Verified Customer

Zeer goeie service, alles verliep zeer goed. Enkel de communicatie rond het verkrijgen van het voetbalticket kon wat beter: eerst zou dit thuis worden geleverd, daarna zou het klaarliggen in het hotel en uiteindelijk moesten we er zelf omgaan naar een caf� in de buurt van het stadion. Los daarvan alles goed georganiseerd en mooie accommodatie.

Verified Customer

Afgelopen weekend zijn wij via jullie organisatie naar Barcelona gegaan (inclusief voetbalwedstrijd). Van te voren is ons verteld dat wij zelf in de gaten moesten houden wanneer de wedstrijd was. We hebben het een paar weken nagekeken en de wedstrijd stond gepland op zondag. Wij kwamen gelukkig zaterdagochtend net op tijd erachter dat de wedstrijd zaterdag avond al werd gespeeld. Onze tip voor jullie is dat jullie dit nog even doorgeven aan de mensen. Dit hadden wij tenminste wel op prijs gesteld. Voor de rest was het goed geregeld; prima hotel, goede vluchttijden en duidelijke uitleg over de stad.

Verified Customer

Alles is perfect gegaan eigenlijk. Qua afgifte seizoenskaarten Liverpool ook, al kan ik mij voorstellen dat je qua tijd aflevering toch beetje spannend vind. Vragen zowel telefonisch als via de e-mail zijn prima afgehandeld. Ik heb niks op aan te merken en heb vandaag nog tegen *** dat top geregeld is via jullie. Ik heb geen verbeteringen te melden.

Verified Customer

Met 12 mannen een zeer succesvolle voetbaltrip gehad naar ***, met een fantastische goal van ons *** De personele wisselingen in onze selectie vanwege blessures werden zeer vlot rechtgetrokken door Number1 en zo kon onze reis naar Liverpool beginnen. Het hotel Dream Appartments ligt mooi in het centrum op 2 minuten lopen van Mathew street met het nodige uitgaansgeweld en live muziek. Op de wedstrijddag eerst even stiekem langs Goodison park wat op 10 minuten lopen van Anfield ligt, slechts gescheiden door een mooi park. Rond 12u s'middags hadden we het mooie Anfield dan toch bereikt en het was er al erg druk rondom het stadion.Er stond al een rij voor de fanshop en de omliggende pubs waren volgens Engels gebruik al zeer goed gevuld. De wedstrijd zelf was een makkelijke overwinning van Liverpool op een zeer matig Bournemouth dat 1 of 2 weken eerder toch 4-0 had gewonnen van Chelsea. Al met al een geslaagde trip en als zelfbenoemde voetbalkenners toch een MUST om ooit aanwezig te zijn bij een wedstrijd van Liverpool en het magische you never walk alone mee te maken.

Verified Customer

De hele reis naar Manchester was goed verzorgd en geregeld. Het hotel lag centraal in het centrum en was van alle gemakken voorzien. de wedstrijd ticket waren goed. Mooie plaats en goed zicht op de wedstrijd

Verified Customer

Voor mijn verjaardag een heerlijk weekendje Barcelona gehad. Alles was dik voor elkaar. Uitstekend 4 sterren hotel om de hoek van Pla�a de Catalunya. Ook de tips in het reisbescheiden waren meer dan welkom. Bij vragen staan ze direct voor je klaar. Bedankt voor dit onvergetelijke weekend!

Verified Customer

Goedemiddag, Wij zijn met voetbalreizen nr1 van 2februari tot en met 4 februari 2019 naar Barcelona geweest om een wedstrijd te gaan bekijken Alles we werkelijk perfect geregeld door voetbalreizen nr 1 zowel hotel,wedstrijdkaarten en zeer zeker de fietstour die wij erbij hadden geboekt. Dit is zeker een aanrader om te doen. Het enige wat u kunt doen bij de informatie van hotel Expo dat het best gereisd kan worden vanaf het vliegveld met de trein R2 deze stopt namelijk voor het hotel.***

Verified Customer

Wij vonden het zeer netjes dat we van tevoren nettjes een mapje kregen met alle benodigde informatie en de wedstrijdkaarten . De communicatie was top we konden nog een tour simpel bijboeken. De reis was verder prima in orde, goed hotel. De wedstrijd was leuk en er hing een goede sfeer. Vooral het zingende publiek wat je van liverpool verwacht. Een stad die echt leeft voor het voetbal en niet te vergeten de beatles! Naar binnen gaan in het stadion verliep soepel en wij zouden dit sowieso aanbevelen aan alle voetbal liefhebbers. Een bedrijf wat alles goed voor je regelt en alles voor je heeft uitgezocht. Kortom eem onvergetelijke tijd! ***

Verified Customer

Prachtige Dagen in Livepool. prima geregeld en echt geen enkel min punt te melden. prima hotel dicht bij een van de stations van Liverpool. verder alles prachtig op loop afstand van elkaar en ook op de wedstrijd dag zelf was alles perfect geregeld. bij een volgende reis zal ik zeker weer zaken doen met number1 voetbalrezen. ga zo door mensen.

