische plaatsen in het stadion en tot de volgende keer!

Verified Customer

Enige tijd terug bij Lazio Roma - AS Roma geweest. Als Lazio Roma fan was dit een fantastische belevenis. Wat een heerlijke derby sfeer. Alles was tot in de puntjes geregeld, dus niets anders dan complimenten voor de organisatie!

Verified Customer

Voor ons was dit de tweede keer dat wij naar een voetbalmatch gingen kijken via Number One Voetbalreizen & dit was zeker niet de laatste keer. Alles was net zoals de eerste keer goed geregeld voor ons. Als je extra vragen hebt kun je ook steeds terecht bij Number1, ze zullen je hier altijd mee verder helpen. Ik kijk al uit naar het volgende tripje met numberone voetbalreizen.

Verified Customer

Vanaf het moment van boeken t/m thuiskomst alles was werkelijk top geregeld waardoor we onbekommerd konden genieten van deze bijzondere ervaring.

Verified Customer

In 3 woorden omschreven *** Ik heb de reis geboekt Barcelona - Lyon voor de champions leugue. Alles was tot in de PUNTJES geregeld. Vliegtickets via de mail en je kon gemakkelijk van te voren inchecken geen wachttijden de hotel voucher netjes via de e mail ontvangen. Vliegveld en het hotel ook niet ver uit elkaar dus zo konden we dus gemakkelijk met de taxi van het vliegveld naar het hotel reizen. Ook netjes de voetbal tickets optijd ontvangen. Vanaf het hotel naar het stadion was het prima te lopen dus echt waar voor herhaling vatbaar een echt georganiseerde reis zoals ik ze altijd zou willen boeken. Mijn volgende reis zal ik ook absoluut boeken bij deze organisatie. Heel erg bedankt voor deze verzorgde reis en tot ziens. ***

Verified Customer

Via via bij number 1 terecht gekomen van een andre tevreden klant boeken ging eenvoudig en kreeg goede feedback. Hotel was prima met goed ontbijt en op loopafstand van het station We hebben een top weekeind gehad

Verified Customer

Ze hebben ons goed geholpen en geluisterd naar wat wij wilden. hierdoor kregen wij de perfecte plaatsen op Anfield. gunstige vliegtijden zodat wij ook nog de wedstrijd manchester city- watford hebben kunnen zien.

Verified Customer

Topreisje! Genoten van de stad, het hotel, de wedstrijd Everton-Chelsea, en ja, zelfs van het Engelse eten... Het is een leuke ervaring om eens een wedstrijd in het buitenland te bezoeken. Het smaakt absoluut naar meer. De organisatie van Number 1 voetbalreizen was prima; de communicatie verliep vlot. Kortom, een aanrader!

Verified Customer

We hebben een super leuk week-end gehad. Het is eigenlij zo makkelijk om een voetbal match te gaan kijken. Het organisatie van ons week-end was prima geregeld. Hotel was dicht van het stadium en comfortabel en we hebben de kans gehad om een spannend match te kijken. We kijken ernaar uit om terug te gaan

Gewoon goed geregeld

Verified Customer

Via nr1 voetbalreizen een trip voor 6 personen naar Manchester united tegen Southampton geboekt. Alles ging via email en dat ging prima. Snel antwoord en tickets op tijd in huis. Alles keurig geregeld. De plaatsen in het stadion waren prima. We waren met 6 man en we zaten 4 om 2 en vlakbij elkaar. Sfeer was uitstekend ondanks dat ik in de wandelgangen gehoord had dat het bij united wel eens saai kon zijn (kwam misschien door Mourinho....). Deze wedstrijd had alles. Een wereldgoal van southampton opende het bal. United voetbalde matig maar kwam toch op voorsprong door 2 knappe goals maar een weergaloze vrije trap bracht de stand weer gelijk...tot lukaku het helemaal afmaakte vlak voor tijd. Pogba die nog ff een pingel mist....alles zat erin. Old trafford was schoon netjes. Iedereen vriendelijk en na de wedstrijd via ov alles wordt keurig geregeld. Nr1 voetbalreizen bedankt en tot de volgende keer

Verified Customer

Heel toffe wedstrijd met een zeer mooi en goed hotel met ontbijt

Verified Customer

Schalke04 - RB Leipzig Hotel was netjes, goed restaurant, goede hotelbar. En de gratis upgrade van de wedstrijdkaarten naar plaatsen in het familievak op rij 7 (dus dicht op het veld!) was een fijne, niet verwachte, verrassing. Kortom; Number1, bedankt voor de goede zorgen.

Verified Customer

Wat een geweldige trip naar Liverpool gehad samen met mijn 16-jarige zoon. Echt een vader-zoon beleving. De wedstrijd (Liverpool-Watford) was top met een uitslag van 5-0 en twee goals van ***. Maar ook de sfeer in het stadion en de plekken die we hadden, maakten het speciaal! Dank Number1 voor de mogelijkheid om dit mee te maken! Voor andere Europese wedstrijden (of stiekem nog een keer terug) zal ik zeker jullie benaderen... ***

Verified Customer

Het was een super gave reis met enorm goeie plekken in het stadion. alles was zeer netjes geregeld.

Verified Customer

Top match, top plaatsen! Alleen het hotel was iets minder. Mja het was maar 1 overnachting

Verified Customer

De service die jullie op de site zetten kloppen allemaal en die komen jullie ook allemaal na. Ik heb dat bij iemand anders niet mee gemaakt. Daarom zijn jullie de NUMBER 1 voetbalreizen. MVG ***

Verified Customer

Reis Liverpool-Watford, onvergetelijke ervaring met dank aan number 1 voetbalreizen. Alles tip top in orde en voorzien van de nodige (zeer uitgebreide) informatie. Zitplaatsen daarintegen geweldig we konden de spelers bijna aanraken. Number 1 voetbalreizen is een echte aanrader, perfect in orde!

Verified Customer

De voorbereiding naar de reis verliep alles behalve soepel. Hotel werd op laatste moment gewijzigd en ik heb overal achteraan moeten bellen/mailen. Kaarten werden, nadat ik ook hier weer mail had gestuurd, uiteindelijk per expresservice thuis bezorgd. Beschrijving waarna werd verwezen zat er niet bij. Ook weer moeten mailen. Rest verliep goed. Prima stadionplaatsen. Hotel ook goed maar meegegeven ontbijtpakket ging nergens over. O.a. 1 onafgebakken broodje. Zelf ontbijt moeten kopen.

Verified Customer

Erg goed geregeld, duidelijk op de hoogte gehouden en alles netjes in mapje toegestuurd gekregen. Ook zeer tevreden met de plekken in het stadion. Alles op een professionele manier afgehandeld, complimenten daarvoor!

Verified Customer

Afgelopen woensdag naar Liverpool geweest, alles was top. Het hotel was prima en een prima locatie. De kaarten waren super en we zaten ter hoogte van The kop. Samen met mijn zoon en een vriend geweest en we zijn al vaker geweest maar nog nooit met deze organisatie, ik weet nu al met wie ik volgend jaar naar Liverpool gaat.

Verified Customer

Het was voor ons de eerste ervaring met Number 1 Voetbalreizen en deze was erg goed! In het voortraject word je genoeg (en niet teveel) ge�nformeerd. Dus de Voucher van het Hotel kwam ruim op tijd per mail binnen en ca. 10 dagen voor de wedstrijden werden de tickets per mail opgestuurd. We kozen ervoor om met eigen vervoer te gaan, dat ging prima. Het hotel was erg goed, mooi centraal (op ca. 2 km. van de Eiffeltoren) en op slechts 15 minuten (met de bus) van het Stadion. De plekken in het stadion waren super. We konden de wedstrijd goed bekijken. Eenmaal terug in het hotel konden we ook nog zwemmen. En de volgende ochtend en heerlijk ontbijt. Al met al een leuk en goed geregeld weekend Parijs met een mooie 3-0 overwinning voor PSG.

Verified Customer

Een geweldige ervaring geweest! Samen met mijn zoon (15 jr) naar wedstrijd van Manchester City geweest. Op laatste moment bleek de wedstrijd niet op dinsdag maar woensdagavond te zijn. Prima opgelost door snel vliegtuig en hotel om te boeken naar een dag later. Communicatie was prima! Upgrade voor ongemak is zeer gewaardeerd!!

Verified Customer

Prima hotel en goede zitplaatsen in het camp nou gekregen. zeker wel waard voor je geld

Verified Customer

We boekten een weekend Liverpool met bezoek aan de wedstrijd tegen Bournemouth en het Beatles museum. Ik bezocht Liverpool voor het eerst, samen met mijn zoon en mijn schoonvader. Tickets voor vliegreis, informatie over hotel en de wedstrijdtickets waren allemaal keurig op tijd aanwezig, ondanks de relatief late boeking. We zaten bij de wedstrijd vrijwel vooraan langs het veld en konden ook de Reds Bar bezoeken voor en na de wedstrijd en in de rust. Ons weekend Liverpool werd hierdoor een onvergetelijke ervaring, voor iedere fan van het Engelse voetbal een aanrader.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.