Zeer aangename voetbalreis meegemaakt. Hotel vlakbij het stadion. Hier was ook parkeerplaats voorzien in het hotel. Plaatsen in het stadion waren oke. Makkelijk berijkbaar met de auto vanuit Belgie. Zeer tevreden!
Alles was perfect geregeld, vliegreis ging helemaal goed, plaatsen waren goed, belevenis in het stadion was helemaal top en het verblijf in de appartementen van Dream apartments was helemaal luxe. Drie geweldige dagen in Liverpoolgehad.
Goede jullie afspraken nagekomen, alleen de ticket voor de wedstrijd was wat laat binnen, 15 minuten voordat wij vertrokken. Jullie belden daar wel keurig over.
Geweldig weekend gehad! Alles was perfect geregeld. We kwamen aan in het hotel, de kaartjes voor de wedstrijd lagen keurig klaar. Twin beds zoals aangevraagd. Zelfs de vergeten stekker konden we in het hotel lenen. Kortom: *** is een aanrader. Prima ontbijt ook! Informatie vooraf over reis van hotel naar stadion klopte precies. De wedstrijd was geweldig, vooral You'll never walk alone :) Fantastische sfeer. *** is een stad om veel te zien en veel te doen. *** is een aanrader, de bustour door de stad ook. The British Music Experience was te gek. Bij The ***, een sportkroeg, kun je heerlijk een biertje drinken en voetbal kijken. Eten kan op heel veel plekken. Al met al een zeer geslaagd weekend, voor herhaling vatbaar. Complimenten voor hoe dingen geregeld waren.
Erg goed. Ontzettend goed geregeld. Vooral van het vliegveld naar het hotel, de route goed beschreven. Daarnaast waren de kaarten netjes bij de receptie afgegeven. Eerst sceptisch over een geplande voetbalreis, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Leuke reis, wel enkele onduidelijkheden; Het was onduidelijk als we een vignet nodig hadden om Dortmund binnen te rijden. Op de website van Voetbalreizen stond van wel, na een telefoontje naar de hostel bleek van niet... Voor alle zekerheid een tankstation gezocht op de gps in de buurt... dat afgesloten was... Dan maar gestopt bij een lokale autohandel; deze brave man wist ons te vertellen dat we enkel nog op de dienst voertuigen in het stadhuis een vignet konden krijgen, dat binnen 30 min ging sluiten. Snel in de wagen, en op weg naar daar kwamen we zowaar onze hostel tegen... Geen vignetje meer nodig dus... In de hostel zelf was er eerst onduidelijkheid als onze reservatie al betaald was. We hebben dan maar ingecheckt na de wedstrijd zodat ze de tijd hadden om het uit te zoeken.
Hallo, Onlangs was ik 15 t/m 16 december in Dortmund waarbij ik de wedstrijd Borussia Dortmund - Werder Bremen heb bezocht. Helemaal top, het stadion, toeschouwers en het belangrijkst de wedstrijd. Wel geef ik als tip: wij waren onderweg met de auto en wij hadden 1 overnachting. Konden niet snel een parkeergarage vinden waar je auto 24 uur mocht staan. Toch hadden we hem gevonden. 300 meter verderop van het *** waar je je auto de hele dag kan staan, heb er *** voor betaald. Weet niet precies de prijs meer. Stond volgens mijn niet op de informatie bij jullie. Of ik heb het mis :). Was super en ik raad een wedstrijd van Dortmund zeker aan. Groet, ***
Wat een ervaring! Met mijn zoon naar een heuse Champions leage wedstrijd. Dat doe je niet elk jaar dus dan moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. En dat was het! Genoeg keuze, makkelijk bestellen en duidelijke communicatie rondom de reis. Dus de droom van mijn zoon kwam uit en we zagen de beste voetballers van de wereld in het �echt� voetballen. Onvergetelijk en voor herhaling vatbaar via Number 1 Voetbalreizen.
Nog maar 2 keer een voetbaltripje geboekt bij hun,maar de service en de trip op zich waren heel goed. De eerste keer naar Dortmund geweest met een top hotel en een goede plaats bij de wedstrijd, en de tweede keer naar Barcelona geweest.Ze hielpen ons met online inchecken, een top plek in het stadion en een leuk hotel in het centrum vlakbij de Ramblas. Ik denk dat ons volgende tripje[vermoedelijk Engeland] ook wel bij hun geboekt gaat worden.
Vlotte on-line afhandeling van boeking, betaling en levering van tickets. De vlucht is vlot verlopen. Het hotel is goed tot zeer goed wegens het goede ontbijt ! Ligging van hotel is zeer goed. Met de gegeven uitleg zijn we zonder problemen in het hotel en stadium geraakt. De plaats in het stadium was heel goed (niet te hoog of te laag rechtsachter het doel.
