Verified Customer

Even los van dat Bilbao een geweldige stad is, met leuke bezienswaardigheden, super leuke tentjes met overal verschillende pintxos.lekkere wijnen en lokale bieren. Was het heel goed geregeld allemaal door Number 1 voetbalreizen. We werden goed ge�nformeerd, en een goed hotel met alles op loop afstand en alles voor een heel schappelijke prijs. Voor de volgende voetbalreis komen we zeker terug bij Number1 voetbalreizen. Bedankt voor het fantastische weekend. Tot de volgende keer. Gr. 8 tevreden klanten

Verified Customer

Met mijn zoon van 13 een voetbalreis naar Madrid geboekt. We zaten in hotel Meninas echt pal in het centrum en vanuit daar konden we alle kanten op. De informatie die je meekrijgt is echt heel fijn, zo weet je precies hoe je met de metro bij het voetbalsradion komt en alle overige leuke tips om Madrid te verkennen. Wij gingen naar de wedstrijd Real Madrid- Celta de Vigo en hadden echt top plaatsen! Bedankt voor de service en ondanks dat het niet nodig was, een fijn gevoel om te weten dat jullie bereikbaar waren al die tijd.

Verified Customer

Fantastisch!! Zeer vriendelijk personeel, ik had wat vragen en daar is ook vriendelijk en professioneel op gereageerd. De volgende keer ga ik zeker weer een reis boeken bij number 1 voetbalreizen.

Verified Customer

Number1 Voetbalreizen verzorgt je voetbalreis van a tot z. Goede service en bij vragen snelle reactie per mail. Uitstekende hotels die worden aangeboden. Number1 verdient echt het nummer 1.

Verified Customer

Hallo. Net terug uit Sevilla . Zondagavond de wedstrijd bezocht van Sevilla - Villareal Geweldige ervaringen met veel sfeer op tribune en passie Op het veld Sevilla mooie stad om te ontdekken Vriendelijke mensen met het hart op de goede plek Geweldige ervaring voor de rest van ons leven . Vond dat alles in de puntjes geregeld was. Gr Vader **** en zoon ***

Verified Customer

Kaartjes via de site besteld (fijne en overzichtelijke site). Bevestiging ontvangen met het bericht dat zodra de datum van de wedstrijd (PSG - RC Lens) is bevestig we hiervan bericht zouden krijgen. Netjes tijdig bericht ontvangen en 1 dag voor de wedstrijd de kaartjes per mail ontvangen. Goede uitleg, heldere toelichting en zelfs een noodnummer mocht er onverhoopt iets met de toegang niet goed gaan. Niet nodig gehad, maar wel fijn dat het zo wordt geregeld. Een topervaring en als we nog een keer een buitenlandse wedstrijd willen bezoeken: we boeken weer via Number 1 Voetbalreizen!

Verified Customer

Beste voetbal kenners , Ik heb met men zoon 2 ticketten besteld voor Tottenham die perfect waren geregeld waarbij mooi uitzicht hadden op fantastische wedstrijd !

Verified Customer

Fantastische trip! Super geregeld. Alles verliep volgens schema. Geen moment twijfelen om je reist via voetbalreizen.nl te boeken;

Verified Customer

Het was een fantastische reis, goede , geweldige plaatsen in het stadion bij PSG. Ik had zelf een dag ervoor het hotel gebeld om te vragen naar 2 eenpersoons bedden, maar zij konden de reservering niet vinden. Voetbalseizoen gebeld en zij hadden het binnen een paar uurtjes geregeld, inclusief 2 ��npersoonsbedden . Chapeau !!!

