Snel bezorgd

Snel bezorgd, helaas was de jas net iets te klein . Retour snel afgehandeld, prima service.

Misverstand binnen no time opgelost�

Misverstand binnen no time opgelost door Tip de bruin!! Meer dan tevreden met het resultaat!!!

Snelle levering, mooie trui blij mee.

Mijn canada goose jas kwam netjes en�

Mijn canada goose jas kwam netjes en optijd binnen!

Super snelle levering

Super snelle levering! Had de canada goose victoria parka besteld op woensdag 24 november besteld en de volgende werkdag was hij binnen! Ook in mooi pakket afgeleverd. Zo happy klant :-) en de jas zit super!! Top service ;)

Snelle levering en prachtige jas!

Snelle levering en prachtige jas!

Leuke goede website met veel keus

Leuke goede website met veel keus. Stone Island is mijn merk. Via whatsapp contact gehad over een item. Ik ben goed geholpen. Snelle en goede bezorging.

Mooi in 1 keer goed

Mooi in 1 keer goed, juiste maat dus besteld. Prima levering. Niks moeilijks aan.

Helemaal top !!!

Snel geleverd en heel netjes verpakt Was niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste

Beste service!

Beste service!

Fijn geshopt. Behulpzaam personeel.

Fijne aankoop.

Uitstekend en snel geregeld!

Uitstekend en snel geregeld!

Snelle levering en als iets je niet�

Snelle levering en als iets je niet past krijg je snel je betaling teruggestort

Snelle service en het product mooier in�

Snelle service en het product mooier in het echt

Online jas besteld die zeer snel en�

Online jas besteld die zeer snel en netjes werd bezorgd. Bleek helaas te groot, dus ben naar de winkel gegaan om om te ruilen voor kleinere maat. Ook dit werd wederom zeer snel en netjes afgehandeld.

Snelle levering. Jammer dat je niet gratis kunt retourneren.

Uitgebreide keuze en snelle levering.

Uitgebreide keuze en snelle levering. Zoals altijd top ?

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

2 keer een jas besteld

2 keer een jas besteld. De maten kloppen niet ze vallen of te klein of te groot. Dat is niet erg, maar je moet de verzendkosten betalen als je een pakket terug wilt sturen. Doe je een aankoop van �800 willen ze niet eens een retourlabel mee sturen. Ik koop voortaan mijn jassen ergens anders. Zelfs bij een bedrijf als de zara krijg je een retourlabel, waar praten we over.

R�pido na entrega material de topo�

R�pido na entrega material de topo aconselho

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging, mooi verpakt, begeleidende brief voor eventueel retour sturen van het product�. Maar ben heel heel blij met wat ik gekocht heb!

Uitstekende service!

Vandaag zeer goed geholpen door Wim in de winkel aan de nieuwendijk. Hij is super klantvriendelijk en attent. Ik raad de service van Tip de Bruin zeker aan!

snelle en goede service

snelle en goede service, levering was goed en pakketje was goed verpakt.

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR