Uitstekende kwaliteit en super snelle�

Uitstekende kwaliteit en super snelle levering!

Snelle levering en handeling

Snelle levering en handeling

Super site!!!

Super site!!!

Heel snel in huis gehad.Hartelijk dank

Heel snel in huis gehad.Hartelijk dank

Goede & vriendelijke klantenservice!

Goede & vriendelijke klantenservice!

Goed bezig.

Besteld tussen 10 en 5 , Opgehaald op de zelfde dag, Top bezig beter kan het niet,

Aanrader!

Bij de online aankoop van een kado enorm vriendelijk en bijzonder attent geholpen - super service!

Top service!

Top service!

Super goede ervaring!!

Super goede ervaring!!! Bestelling kwam al volgende dag binnen! Heel erg tevreden met deze site

Snel geleverd en zeer correct verzorgt

Snel geleverd en zeer correct verzorgt

Erg tevreden

Erg tevreden! Ook snelle levering.

Mooie site

Mooie site, snelle levering

Het ging prima

Het ging prima! Bestelling op tijd bezorgd ondanks deze periode. Top!

Complimenten.

Snelle levering, netjes verpakt..mijn bestelling in goede staat ontvangen. Was er zeer blij mee..

Elders goedkoper!

De service was voor mij prima!Ik had een trui gekocht zag hem elders in de sale!Gebeld en het verhaal verteld .De jongenman overigens heel vriendelijk aan de telefoon!Deed er ook een korting af!Ik was tevreden met de oplossing.

Top service niks aan toe te voegen

Slechte service

Slechte service. Genoeg goedkopere alternatieven met betere service zoals Bijenkorf en Zalando.

Stone islamd jas

Besteld, netjes gekregen goed verpakt top service zoals altijd

Niet verkeerd

Product is goeie en bevalt levering was snel dus zou wel nog een keer hier bestellen

Top klantenservice

mooie aankoop (woolrich jas). Ik had een maat S en heb mijn online bestelling kunnen ruilen voor een XS binnen no time.

Snelle levering en product naar�

Snelle levering en product naar verwachting. Netjes verpakt in een solide luxe ogende verpakking. Enkel de factuur er uit en je hebt gelijk een cadeau verpakking.

Had een muts besteld die heel snel en netjes ingepakt is gekomen, jammer genoeg moest ik het pakket terug sturen omdat de muts te groot was, heb ook netjes mijn geld terug gekregen. Een min puntje is dat ik met retour ook weer verzendkosten heb moeten betalen verder is alle service prima

Snelle levering. Netjes verpakt. Kortom, zeer tevreden.

Quick delivery but the Return delivery�

Quick delivery but the Return delivery must be paid by the customer

Besteld dag later al u huis

Besteld dag later al u huis Super mooie en netjes ingepakt Dik tevreden top service

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR