Verified Customer

Hele leuke wedstrijd gezien en de plekken waren ook erg goed, alleen jammer dat er 2 andere jongens ergens anders moesten zitten

Verified Customer

We hebben een fantastische voetbalreis naar Liverpool gemaakt. De organisatie was prima in orde: alle noodzakelijke informatie kwam mooi op tijd, was duidelijk en ook de toeristische wetenswaardigheden over de stad Liverpool was heel welkom. Het Linerhotel lag direct naast het station, was de 3 sterren meer dan waard en bood de mogelijkheid om da dag na de wedstrijd ten volle te benutten om na te genieten de ons in de historie van de Beatles te verdiepen.

Verified Customer

Geweldig. We hebben deze reis last-minute geboekt en het liep allemaal perfect. Het was een erg fijn hotel. De kaarten voor de wedstrijd waren op hele goede plekken. Omdat het last-minute was, maakten wij ons een beetje zorgen of het allemaal op tijd geregeld kon worden, maar via de mail verzekerde number1-voetbalreizen ons dat dat goed zou komen, en dat gebeurde ook! Alleen via de telefoon lukte het niet goed om contact te leggen met het bedrijf, maar dat is niet erg omdat de mails wel snel werden beantwoord. Al met al een hele goede reis gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Verified Customer

Zeer tevreden van het hotel en van dienstverlening. Wij hadden duurdere tickets (5) genomen voor de match Chelsea Newcastle. Helaas zaten we niet naast elkaar en helemaal in de hoek. Dat kom beter. Voor de rest enkel maar goed ervaringen. Volgende keer boeken we terug met jullie,zeker weren't. Mvg, Benny

Verified Customer

Werden goed ge�nformeerd Ook dat tickets op laatste moment kwamen 3 sterren hotel gekozen. Tweede losse bed was wel erg matig (slaapbank). Ook bijbehorende ontbijt summier. Maar dat kon pret niet drukken. Uitstekende voetbalwedstrijd gezien op meer dan uitstekende plekken.

Verified Customer

Absolute aanrader als je een voetbalreis wilt maken! Je krijgt netjes en op tijd duidelijk de bescheiden die je nodig hebt. In geval van vragen wordt je ook netjes geholpen. Was in mijn geval ook wel even nodig omdat ik naar Chelsea ging en daar nogal wat aan de hand is met de sancties. Zeer vriendelijke en kundige mensen aan de lijn gehad. Nogmaals dikke aanrader, als ik nog een keer ga, boek ik bij deze mensen

Verified Customer

De derde keer dat we met jullie op reis gaan! Wederom super goed geregeld en een erg leuk weekend gehad! Goeie plekken in het stadion en een mooi hotel wat een goeie ligging had. Alles keurig op tijd gestuurd via de mail en geen problemen ervaren met de voetbaltickets of hotelreservering! We zullen dus zeker voor een vierde keer gaan boeken! Bedankt voor de goeie service??

Alles prima geregeld!

Verified Customer

Ik vind het een prima website die makkelijk te volgen is en je weet meteen waar je aan toe bent. Erg duidelijk. Bevestiging van de reis en hotel kwamen ook snel. En daarnaast werd ik telefonisch goed geholpen bij aanscherpen van de Corona maatregelen.

Verified Customer

Alles is prima verlopen. Er is goed contact gelegd namens Number1 en het regelen van de tickets en hotelovernachting waren uitstekend.

Verified Customer

Fantastisch! De ligging van het hotel is top, op loopafstand van Anfield en in het centrum van Liverpool. De kwaliteit van de kamers is zeer goed evenals het ontbijt. Bezoek aan Anfield was onvergetelijk met goede plaatsen bijna aan het veld. Wat een beleving voor mijn zoon en mijzelf!

Verified Customer

Het boeken via number1voetbalreizen ging heel eenvoudig en snel. Ook was het zeer duidelijk wanneer we wat konden verwachten en zijn we bij elke stap goed op de hoogte gehouden. Aanvullend hebben we nog een verzoek gedaan om ons hotel te wijzigen zodat we dichter bij het stadion zaten. Dit verzoek was gehonoreerd, echt top dat dit kon! Inmiddels een keer of 5 a 6 via number1voetbalreizen op pad geweest en elke keer een goede ervaring. Uiteindelijk een topweekend gehad en voor herhaling vatbaar!

Verified Customer

We vonden het helemaal super

Verified Customer

Toffe reis en goed geregeld??.

Verified Customer

Super vlotte regeling, perfecte communicatie, tickets mooi op voorhand ontvangen. Heel erg tevreden! Dank je, heel erg aan te bevelen. We hadden tickets voor Lazio-Inter, de plaatsen waren top, leuke sfeer. Perfect uitje!

Verified Customer

Alles was prima geregeld. Toen de wedstrijd ineens naar vrijdagavond werd verplaatst, werd ons verblijf in het hotel ook meteen aangepast. Het hotel had ruime kamers en een prima ligging, zowel t.o.v. het voetbalstadion van PSG als het centrum van Parijs. Tickets voor de voetbalwedstrijd waren ook prima in orde. Het enige dat jammer was, is dat Messi in Argentini� verbleef voor de WK-kwalificatie. Maar daar kunnen jullie niks aan doen ;-)

Verified Customer

Ik wil graag een zeer positieve review achterlaten. Mijn zoon en ik hadden in maart 2020 onze oorspronkelijke trip geboekt. We zouden samen naar FC Barcelona - Leganes gaan maar Covid gooide roet in het eten. Nu, 1,5 jaar later hebben we alsnog onze trip gemaakt. Echter niet naar Barcelona maar naar PSG in Parijs! Alles was top geregeld en we hadden hele mooie plaatsen in het stadion. En het hotel, dat was echt TOP! Was echt nog geen 10 min lopen van de Eiffeltoren en daar zijn mijn zoontje en ik dan ook elke dag een paar keer geweest. Wij zijn echt te spreken over de service en het contact. We gaan zeker weer een keer een trip boeken via Nr 1 Voetbalreizen. ***

Verified Customer

3 dagen door Londen gerend. Leuke drukke stad. Arsenal - Everton, Crystal Palace - Newcastle gezien. Was super tof.

Verified Customer

Goede website, leuke prijzen en goede support bij vragen, ga zo door.

Verified Customer

BVB-PSG gezien, wat super pot! Prachtige sfeeracties voor de wedstrijd. Mooi dat Haaland weer scoorde. Dat hebben wij mooi meegemaakt.

Verified Customer

Voetbalreisje geboekt naar het bruisende Liverpool, wat een voetbalgekte daar. Ideaal voor vriendengroepen en voetbalteams. Leuke wedstrijd gezien, Liverpool won met 3-2 van West Ham United. *** bedankt voor al het advies!

Verified Customer

Fantastische reis gemaakt naar Liverpool. Stadion tour, Beatles tour, en fiets tour gemaakt. Wat een indruk zeg. De wedstrijd was spannend en Liverpool won weer met 1 doelpunt verschil. Anfield was magisch. Bedankt Number1.

Verified Customer

Top arrangement geboekt voor Liverpool - West Ham United. Helaas ging de wedstrijd naar de maandagavond, maar het was geen straf om een nacht langer in Liverpool te verblijven!!