Een zeer leuk reisje naar Dortmund gehad met 6 vrienden. Number 1 Voetbalreizen had alles uitstekend geregeld. De papieren en tickets voor de wedstrijd waren allemaal keurig op tijd binnen.De dag van de wedstrijd en het verblijf in het hotel waren top! Kortom geen enkel woord van kritiek of een verbetering. Het was echt uitstekend. Top!
De reis op zich was goed georganiseerd , alles klopte wel Maar het *** is zeker geen aanrader wat ons betreft Er was in onze kamer geen mogelijkheid om wat frisse lucht binnen te laten komen , de deur naar het balkon was dicht en daar kregen we ondanks verschillende keren vragen geen sleutel van de afzuiger in de keuken blaast de lucht die hij opzuigt er aan de boven kant zo weer de keuken in want daar zit dus geen afvoerbuis voor het verdere transport van de lucht. We hadden gelukkig iemand bij ons die in de luchttechniek werkzaam is , die is door een luik gekropen en heeft daar de lucht circulatie aan gezet . Was ook niet bijzonder want zo roken we wat ze in ander apartementen aan het koken waren Mooi design radiator in de badkamer lekker om je natten handdoek over te hangen Moet hij wel aangesloten zijn cijfer geven een 5 Dan nog even de plaatsen in het stadion Voor een voetbalreis is dit een vrij dure reis en mag je toch wel verwachten dat je een beetje redelijke plaatsen hebt De plaatsen waar wij zaten waren hele slechte plaatsen , begrijp niet dat jullie zulke plaatsen verkopen heel slecht , de rechterhoek van het speelveld is voor ons de hele wedstrijd onzichtbaar Met andere woorden PRIJS / KWALITIJDSVERHOUDING EEN 4
Samen met mijn jongste zoon als examen cadeau de wedstrijd Liverpool FC vs Man United bezocht. Tijdens onze zoektocht voor kaarten kwamen we uit op Number1 Voetbalreizen.nl. Na het boeken via de website was alles perfect geregeld. Alle benodigde informatie werd ons tot beschikking gesteld om er echt feest van de maken. Vlucht, Hotel en de toegang tot het prachtige stadion aan Anfield road alles top geregeld met een top uitleg. Het examen cadeau van mijn zoon was dan ook zeer geslaagd met dank van Number 1 Voetbalreizen.
Eindelijk eens naar een Champions League wedstrijd geweest, Liverpool - Napoli. Met een mooie overwinning voor Liverpool een geweldige dag gehad. Zeer tevreden over de communicatie en de mooie zitplaatsen in het stadion.
�Quality time� weekend Al een tijdje hadden mijn zoon en ik het erover dat het toch mooi zou zijn om eens een wedstrijd van Atletico Madrid live te zien in dat prachtige stadion. Maar eigenlijk bleef het daarbij omdat ik dacht dat het teveel zou kosten en dat he teveel gedoe zou zijn om het te regelen. Beetje koudwater vrees i.c.m. luiigheid ha ha. Maar na weer een wedstrijd gezien te hebben op tv van Atletico Madrid en het feit dat mijn zoon 18 jaar werd besloot ik toch maar eens op het internet te gaan ori�nteren. Al gauw kwam ik meerdere aanbieders van voetbal reizen tegen maar trok die van number 1 voetbal reizen mij het meest. De website kwam duidelijk , betrouwbaar en overzichtelijk over en toen heb ik contact gezocht met ze over de wedstrijd tegen Barcelona.. En vanaf dat moment is het snel gegaan met een helder stappenplan en communicatie. Ik hoefde weinig te doen en alles was gefikst. Mijn zoon was dolblij met het cadeau ( en ik ook uiteraard ha ha )en voordat we het wisten stonden we op een zaterdag ochtend op schiphol om naar Madrid te vliegen met Iberia. Number 1 voetbal reizen had een mooi hotel in het centrum geboekt en vandaar uit hebben we de stad ontdekt. Maar het hoogtepunt was de zaterdag avond in dat super mooie stadion met die geweldige ambiance met al die super sterren op het veld. We waren voor Atletico maar stiekem genoten we ook van Messi en Suarez. De andere dag hebben we nog het stadion van Real Madrid bezocht met een tour en wat ook heel indrukwekkend was. Op de maandag vlogen we weer naar huis met een heerlijk gevoel en herinneringen. Later die week zeiden we tegen elkaar dat we echt een quality time weekend hadden gehad. Number 1 voetbalreizen wil ik daarom bedanken want is daar mede verantwoordelijk voor geweest aangezien alles top geregeld was. Zeker tot de volgende voetbal reis. PS : foto had ik al per mail gestuurd.
Aller eerst wil ik zeggen dat de booking van de reis allemaal goed geregeld is. Alle beschrijvingen die je nodlg heb om van het vliegveld naar je hotel en van je hotel naar het stadion te komen zijn netjes bij geleverd.het appartement waar wij verbleven zag er ook goed uit. Het enige min punt was dat de kaarten zogenaamd ge�pgraded waren en achteraf zeer slechte plaatsen bleken te zijn. Dit was echt teleurstellend.
Allereerst was het in mijn geval een gewonnen voetbalreis. Dus een spreekwoordelijk gegeven paard dat je niet in de bek mag kijken. Achteraf was dit ook totaal niet aan de orde want alles was uitstekend geregeld. Dan heb ik het niet enkel over de reis zelf, maar ook zeker over de duidelijke communicatie omtrent vlucht, hotelreservering, afhalen tickets, etc.
Alles super netjes en op tijd geregeld! Hierdoor compleet zonder zorgen van een fantastische ervaring kunnen genieten ondanks het verlies kan ik eindelijk zeggen dat ik bij mijn Newcastle United ben geweest waarvoor hartelijk dank! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik via Number one voetbalreizen geboekt heb. Nogmaals allen hartelijk dank en tot een volgende samenwerking.
toporganisatie . Alles perfect geregeld
Hele reis super geregeld!! Niks aan toe te voegen/te verbeteren????
alles was goed geregeld goed hotel en mooie plaatsen in het stadion zeker voor herhaling vatbaar ook de vragen van onze zijde werden direct beantwoord super gezellig weekend gehad
We zijn met 2 personen naar de wedstrijd Real Madrid - Valencia geweest. Op zaterdagmorgen op tijd vertrokken en we waren dan al rond half 12 bij ons hotel. Het hotel lag midden in het centrum vlak bij enkele metro haltes, ideaal! Naast het regelen van wedstrijdkaarten kan Number1 Voetbalreizen ook enkele andere activiteiten voor je regelen. Zo hebben wij 2 stadiontours en een fietstocht door Madrid gevolgd. Dit past allemaal prima in 1 weekend en is zeker de moeite waard. Zo hadden we zaterdagmiddag een stadiontour door het stadion van Atletico Madrid, hadden we op zondagochtend een fietstocht met een Nederlandse gids en op zondagmiddag een stadiontour door het Santiago Bernabeu. Zaterdagavond was de wedstrijd en we hadden prima plaatsen, net boven de harde kern van Real Madrid. Op deze manier maak je de uitstekende sfeer in het stadion van dichtbij mee. Dankzij de fietstocht met de Nederlandse gids krijg je in een korte tijd de mooiste hotspots van Madrid te zien en zie je tijdens het weekend toch nog iets meer dan alleen voetbal. De maandag vlogen we pas 's avonds terug, dus ook deze derde dag konden we nog volledig gebruiken om Madrid te ontdekken. Zo zijn we nog naar Ventas, het grootste stierenvechtarena van Madrid, geweest. Ook deze rondleiding is interessant om te volgen. Al met al hebben we een superweekend gehad en gaan we in de toekomst zeker nog weer eens kijken naar een andere voetbaltrip!
Wij hadden nog geen ervaringen met jullie bedrijf, maar onze eerste ervaringen zijn zeer goed. Alles was goed geregeld en hadden voldoende voorinformatie om onze reis tot een succes te maken. Ook de reservering van het hotel was goed geregeld. Het hotel zelf was erg goed en een verzamelplaats van veel Liverpool fans.
Benfica - Ajax... een wedstrijd die je toch niet missen wilt? Nadat we de aanbieding hadden gevonden van Number 1 Voetbalreizen op Facebook hebben we niet lang getwijfeld om te boeken! Erg eenvoudig en duidelijk! We hadden de kaarten en een overnachting geboekt, maar kwamen op het idee om langer te blijven. Want als we toch 1x zijn in Lissabon?! Hoe gaan we dit aanpakken? Juist, contact opnemen met Number 1 Voetbalreizen! Binnen een kwartier alles geregeld! 6 November was het zo ver. Vanaf vliegveld Brussel vertrokken we richting Portugal. Na 2.5 uur te hebben gevlogen zijn we aangekomen in Lissabon. Mede dankzij de routebeschrijving van het vliegveld naar ons hotel die we bij het boeken al hadden ontvangen van Number 1 Voetbalreizen was het erg eenvoudig om door de vele straten van Lissabon te slenteren. Wat schetst onze verbazing? Liggen er naast de wedstrijdkaarten ook nog wedstrijdsjaals bij van Benfica - Ajax klaar in het hotel! De woensdag was de wedstrijd. Genoten van een enorme sfeer in het stadion, en een punt mee naar Amsterdam! Na de dagen gezellig te hebben ingevuld en enkele bezienswaardigheden te hebben bezocht, zijn we zaterdag 10 november weer veilig geland in Brussel, waarna onze reis richting Nederland met de auto is hervat. Al met al een grandioze ervaring die we zeker niet hadden willen missen! Number 1 Voetbalreizen, enorm bedankt voor jullie inzet en een niet te vergeten vakantie!
Julianaweg 141 JJ
1131 DH Volendam
Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.