Verified Customer

Wij hebben via number1 voetbalreizen alleen tickets gekocht. De rest zelf geboekt. Op vrijdagavond 14-4-2023 vertrokken wij met de auto vanuit regio Rotterdam richting M�nchen. Op diezelfde avond een tussenstop + overnachting in Moxi Simmern hotel (4 uur rijden). Na een heerlijk ontbijt in een bakkerij (200 meter verderop) en een bezoek aan de supermarkt tegenover het hotel de weg vervolgd richting de Alianz Arena om te kijken naar Bayern M�nchen - Hoffenheim. Parkeren kun je het beste doen op de Garching parkeerplaats. Parkeerkosten bedragen 50 cent per dag en vanaf daar ben je met de metro binnen enkele minuten bij het stadion. Ondanks een slecht resultaat genoten van het mooie stadion en de sfeer! Na de wedstrijd zijn wij nog twee nachten gebleven in het Standic hotel, net buiten het centrum van M�nchen. Een mooie stad waar veel te beleven is. Tips: - bezoek brengen aan Mari�nplatz (gezellig eten, de frauenkirche, diverse gebouwen) - bezoek het park van de stad, eisbachwelle waar locals komen om te surfen. Heel leuk om te zien! - bezoek aan het BMW museum + moderne showroom zeker de moeite waard - maak gebruik van het openbaar vervoer, kosten relatief laag en je bent overal binnen mum van tijd Extra tip: - koopzondagen kennen ze in Duitsland bijna niet. Op zondagen zijn alle winkels (muv eetgelegenheden) gesloten - terugreis is een tussenstop in de stad Koblenz aan te raden. Op iets meer dan de helft van de reis richting huis en een leuke stad!

Verified Customer

De reis was fantastisch! Wij hebben slechts de voetbaltickets en het hotel geboekt, maar die waren dan ook perfect. De ligging van het hotel (******) was uitstekend dicht bij het Albert Dock, zowat het belangrijkste uitgaanscentrum in Liverpool en op loopafstand van het centrum met allerlei winkels. Wij zijn zelf gevlogen naar Manchester Airport, en vandaar met de bus naar Liverpool gegaan. Indien iemand hetzelfde wil gaan doen, raden wij aan om niet met Megabus te reizen, maar met National Express.

Verified Customer

Wat hebben we genoten in Madrid! We ontvangen de kaarten tijdig digitaal en konden daardoor makkelijk naar binnen. We hadden echt mooie plaatsen. Deze aanbieder is goedkoper dan andere aanbieders. Beste prijs, beste plekken!

Verified Customer

De reisbescheiden zijn mooi op tijd opgestuurd zodat we ons lekker verder voor konden bereiden. Hotel was prima geregeld. Communicatie verliep soepel en snel, alles was duidelijk. Zitplaatsen waren op een mooie plek in het stadion met goed zicht op het veld en lieten ons nog meer de geweldige sfeer beleven. Al met al een prettige ervaring. Je hoeft je verder nergens druk over te maken en kunt gewoon gaan genieten.

Verified Customer

Zeer goede ervaring. Prima hotel, kaartjes keurig op tijd en goede zitplaatsen. Goede communicatie.

Verified Customer

Wij hebben bij number1 voetbalreizen geboekt vanwege de overzichtelijke website. Alle informatie is keurig op tijd aangeleverd, zelfs de wedstrijddag wijziging is netjes opgepakt en gewijzigd. Alleen de wedstrijd kaarten kregen wij pas op de dag dat we afreisden naar Barcelona, dit zou iets eerder mogen of in iedergeval iets duidelijker qua communicatie wanneer we dit ontvangen.

Verified Customer

Zoals altijd prima geregeld.

Verified Customer

We hebben een fantastisch weekend in Madrid gehad. Het hotel was uitstekend en het personeel daar erg vriendelijk en behulpzaam, en Number1Voetbalreizen had prachtige plekken geregeld in Bernabeu. En vooraf waren alle benodigde documenten prima op tijd binnen en kregen we bovendien uitgebreide informatie over de stad en activiteiten aangeleverd. Al met al helemaal tevreden!

Verified Customer

Genoten van jullie wel georganiseerde reis, Prima informatie hoe in het Hotel te komen, en jullie uitstekende informatie hoe bij het Stadion te komen Met andere woorden een prima organisatie voor de voetbal liefhebber. We gaan zeker nog een keer gebruik maken van jullie bedrijf en een volgende voetbalwedstrijd bezoeken. Met vriendelijke groet ***

Verified Customer

We hadden een reis naar rome geboekt en daar wouden we ook graag een wedstrijd van as roma bezoeken. Daar voor waren we bij numer one aan het goede adres. We kwamen het stadion in en het waren echt prachtige plaatsen. Achter de spelers die niet mee konden doen met een prima zicht over het veld. Alles was perfect geregeld!

Verified Customer

We hadden het gek idee van de Romeinse derby mee te maken. Snel geboekt en supersnel de info ontvangen van het hotel. Bij het ontvangen van de tickets gezien dat er een verkeerde naam op het ticket stond, even gebeld met de supervriendelijke mensen van number 1 en een halfuurtje later was die alweer recht gezet. Met een goed gerust gevoel vertrokken naar Rome. Top hotel, lekker kunnen uitrusten. Om dan te voet te vertrekken op een mooie wandeling naar het Olimpicostadion. Als Lazio fans was het even met een bang hartje door de harde kern van AS Roma die hards (google had ons via hun gestuurd), maar oef, even voorbij de politie en we zaten middenin volle Lazio sfeer! Op naar het stadion (waar 2u voor de match al superveel sfeer in het stadion was) met wederom top plaatsen (voor onze 4de Lazio match), wat een sfeer! Zalig! Om erna opnieuw naar het hotel te gaan en te relaxen van een beladen match. Hartelijk dank Number 1 voor de mooie organisatie! Toppers, heel erg aan te raden organisatie!

Verified Customer

Ik heb de reis middels Number1 Voetbalreizen als zeer prettig ervaren. De klantenservice was goed bereikbaar en hield ons netjes op de hoogte van de voortgang. Op locatie waren de zaken zoals het hotel en de tickets top geregeld. Doordat alles was geregeld hebben we kunnen genieten van een mooie voetbalreis! Ik zal Number 1 Voetbalreizen dan ook zeker aanraden.

Verified Customer

Zoals altijd weer tevreden over de afhandeling. Dit keer gingen we naar Bayern Leverkusen tegen Bayern M�nchen. Ruim op tijd de tickets ontvangen. Tip voor diegene die naar een wedstrijd van Leverkusen gaan, op de wedstrijddagen worden er ook spieltag-tours gegeven.

Verified Customer

Top reis gehad! Hotel was goed, lekker ontbijt en daarnaast top locatie voor een hotel. Millwall kaarten lagen klaar en konden wij bij loket ophalen vanaf 10:00 Engelse tijd op Matchday. Arsenal kaarten waren ook prima geregeld. Zeker een aanrader om hier je voetbalreis te boeken!

Verified Customer

Vrijdag 17 maart vertrokken met 5 vrienden richting dortmund , waar deze mooie club zaterdag 18 maart speelden tegen fc k�ln. Wij hadden kaarten besteld voor categorie 4 maar kregen een gratis upgrade voor de gelbe wand. Wat was dat een belevenis! Krijg er gewoon weer kippenvel als ik er aan terug denk. 90 minuten lang een unieke sfeer in dit geweldige stadion , alles ademt voetbal! En ook nog eens een mooie pot met een mooie uitslag van 6-1. Voor ons volgend jaar zeker weer nummer 1 voetbalreizen! Gr ****

Verified Customer

Weekendje Manchester gehad en het was fantastisch. Op zaterdag Everton - Brendfort gezien en Zondag Man utd - Southampton. In de pub bij het everton stadion een flinke pint gedronken met op tv een uitwedstrijd van Liverpool. Iedereen wilde dat Liverpool won, want die speelde tegen een concurrent. Dat komt niet vaak voor tussen die Evertonians. Heerlijk oud stadion en de prachtige 1-0 in de eerste minuut. Verder geen goal meer gezien dit weekend want united was 0-0. Dat was het enige smetje. Maar dan word je in de ochtend wakker in het hotel (crowne plaza city centre) en wacht er een zeer smakelijk Engels ontbijtje beneden op ons. Wat mij betreft ook een groot hoogtepunt van de reis. Heerlijk! Tot het avondeten zit je helemaal vol. We boeken zeker nog een keer een reis, dus komt maar op met die prijzen:) Heel erg bedankt en tot gauw!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.