Verified Customer

Hallo, Zaterdag 15 februari zijn we naar Barcelona gevlogen voor de wedstrijd tussen Barcelona en Getafe. Het had niet veel gescheeld of we hadden niet kunnen vertrekken. Bij Ryanair kun je online inchecken.We dachten we doen dit zo eventjes op de vrijdag vooraf. Inchecken kan, op de site of met een app. Beide lukte niet wat we ook deden, welk emailadres we ook invoerden, welk reserveringscode, wachtwoord etc.ook. In de papieren van jullie stonden wel allerlei nummers. Maar, niets lukte! Ook de receptioniste van het hotel waar we in Brussel verbleven kon ons niet helpen, terwijl ze voor veel gasten dit deed als die er niet uitkwamen. Ten einde raad maar gaan slapen en heel vroeg naar het vliegveld. Daar kun je wel aan een balie inchecken maar het kost je �*** pp. Voor ons dus �***. Later werd me door jullie verteld dat ik had kunnen bellen. Maar nemen jullie de telefoon op tussen vrijdag 20.00 uur en zaterdag 5.30 uur? Maar goed na betaald te hebben zijn we naar Barcelona gevlogen. En na wat overleg met andere passagiers konden mijn dochter en ik zelfs nog naast elkaar zitten. Snel naar het hotel gegaan om de spullen weg te brengen. Prima hotel overigens met uiterst vriendelijk personeel. Echt een aanrader voor iedereen. Hotel Del Mar! Met het openbaar vervoer naar het stadion, lekker weertje en belangrijk lekker sfeertje. In het stadion naar onze plaatsen gegaan. Rij 2, stoel 16 en 17. Maar wat bleek!! Mijn dochter in vak 241 en ik in vak 240!!! Nou das lekker!! Terwijl er door jullie gezegd wordt als je met zijn twee�n bent je naast elkaar zit. En als dat niet lukt waarom kijken jullie dan niet of er het in zelfde vak dichtbij nog een plaats vrij is. Hier betalen we wel voor!!! De rest van het weekend verliep verder voorspoedig. Maar ja we moesten nog wel terug. Dus weer inchecken!!! En ja hoor elke keer als we willen inloggen bij Ryanair kwam er direct een melding dat we telang ingelogd waren en dat we over 15 min. het opnieuw konden proberen. Nu, het was maandag, naar jullie gebeld. Degene die ik aan de telefoon had probeerde het ook, hij kreeg dezelfde melding. Er werd me verteld dat hij contact opzou nemen met Ryanair en dat hij daarna weer met ons zou bellen. Na ongeveer 2 uur nog niets gehoord te hebben heb ik zelf teruggebeld. We zijn er nog mee bezig werd me verteld, ik heb namelijk een chat verstuurd maar nog nog geen antwoord gekregen. Hoelang was hij van plan te wachten?? Jullie kunnen je voorstellen dat ik niet langer wilde wachten anders kostte het me weer �***. Ik heb rechtstreeks naar Ryanair gebeld en binnen 15 min. waren we ingelogd, hadden we plaatsen naast elkaar. Je ziet, mocht je dit alles doorlezen (ik hoop dat dit ook echt gebeurd) een niet vlekkeloze reis. Waarbij ik me eerlijk afvraag wat nu eigenlijk de meerwaarde is van jullie als tussenpersoon. Enkele tips: Bij Ryanair wordt gevraagd naar een reserveringsnummer, jullie noemen dit boekingscode. Waarom niet dezelfde benaming. Het wachtwoord die bij mijn inlogemailadres staat is volgens mij totaal overbodig. althans ik heb het niet gebruikt. Bied zelf ook aan dat passagiers naast elkaar kunnen zitten. Hoeven ze dit niet zelf uit te puzzelen. Wijs jullie cli�nten er op dat als ze op het vliegveld inchecken dit extra �*** pp kost Controleer de voetbaltickets. Dit is bij ons onvoldoende gebeurd. stoel 16 en 17 rij 2 maar verschillende vakken. Wat als je met een jong kind bent? Wees in het weekend ook bereikbaar? *** Geachte heer Perdok, het is spijtig om lezen dat uw voetbalreis niet perfect is gelopen. U schrijft dat wij niet te bereiken zijn maar dit klopt niet. Wij zijn altijd bereikbaar, buiten kantoortijden en in het weekend zijn wij te bereiken op ons noodnummer. Deze staat meerdere keren vermeld in uw reisbescheiden. Het probleem met Ryanair is bekend. Ryanair veranderd vaak hun incheck systeem daarom werken de inlogcodes vaak niet. Als de klant ons belt kunnen wij dit best snel oplossen, helaas heeft u ons niet gebeld die vrijdagavond. Het klopt dat Ryanair geld rekent als u op de airport incheckt, dit word ook aangegeven in uw reisbescheiden. Omdat u last minute was ingecheckt waren de meeste plaatsen al bezet in het vliegtuig, daarom zaten jullie niet naast elkaar. Het punt over de wedstrijdkaarten hebben wij bij Fc Barcelona neergelegd. Wij zijn official partner, en de kaarten ontvangen wij direct van de club. Fc Barcelona heeft gemeld dat de kaarten echter wel naast elkaar waren alleen de vak splitsing liep door jullie pair heen. Daarom stonden er twee verschillende vak nummers op uw kaarten. Nogmaals wij vinden het erg jammer dat uw reis niet vlekkeloos is verlopen. Wij gaan altijd voor een 10, helaas zijn wij afhankelijk van derden waar wij geen invloed op hebben.

Verified Customer

Uw bedrijf is perfect,goede service,snel bereikbaar via telefoon en snelle reacties via mails, verder is mijn bestelling goed afgehandeld .Ik ben heel erg tevreden, vlucht was goed, het hotel was prima en makkelijk bereikbaar via trein en tram.Stadion plaats was perfect, volgende keer als ik besluit om weer te gaan wil ik die zelfde plaats. Tot slot het was goed.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.