Snelle levering !

Snelle levering !

Top service, mijn bestelde jas zat net niet lekker. Meteen een afspraak gemaakt in de winkel om de jas te ruilen, in de winkel echt top service hele vriendelijke mensen die erg goed meedachten. Alles kunnen passen en uiteindelijk een super mooie jas gevonden.

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Ik ben erg tevreden met het assortiment�

Ik ben erg tevreden met het assortiment en met de verzending!

Super snelle service en levering

Super snelle service en levering. 1 artikel heb ik retour gestuurd, ook dit was snel afgehandeld en ik had ook snel me geld retour gestort gekregen.

Goed en snel

Heel snel ontvangen en keurig ingepakt.

Service top tevens kon dr een T-shirt�

Service top tevens kon dr een T-shirt niet geleverd worden ik werd toen netjes gebeld menuet geld werd terug gestort .

Goede service en top kwaliteit

Goede service en top kwaliteit

Aandachtig geholpen

Duidelijk geholpen aan de telefoon en op afspraak ondanks de corona maatregelen. Bedankt voor de aandacht en service

Vlot en snel geholpen

Vlot en snel geholpen, ook met een retour

Top vanaf bestelling tot aflevering!

Mooie jas besteld bij een gerenommeerd bedrijf.

Mijn zoon had een jas op internet gezien, deze zou verzonden worden vanuit het buitenland. Ik vond dat risico wel groot voor zo'n dure jas. Heb op internet gezocht en zag dat jullie hem ook verkochten, een bedrijf dat zijn naam wel waar heeft gemaakt. Dus bij jullie besteld. 2 dagen later werd hij verzekerd bezorgd. Mooie kwaliteit, mijn kind is blij.

Erg tevreden pakketje kwam netjes�

Erg tevreden pakketje kwam netjes binnen goeie staat alles goed. Verzending duurde beetje langer dan verwacht daarom niet alle sterren. Voor de rest gwn top service zoals waar tip de bruin ook bekend voor staat !

Top !

Top !! Snelle service ??

Goede service. Tevreden over de gekochte producten.

Mooie kleding maar levering duurde heel�

Mooie kleding maar levering duurde heel erg lang. Veel andere kledingbedrijven maken gebruik van fulfillmentbedrijven dan is het er vaak de volgende ochtend al. **update na reactie tip de bruin** Ze verkopen inderdaad merkkleding maar het is zeker niet exclusief. Die merken kun je bij zoveel winkels halen. Dat PostNL soms traag is kan ik begrijpen maar dan dient men de klant goed te informeren, juist als het om dure producten gaat. Een klant goed op de hoogte houden scheelt zo een slechte review.

Goed product!

Goed product!! Erg blij mee en viel in de smaak.

Super service!

Super service!

Top ervaring

Snel en correct contact via whatsapp betreffende een Canada Goose Parka. Na bestellen binnen een dag keurig verpakt geleverd, top! Dank jullie wel voor de uitstekende service. En btw, de jas is fantastisch!

Top stone island collectie.

Top stone island collectie.

Prima, lekkere stof. Precies zoals de foto.

Prima levering

Prima levering Super snel

Netjes.

Netjes ingepakt zoals het hoort. Mooi papier om trui verpakt.

Super goede en snelle service.

Super goede en snelle service.

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR