niet zoals verwacht

hotel ligt heel afgelegen en is voor mij zeker geen 5 sterren de bus naar het stadium , é haltes voor het stadium geen plaatsbeschrijving meer zodat we 3haltes terug moeten stappen. Voor terug naar hotel geen bus meer gevonden!!! teleurstellend voor deze som geld

Perfect!

Alles uitmuntend geregeld, van top tot teen. Gratis upgrade van het hotel met een top locatie in hartje Madrid. De wedstrijd was adembenemend, z'n mooie plaatsen nog nooit gehad. Echt een ervaring waarvoor dank. We hebben zoveep genoten dat we dit bij vrienden aan gaan raden en waarschijnlijk vaker deze reizen willen maken Nogmaals dank!

Echt fantastisch!

Als oma ben ik met mijn kleinzoon van 9 jaar naar een wedstrijd van Manchester City geweest. Best spannend. Hoe kom ik daar, welk hotel, hoe kom ik van vliegveld naar hotel, van hotel naar stadion. En hoe weet ik zeker dat ik de juiste tickets heb. Ik hoor regelmatig over 'valse' kaartjes. Daarom gekozen voor Number 1. Echt geweldig geregeld. Keurig op tijd alle informatie en tickets (digitaal) ontvangen. Vanaf dat ik landde op het vliegveld van Manchester stond stap voor stap beschreven wat ik moest doen. Welke trein, welke haltes, de route naar het hotel en zelfs het nummer van de bus om van hotel naar stadion te komen. Met plattegrondjes. Prachtige plaatsen in het stadion. Heel hartelijk dank!. Mijn kleinzoon en ik hebben hierdoor onbezorgd kunnen genieten van ons uitstapje.

Zalig

Zalig weekendje weg, hotel was top, topplaatsen. Wederom zeer blij! Al een 9-tal reisjes gemaakt en daar gaan er nog heel veel volgen! Toppers!

Prima geregeld alles zelfs een gratis upgrade gehad; hotel ideale ligging.

Boek een volgende keer zeker weer.

De voetbalreis was uitstekend geregeld.

servicegericht en betrouwbaar

Eenvoudig te boeken, Nr1V regelt verder alles. Bij vragen snelle reacties. Reisbescheiden en tickets ruim op tijd ontvangen.

Schitterend

Heel leuke ervaring om mijn favoriete ploeg aan het werk te zien

Goed geregeld

Alles netjes geregeld. Voetbal kaarten optijd mooie plekken in het stadion. Hotel vaak dicht bij het stadion Altijd alles goed geregeld.

Zeer goede communicatie. Alles op tijd gekregen via mail(tickets,voucher hotel enz…) Hotel was goed maar de kamer vond ik iets te klein, er was maar 1 klein raampje, dat gaf een opgesloten gevoel. Badkamer was ook klein. Wel vriendelijk personeel.

Verified Customer

Alles perfect geregeld. in een half jaar 2x een voetbalreis geboekt. 1x naar Chelsea en 1 keer naar PSG. Het was voor ons wel een redeleijk bedrag om even neer te leggen maar als uitje met kinderen die gek zijn van voetbal is dit het zeker waard! de plekken in het stadion waren perfect. diverse grootheden zien spelen. Ook het hotel in Parijs was zeer aangenaam. hotel ik londen was net iets minder maar dat had met de ligging te maken, niet het hotel zelf. Al bij al een heerlijk lang weekend gehad met de kinderen. even 1 op 1 en genieten maar. nu weer een tijdje sparen voor de volgende. kan even duren maar die gaat er zeker komen. volgende bestemming wordt Real Madrid

Verified Customer

Heel tevreden over de service. De online reservering ging heel vlot, reservaties en tickets zaten tijdig in de mailbox. Hotel was meer dan in orde, een aanrader!

Verified Customer

Super goed geregelde reis. vanaf vertrek tot in het mooie hotel, en niet te vergeten vergeten de prachtige wedstrijd met hele goede plaatsen. Algemeen zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Verified Customer

Alles perfect georganiseerd. Tickets mooi op tijd en perfecte communicatie. Enige minpuntje is de kamer in het hotel. Volledig in de hoek gestoken met een twijfelaar als bed. Dus wel een extra kamer moeten bijboeken. Voor de rest alles top.

