Goede wijn en snelle levering.

De beschrijving van de wijn is duidelijk en correct. Geen reclamekreten. Als we alcoholvrije wijn serieus willen nemen zijn jullie op de goede weg.

Veel keus goede informatie en snelle verzending

Niks volgende dag levering... gewoon gesloten met de 'feestdagen'

Bedankt... Geen reactie op email, nog niet eens een 'out of office' die waarschuwt dat ze gesloten zijn met de feestdagen. Nee, website pronkt met morgen in huis, niks morgen in huis.. .niks een week later... Je moet ze bellen om het meest knullige algemene bandje voor een tig bedrijven te horen (dus duidelijk meerdere naampjes onder 1 noemer) dat ze dicht zijn. TOP... Bedankt voor de 30/12 last minute fixjes.

Mijn bestelling wasvlug en correct geleverd

Zeer slecht, cava over datum, mail gestuurd en krijg 0 reactie.

Tot op heden 0 reactie ontvangen van jullie, terwijl ik 3 flessen cava van jullie ontvang voor de feestdagen die over de datum zijn. Dat jullie dan niet thuis geven en niet op mail reageren vind ik echt kwalijk.

Prima wijnen voor een prima prijs

Prima wijn voor een prima prijs

Goede alcoholvrije wijnen en vlotte levering in nette verpakking!

De alcoholvrije wijnen, zowel wit als rood van Aldea, zijn heerlijk. Deze wijnen zijn via hun website vlot te bestellen en daarna goed te volgen. Waarna het vlot geleverd is! Het assortiment is prachtig!

Veel keus

Veel keus in wijnen keurig geleverd

Weer een dozijn aan wijn besteld: heerlijk en verrassend.

Naakte Druiven biedt een goede selectie aan alcoholvrije wijnen aan. Een van de meest uitgebreide. Vooral de witte wijnen zijn over het algemeen goed. Rode alcoholvrije wijn blijft een zorgenkindje, bij elke aanbieder. Verder is deze website zeer attent.

Duidelijke website met schappelijke prijzen. De wijn was snel bezorgd, dus ik ben tevreden!

Lekkere producten en handige website

Goede producten met veel smaak. Fijn dat er een ruim assortiment is. Wij kwamen bij deze leverancier via een restaurant waar we een alcoholvrije wijn werden aangeraden.

goede service

Lekkere alcoholvrije wijn

Smaakt goed

Alchol vrij wijn is goed te drinken

Breed assortiment en snelle levering

Ruime keuze alcoholvrij en snelle en correcte afhandeling en levering

Prachtig assortiment. Mooie site, snelle levering!

Overzichtelijk website, breed en mooi assortiment van mooie alcohol vrije wijnen. en snelle levering!

Zeer lekker

Had deze wijn gedronken bij montimar en foto van gemaakt zo bij jullie besteld gegroet tilly

hele goede en snelle service!

Naakte Druiven is voor mij hét adresje voor overheerlijke alcoholvrije wijn :-)

Prima verzorgde bestelling

Bestelling snel verwerkt en keurig op tijd bezorgt Kwalitatief goede wijnen

Goede webshop.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goede en snelle levering

Helpen als het even niet lukt met de bestelling en zijn snel met terugbellen en geruststellen. Ze zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Fijne leverancier

Breed assortiment en snelle levering

Waar alcoholvrij bier al helemaal is ingeburgerd en de supermarkten er vol mee staan is dat voor alcoholvrije wijn nog niet het geval. Naaktedruiven heeft een mooi assortiment alcoholvrije wijnen en betrouwbare reviews van klanten. Uitstekende website om een lekkere alcoholvrije wijn te pakken. Indien op voorraad wordt je wijn gegarandeerd de volgende dag geleverd!

Goed aanbod aan redelijke prijzen

Sinds ik jullie webshop heb ontdekt, drink ik 2 à 3 flessen wijn per week. Achteraf heb ik noch schuldgevoel, noch kater. De meeste wijnen uit jullie aanbod vind ik best lekker. Bijna alle wijnen wil ik opnieuw bestellen. Wat ik ook apprecieer is de foutloze en gratis bezorging. Wat prijzen betreft schommelt de prijs van mijn aankoop rond de 11€ per fles. Onder de 9€ durf ik niet gaan uit schrik voor mindere kwaliteit. Boven de 14€ durf ik ook niet gaan uit schrik voor ontgoocheling. In het begin was het even aanpassen. Maar nu vind ik sommige oudere alcoholhoudende flessen wijn in mijn kelder zelfs niet meer drinkbaar. Het is niet dat ik alcohol heb afgezworen. Neen, af en toe drink ik graag nog eens een glas Schotse whisky of een glas Duvel (of twee), als slaapmutsje. Maar jullie wijn kan ik drinken vanaf de middag, zelfs als ik nog naar klanten moet.

Top geregeld!!!

Zo'n snelle levering na bestelling is super, veel keus en zeker een duidelijke en makkelijke website... blij mee..mijn man ongeneselijk ziek, maar kan toch zo nog een heerlijk glaasje %wijn drinken!

Zeeeeeeeer snelle levering

Volgende dag geleverd tegen een redelijke prijs

Snelle levering, goede website, prima producten

Mijn weg zoekend in de wereld van de alcoholvrije wijnen biedt De Naakte Druiven goede alternatieven zoals de bubbels. De Customer Journey is prima!

Wiekenweg 41

3615 KL Amersfoort

088 77 222 99

Over De Naakte Druiven

De Naakte Druiven is een Nederlandse webshop die een breed assortiment alcoholvrije wijnen aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht door Ilja, een gepassioneerde vinoloog, en richt zich op het leveren van hoogwaardige non-alcoholische wijnen die de volledige wijnbeleving bieden zonder alcohol. De selectie van de winkel omvat wijnen van zowel kleine als gerenommeerde wijngaarden, met nadruk op smaak en vakmanschap. De Naakte Druiven biedt ook wijnen die voldoen aan diverse dieetwensen, zoals vegan, glutenvrij en biodynamisch​.