Goede kwaliteit

Stone muts gekocht via de website. Vlot geleverd en goed verpakt!

perfect

Hele goede service en top kwaliteit

Uitstekende service

Mij. Retour artikelen waren snel afgehandeld!

Goede service en ruim assortiment

Snel en goed!

Nvt

Mooi collectie, service goed en snel verzonden.

Goed niks op aan te merken

Teleurgesteld

Kon het niet aan huis krijgen of post die bij mij in de buurt was

Scherpere prijs dan bij de concurrent en vlotte levering

Bij Tip de Bruin was mijn nieuwe Canada Goose jas 200 euro goedkoper dan bij andere winkels en webshops. De levering was ook vlot en het contact met de klantenservice plezierig.

Perfect !

Ik had online een Puterey jack besteld in de maat XL . Op de bestellingsbevestiging stond echter XXL , mijn fout of een systeemfout ? Geen idee . Ik heb direct gebeld naar de winkel en gevraagd of dat veranderd kon worden naar XL . Dat kon en bij aflevering op mijn adres in Rotterdam had ik het correcte gewenste jack . Helaas bleek in de praktijk dat een XL toch te klein was . Op naar de winkel in Amsterdam dus en het jack heb ik live in de winkel geruild voor een XXL , en uiteindelijk everybody happy . Wat mij opviel in de winkel was de buitengewoon vriendelijke en communicatieve houding van de jongeman die mij hielp . Ik werd als eregast behandeld doordat hij mij vragen stelde en veel info over de winkel gaf , dit alles met een vriendelijke blik en veel geduld . Helemaal goed en door het krijgen van een welkomstgevoel kom ik zeker terug

Kwaliteit, product en service

Uitstekende kwaliteit, zowel in produkt als service. Kom zeker terug.

Snel en goed

Goede ervaringen

Goede service snelle bezorging alles correct geregeld prima houden zo

Besteld niks gehad

Slecht

Zeer Goed

Super snelle levering met perfecte kwaliteits producten

Bezorging mislukt

Geen optie om bezorging aan huis te doen, vervolgens op de primera laten doen. Echter is het pakket teruggestuurd omdat de primera geen pakketten aanneemt met hun adres erop.

Gewoon netjes geleverd

Correct

Top service weer

T-shirt besteld, was iets later binnen, maar contact opgenomen en Tip de Bruin en die hadden me netjes te woord gestaan. Uiteindelijk binnen. Netjes verpakt. Artikel is top.

Goede kwaliteit, slecht contact.

Goede service en een snelle levering

Duidelijk, service gericht en vriendelijk

Duidelijk, service gericht en vriendelijk personeel.

Mooie aanbieding

Goede communicatie keurige levering op de juiste tijd Toppie

Klant behulpzaam en vriendelijk en is overzichtelijk en duidelijk

Top kwaliteit en Snelle levering

Binnen 2 dgn in huis

Wat een heerlijk winkel, fijn personeel

Nu online kleding gekocht komt als een kado verpakt geleverd, prachtig

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!