Verified Customer

Dit was mijn eerste voetbaltrip via Nr.1 voetbalreizen( wel in het verleden 2x bij Dortmund geweest). Deze reis samen met mijn dochter gemaakt, en wat hebben we genoten.Alles perfect geregeld, van uitleg openbaar naar hotel, verblijf ook perfect. Maar hel allermooiste was natuurlijk een vol Camp Nou, onvergetelijk. 3 jaar geleden een stadiontour gehad in Camp Nou, maar dit is zo mooi, stond bovenaan mijn bucketlist, dus afgevinkt. Nogmaals dank voor de goede zorg. Vr gr **** *****

Verified Customer

De trip naar Tottenham was een cadeau voor mijn vrouw en onze zoon en dus een mooi Moeder/zoon moment. Het was dan ook fantastisch dat we van jullie een upgrade gekregen hebben. De plaatsen waren echt TOP! Hartelijk dank hiervoor. En uiteraard bij een volgende trip zullen we eerst bij jullie komen aankloppen! Nog een fijne dag groet ***** *****

Verified Customer

De keuze voor Number 1 Voetbalreizen kwam voort uit het gemak dat dit biedt. Kunt zelf kiezen waar je heen wilt en hoeveel dagen, en de rest wordt geregeld. Het benodigde materiaal zoals hotelreserveringsnummer en wedstrijdkaarten worden tijdig in de mail geleverd. Het hotel lag lekker in het centrum waardoor alles prima lopend te doen was.

Verified Customer

Ik zou een reis met Number 1 voetbalreizen iedereen aanraden! Zelf samen met m�n zoon van 10 een wedstrijd van Manchester City bezocht. Bij aankomst kwamen we bij luxe hotel terecht in het centrum van van Manchester waarbij het metrostation op loopafstand lag en waar vanuit de hele stad (incl. de stadions Etihad en Old Trafford maar ook manchester Airport) binnen 20 minuten te bereiken was. Kamer en het ontbijt waren prima! Niks op aan te merken. De wedstrijd Manchester City - Leeds was een ervaring die mijn zoon en ik nooit meer gaan vergeten. Wat een sfeer!! en wat een apheteose!! echt heel indrukwekkend�. Het mooiste was nog dat Number 1 voetbalreizen ervoor gezorgd had dat we zowat op het veld zaten. Kortom een geweldige ervaring!! **** & ****

Verified Customer

Zeer tevreden, communicatie goed. Heb je een vraag per mail vrijwel direct antwoord. Kortom zeker een aanrader om via nr1 voetbalreizen te boeken

Verified Customer

De trip was prima geregeld. Duidelijk routebeschrijving naar hotel en stadion. De wedstrijd een onvergetelijke ervaring

Verified Customer

Geweldig weekend gehad, alles keurig geregeld.

Verified Customer

Vanaf de aanvraag heel prettig en tijdig geholpen.vlak voor vertrek kregen wij nog een begeleidende tekst en werd ons veel.plezier gewenst. Vooral het laatste is zo belangrijk om mee te geven. Helaas verloor PSG de wedstrijd maar hebben wij het afscheid van Messi meegemaakt.

Verified Customer

Geboekt voor Bayern M�nchen tegen Hertha BSC, waanzinnige plekken achter de dugout met super uitzicht over het veld. Alles tot in de puntjes goed geregeld. Goed hotel in het centrum, dit gaan we vaker doen

Verified Customer

Wij zijn hartstikke blij dat we onze voetbalreis bij Number 1 Voetbalreizen hebben geboekt, omdat zij ons heel goed geholpen hebben. De werknemers waar we mee gesproken hebben waren zeer toegankelijk en zorgden overal meteen voor. 2 dagen voor de reis kregen we zelfs een upgrade naar VIP-kaarten. Volgende keer boeken we weer een voetbalreis bij Number 1!

Verified Customer

Fantastische voetbaltrip naar Liverpool met vader en zoon. Vorig jaar kon onze trip niet doorgaan vanwege de storm in februari maar door coulance van Nr1 Voetbalreizen van Nick en zijn collega�s zijn we dit jaar geweest en het was fantastisch. Hotel was dik in orde, prima plekken in het stadion en een fantastische wedstrijd Liverpool- Tottenham Hotspurs. Zeer tevreden over Nr1Voetbalreizen, altijd bereikbaar, duidelijke informatie, leuke tips om de stad te ontdekken. Nr1Voetbalreizen heet niet voor niets zo!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.