Verified Customer

Goede service Waren naar Atletico Madrid tegen Getafe op zaterdag 26 januari 2019 .De reis was inclusief vliegen,tickets voor de wedstrijd en verblijf in viersterren hotel Quatro puerta del sol,maar ik zou voor wedstrijden in Madrid dit hotel niet meer aanbieden het hotel is nl sterk verouderd slechte kamers in een hele vreemde vorm slechte bedden,maar de service was prima.

Verified Customer

Al een tijdje stond een bezoek aan Liverpool FC op de bucketlist van mij en mijn oudste zoon. Gekozen voor een arrangement van Number 1 Voetbalreizen en wel voor de wedstrijd tegen Crystal Palace op 19 januari 2019. Alle papieren ruim op tijd binnen, vliegen vanaf Schiphol rechtstreeks op Liverpool. Daar aangekomen rechtstreeks naar hotel om in te checken, ook de voetbal kaartjes lagen daar klaar. Door overbooking van ***, midden in het centrum. Zeer prima hotel met een fantastisch ontbijt, ook het internet was erg goed. Daarna door naar de game, geode plaatsen met een goed overzicht van het gehele speelveld. Was wel koud maar de sfeer maakte veel goed. You never walk alone net voor de wedstrijd gaat door merg en been, vergeet je nooit meer voor de rest van je leven...... Geweldig. Mooi dat het publiek gedurende de gehele wedstrijd pal achter het team staat en de winst met 4-3 was de kers op de taart. De zondag nog cultuur gesnoven in het Beatles museum, zeker een aanrader. En met de hoeveelheid pubs die je in Liverpool vindt hoef je je nooit te vervelen. Maandag weer terug naar Nederland waarna we terug kunnen kijken op een fantastische reis waar we nog lang over na zullen praten. En Number 1 Voetbalreizen.......... zeker een aanrader. ***

Verified Customer

De heenvlucht op zaterdag was geannuleerd. We hebben van Number1 de mogelijkheid gekregen om tegen een zeer redelijk tarief een dag eerder af te reizen. Hier zijn we heel tevreden over. Bij aankomst in het hotel bleek dat ��n van de twee kamers was geannuleerd. Niemand wist eigenlijk door wie, maar we hebben lang bij de balie moeten wachten tot de manager over zijn hart streek en ons toch een kamer gaf. Tussenkomst door Number1 was dus niet nodig. De voetbalkaarten lagen bij het stadion op de afgesproken plaats en konden we vlot ophalen. De plaatsen in het stadion waren ronduit slecht, maar daar kon Number1 natuurlijk niets aan doen. Net als het voetbal dat zo slecht was dat het pijn aan je ogen deed. We hadden deze wedstrijd zelf uitgezocht :-)) De volgende voetbaltrip boeken we uiteraard weer bij deze organisatie.

Verified Customer

De bestelling is prima afgehandeld. Alles was op tijd binnen en de informatie kwam duidelijk via de mail binnen. Bij het toezenden van de kaarten bleek dat we ook nog een upgrade hadden. Dus dit werd zeer gewaardeerd.

Verified Customer

Vlucht, hotel, tickets allemaal top geregeld!! Lissabon fantastische stad

Verified Customer

Geweldige voetbal middag op Anfield. Plaatsen waren best OK, had ze liever iets meer centraal gehad of korter bij de KOP. Ben steeds ZEER tevreden over de aangeboden formules. Voetbalreizen.NL doe zo verder, ik hoop door jullie nog dikwijls te kunnen afreizen naar Engeland. Sportieve groeten (YNWA) ***

Verified Customer

Ontzettend mooie reis gehad naar Fc Barcelona! De reis was super geregeld evenals het goede hotel! Door de goede info die we gekregen hadden zaten we op weg naar camp nou zo op onze stoel! Al met al een (te korte haha) maar zeer geslaagde reis via jullie dat we nu al weer aan het kijken zijn waar we volgend jaar naartoe willen! Dit zal waarschijnlijk naar Liverpool zijn en uiteraard gaan we dit weer via jullie doen!

Verified Customer

Top organisatie! Beantwoorden al onze vragen en kwamen zelf met de vraag of wij een gratis upgrade wilden krijgen. Zeer klantvriendelijk ook. Want wij hadden voor de Sinterklaas actie geboekt. Nr1 voetbalseizoen deed hier niet moeilijk over en gaf ons alsnog de korting.

Verified Customer

Ik vond t goed geregeld en een mooie belevenis om mee te mogen maken! Zou zeker weer om hulp vragen aan vragen aan nummer 1 voetbalreizen! Mvg layla en hopelijk tot snel??

Verified Customer

Weekend Londen geweest bij de wedstrijden Spurs - Wolves en Palace - Chelsea. Alles prima geregeld. Bij beide wedstrijden hadden we goede plaatsen. Hotel was netjes. Volgende keer boek ik mijn voetbalreis hier weer.

Verified Customer

De reis was van te voren goed geregeld, alle informatie m.b.t. de reis was vrij duidelijk. Wij hadden 2 overnachtingen in een goed hotel, midden in het centrum. Wij konden 3 uur van te voren het stadion al in en wij hadden daar een diner in een lounge. Wij hebben hier ook gebruik van gemaakt. Met de plekken die wij in het stadion hebben gekregen waren top. Wij zaten tegenover de main stand, beneden op de 2e ring. Daarbij zaten wij ook nog met ze alle bij elkaar (9 man). Wij vlogen terug via Manchester en hiervoor was een taxibusje geregeld waar wij met ze alle in konden. Een hele mooie ervaring en raadt dit zeker aan!

Verified Customer

Toen we bij ons hotel aankwamen was alles goed geregeld, konden gelijk inchecken en al onze spullen droppen in de kamers. De ligging van het hotel was een dikke 10. Het was maar 5 minuten lopen van het uitgaan en naast het hotel stonden rijen taxi�s. Ook het ontbijt was zeer goed, iedereen kon zijn buik vol eten om er vervolgens een leuke dag van te maken. Wij waren zeer tevreden en komen zeker weer een keer terug!

Verified Customer

Mijn vrouw kwam met een prachtige voetbalreis naar liverpool en manchester georganiseerd door number 1 voetbalreizen. Door een slechte ervaring met een andere aanbieder in het verleden was ik nogal sceptisch maar werd overgehaald door mijn meisje. Bij het eerste mailcontact voelde je al meteen dat je temaken had met een zeer kundig bedrijf en dit werd helemaal bevestigd toen onze reisbescheiden werden geleverd. Alles netjes geordend in een map, naast de hotelvoucher en de voetbalkaartjes waar het omgaat ook nog leuke idee�n wat te doen in de stad en vele duidelijke route beschrijvingen. Zelf hoef je niets meer te doen, gewoon gaan en genieten van een super fijne mini vakantie voor een prijs waar je het zelf niet voor kunt organiseren. Ik ben om, en mijn vrouw zoekt alweer een nieuwe bestemming.

Verified Customer

De boeking verliep zeer voorspoedig. De bestelling is op de juiste wijze afgehandeld. Zeer tevreden over het hotel en de wedstrijd. Alle communicatie verliep voorspoedig.

Verified Customer

Echt helmaal top en ook nog een fantastische wedstrijd Manchester united- Bornemouth 4-1 wat is dat engels voetbal toch schitterend, je verveelt je geen moment waardoor de wedstrijd jammer genoeg zo voorbij is Ook top geregeld dat we een upgrade kregen van de kaarten Was met mijn zoon , een mooi vader zoon belevenis die we niet snel gaan vergeten Kortom met number 1 voetbalreizen ga ik zeker nog een keer naar een wedstrijd en zal ook zeker in mijn familie en vriendenkring jullie aanraden

Verified Customer

Wij hebben een zeer leuke tijd gehad in Liverpool. Het hotel was goed geregeld en het inchecken was makkelijk. De route naar het stadion was van te voren goed uitgelegd en was daarom makkelijk te vinden. De club Liverpool zelf is natuurlijk een geweldige club met een geweldig stadion. Door de fijne vliegtijden hadden we van te voren nog genoeg tijd om een pub in te duiken en naar de fanshop te gaan. Ook de vliegtickets waren goed geregeld met een fijne vliegtijd. Zo'n trip is dus zeker voor herhaling vatbaar!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.