Verified Customer

Prima prijs kwaliteit verhouding. Contact verliep enorm goed nadat de wedstrijd was afgelast door omstandigheden. Medewerker was enorm meedenkend en kwam met een geweldige oplossing. Zou mijn vrienden/familie zeker een keer een reis aanbevelen bij jullie.

Verified Customer

De reis was top verzorgd!! In Engeland gebruik gemaakt van de door Number 1 voetbalreizen verstrekte routebeschrijvingen om naar het hotel en het stadion te reizen. Manchester United - Manchester City gezien, wat een top wedstrijd, met een top sfeer en super plekken. Een fantastisch vader-zoon weekend gehad, *** bedankt!

Verified Customer

Erg tevreden over onze reis naar Manchester! Het hotel was helemaal prima en lag tussen een aantal stations in het in centrum. De vluchttijden waren ook prima waardoor wel ideaal gebruik maakte van de beschikbare tijd. Als er 1 puntje van kritiek is dan zou het zijn dat de plaatsen in het stadion, erg mooi overigens, maar wij waren met 5 en er zaten er 3 bij elkaar en 2 andere zaten 30 rijen hoger in hetzelfde vak.

Verified Customer

Wij zijn naar de match Gladbach - Dortmund gaan kijken. De derby! Naast de mooie uitslag van 4-2 , was er ook de fantastische sfeer in het stadion. Daarnaast ook de spelers zien toekomen voor de match dankzij de ingang die we moesten nemen van onze mooie plaatsen! In Gladbach zelf was er weinig te doen. Maar het weinige dat er was , was wel sfeervol. Vlakbij waren er ook gratis pendelbussen te nemen naar het stadion. Het hotel was perfect. Alsook was er de leuke verrassing dat de spelers van Gladbach daar verbleven voor de match. Jammer genoeg hebben we ze niet gezien. Dag erna bij de stadiontour (die heel goed was) de spelers toevallig wel tegen gekomen in de perszaal. Enige minpunt: Van het stadion terug naar het hotel was niet simpel. Lange wachtrijen voor taxi. Alsook voor pendelbussen die naar het centrum gingen en daar moet je nog een taxi nemen. Te voet was een klein uurtje hebben we dan toch maar gedaan en stukje met de step , wat het nog plezant maakte! Dus eventuele extra info ivm vervoer zou handig geweest zijn. Samengevat:, Enorm zalige ervaring!!!! ??? - ???

Verified Customer

Ik en een vriend boekten een voetbalreis via Number1 voetbalreizen naar Fc Barcelona - Bayern M�nchen. Alles was uitstekend geregeld! We kregen de wedstrijdkaarten waar we voor betaalden & uiteindelijk kregen we nog een gratis upgrade. Het hotel was ook zeker in orde met een goed uitgebreid ontbijt. Perfect geregeld door Number1 voetbalreizen. Hier boeken we zeker nog voetbalreizen!

Verified Customer

Alles was fantastisch geregeld door Number 1 Voetbalreizen. Een geweldige trip gehad naar Dortmund tegen VfB Stuttgart, 5-0 overwinning en een geweldige sfeer in het stadion. Hotel was ook geboekt door Number 1 Voetbalreizen en daar mankeerde ook niets aan! Super service.

Verified Customer

Het was wederom een onvergetelijke ervaring om ons dreamteam Liverpool te zien voetballen in levende lijve. De upgrade plaatsen zijn meer dan de moeite waard. Bij vragen direct antwoord , alles zeer professioneel. Zou geen enkele verbetering kunnen bedenken alleen maar bedankt voor de uitmuntende service. Zeer tevreden Liverpool supporters en tot de volgende match.

Verified Customer

Een onvergetelijke ervaring. We gaan zeker nog terug . Alles was goed geregeld , goede wegbeschrijving om alles te vinden . Ik kan echt niets vinden wat niet goed was. We gaan zeker elk jaar een match meepikken.

Verified Customer

We hebben een heerlijke reis gehad naar Milaan. De informatie was duidelijk, het hotel was goed, we hadden prima plaatsen in het stadion.

Verified Customer

Number 1 Voetbalreizen is een prettige organisatie / bedrijf met goede service, prima bereikbaarheid en als klant weet je precies waar je aan toe bent. Onze voetbareis naar Engeland was ook deze keer weer goed geregeld en prima verlopen.

Verified Customer

Was prima geregeld. Eenvoudig maar prima hostel, goede communicatie, alleen de informatie van het openbaar vervoer naar het stadion is achterhaald.

Verified Customer

21 oktober 2022 was het dan zover, we gaan Erling Haaland in levende lijve zien! Vanuit Eindhoven naar Manchester gevlogen, auto gehuurd en op naar het hotel midden in de stad. Prima hotel geregeld door Number1 voetbalreizen. 's-ochtends naar United voor een leuke stadiontour, erg indrukwekkend waarbij we zelfs de kleedkamers in mochten. 's-middags naar City voor een wedstrijd tegen Brighton and Hove Albion. Perfecte plaatsen ook weer door Number1 voetbalreizen geregeld met 2 goals van Haaland voor onze neus! Wat een beer is dat! Heerlijk weekend gehad wat mijn zoontje nooit meer gaat vergeten, voor alle vaders onder ons, zeker een keer doen! Gaat 'm zijn leven lang bijblijven! Number1 voetbalreizen bedankt!

Verified Customer

Wederom prima geregeld. We kregen de tickets enkele dagen voor de wedstrijd per mail opgestuurd. Mooie plaatsen achter het doel. We hadden een fantastische middag bij Borussia Dortmund.

Verified Customer

Voor het eerst bij Number1 voetbalreizen geboekt, Communicatie inzake de bestelling liep via de mail en was duidelijke en overzichtelijk Ik heb geen verbeterpunten, alles was super geregeld

Verified Customer

Voor zover ik het kan beoordelen is het een goed bedrijf. Mijn bestelling is goed afgehandeld, helaas konden er geen tickets geregeld worden voor Watford. Via mailverkeer had ik gevraagd of ze dan als vervanging kaartjes voor Charlton konden regelen, deze werden binnen een paar uur geregeld. Het hotel Royal National wat ik via Number 1 voetbalreizen geboekt had, was een goed en degelijk hotel. Het is niet echt een punt als verbetering, waarschijnlijk kunnen ze dat niet altijd zelf bepalen, maar het zou mooi zijn als je evt de keuze hebt op welke tribune kan zitten, dan denk ik meer aan de Championship wedstrijden die niet altijd vol zijn. Bij Charlton zaten we 1e ring op de 7e rij en ik persoonlijk vind dat super, ipv een lange zijde. Bij een evt volgende keer, kan het zijn dat ik de gok neem dat het niet uitverkocht is en ik bij het stadion zelf de kaartjes van zo'n vak koopt. Maar uiteraard is dat iedereen z'n persoonlijke gevoel.

Verified Customer

Was heel duidelijk, en het mooie is dat als je belt om iets te vragen je gelijk iemand aan de telefoon had om je vragen te

Verified Customer

We zijn naar Borrussia Dortmund tegen vfb Stuttgart geweest. Het was een perfect verzorgde reis Zeker door de extra upgrade van de plaatsen in het stadion!! Goed hotel En ook nog mooie wedstrijd

Verified Customer

Alles is prima verlopen! Duidelijke e-mailtjes ontvangen met alles goed omschreven. Ook hadden wij super mooie plekken in het stadion!

Verified Customer

Het was een waanzinnig mooie trip naar Der Klassiker. Waanzinnig mooie plaatsen in het stadion, loopafstand van het stadion een mooi hotel en een super wedstrijd gezien. Dit gaan we vaker doen

Verified Customer

Alles goed geregeld. Een Geslaagde reis gehad.

Verified Customer

Geweldige ervaring gehad bij Liverpool FC. Boeken ging heel makkelijk via de website, daarna alle documenten netjes via de mail ontvangen. Hotel midden in centrum, wedstrijdtickets dag voor de wedstrijd ontvangen. Fantastisch om mee te maken, dank voor de top service!

Verified Customer

Onze voetbalreis is perfekt afgehandeld ondanks dat we pas een week van tevoren geboekt hadden .Alles was perfekt geregeld van hotelovernachting tot de plaatsen in het stadion. Wij waren zeer tevreden met onze plaatsen met een geweldig overzicht op het veld.

Verified Customer

Van thuiskomen in 'mijn stad' waar voetbal in elke cel van de stad leeft tot aan het blijven herontdekken van deze stad. Van in de watten gelegd worden met een LFC Hospitality arrangement in het Hilton hotel, tot aan het YNWA op een magisch Anfield. Deze ervaring helemaal mogelijk gemaakt door Number1Voetbalreizen. Van de reguliere tickets tot de belangrijkste informatie over de stad. Alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt!

Verified Customer

Super geregeld, een voetbalervaring om nooit meer te vergeten. In het stadion hadden we echt een supermooie plaats. Alles was tot in de puntjes geregeld, mooi hotel en mooi avontuur om samen met mijn zoons in de Allianz Arena te zijn. In aanloop is alles volgens plan verlopen, het contact met Number1 voetbalreizen was altijd correct en positief, dank voor alles

Verified Customer

Wat een geweldige ervaring om samen met mijn vader (opa) en mijn zoon naar Old Trafford de wedstrijd Man. United tegen Tottenham Hotspur te zijn geweest. Bijzonder omdat mijn vader net hersteld is van kanker en dit een reis was die al geruime tijd op ons verlanglijstje stond. In het kader van "verzamel herinneringen in plaats van spullen". Prachtige plek naast de 'harde kern' op de Stretford Stand. Prima hotel en alles was perfect geregeld. De COVID reis-maatregelen maakten het nog wat lastig met testen maar daar zijn we snel overheen gestapt. Dank je wel Number1 Voetbalreizen voor deze prima organisatie en hoewel jullie er geen invloed op hadden , was de wedstrijd ook nog eens top met een hattrick van Ronaldo ;-) Groeten Joop, Marco en Ivar ter Horst

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.