Super goede service

Super goede service. Ondanks corona kon ik toch de parka ruilen in een maatje kleiner. Top !

Waardebon

Ik heb een waardebon gekregen maar die kan ik niet eens inleveren.

Prima, snel geleverd. Mooi verpakt

Netjes geleverd en mooie verpakt

Netjes geleverd en mooie verpakt

Goeie behandeling

Goeie behandeling

Jas van Canada Goos gisteren bezorgd

Jas van Canada Goos gisteren bezorgd. Prachtige doos met een leuke tas erbij. Jas draagt heerlijk.

Zeer tevreden door snelle service, vriendelijke aan de telefoon, meedenken. Ik kreeg alleen een voicemail dat de trui die ik besteld had er niet meer in het zwart was, dit hoorde ik te laat maar de trui was gewoon binnengekomen, dus misschien in het systeem iets onduidelijk waar jullie naar kunnen kijken?

Mooie artikelen goede service zoals het�

Mooie artikelen goede service zoals het hoort.

Keurig en correct en netjes ingepakt

Keurig en correct en netjes ingepakt

Hele vriendelijke medewerkers bij tip de bruin. Kreeg snel en duidelijk antwoord. Kwaliteit kleding en levering zeer goed en snel. 1 keer meegemaakt dat ze het product nergens meer hadden. Vervolgens ben ik netjes gebeld en binnen een dag had ik mijn geld terug.

Ik betaalde bijna 100 euro en�

Ik betaalde bijna 100 euro en vervolgens moet ik verzendkosten en retour betalen. Is toch belachelijk..

Goede service en op tijd aan

Goede service en op tijd aan huis geleverd

Super snelle levering

Super snelle levering; Artikel teruggestuurd om te ruilen voor een grotere maat en twee dagen later was de nieuwe al binnen!

mijn jas was geschaafd op het logo voor�

mijn jas was geschaafd op het logo voor de rest was alles top in orde

Betrouwbaar

Betrouwbaar, netjes verpakt en snelle levering.

Top service bij Tip de bruin

Zeer netjes ingepakt en snel geleverd.Top service bij Tip de bruin. Hier ga ik zeker vaker kopen.

Goede levering Canada goose

Goede levering, goede kwaliteit zeer tevreden.

Shop plezier!

Altijd klaar voor de klant. Denkt altijd met de klant mee en fijn om hier te winkelen, zelfs online werkt het prima.

Snelle levering!

Snelle levering!

netjes ingepakt en afgeleverd

Pakketje super snel ontvangen ondanks�

Pakketje super snel ontvangen ondanks de feestdagen. Netjes verpakt en tevreden over het artikel! Aanrader!

Zeer behulpzaam via de telefoon en�

Zeer behulpzaam via de telefoon en snelle service!

Snel en vriendelijk geholpen per mail

Snel antwoord op mijn mail , kortingsbon netjes geregeld vriendelijk en bestelling snel geleverd en op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd in een woord top service

Snel geleverd en leuk verpakt!

Snel geleverd en leuk verpakt!

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR