Goede service en op tijd aan

Goede service en op tijd aan huis geleverd

Super snelle levering

Super snelle levering; Artikel teruggestuurd om te ruilen voor een grotere maat en twee dagen later was de nieuwe al binnen!

mijn jas was geschaafd op het logo voor�

mijn jas was geschaafd op het logo voor de rest was alles top in orde

Betrouwbaar

Betrouwbaar, netjes verpakt en snelle levering.

Top service bij Tip de bruin

Zeer netjes ingepakt en snel geleverd.Top service bij Tip de bruin. Hier ga ik zeker vaker kopen.

Goede levering Canada goose

Goede levering, goede kwaliteit zeer tevreden.

Shop plezier!

Altijd klaar voor de klant. Denkt altijd met de klant mee en fijn om hier te winkelen, zelfs online werkt het prima.

Snelle levering!

Snelle levering!

netjes ingepakt en afgeleverd

Pakketje super snel ontvangen ondanks�

Pakketje super snel ontvangen ondanks de feestdagen. Netjes verpakt en tevreden over het artikel! Aanrader!

Zeer behulpzaam via de telefoon en�

Zeer behulpzaam via de telefoon en snelle service!

Snel en vriendelijk geholpen per mail

Snel antwoord op mijn mail , kortingsbon netjes geregeld vriendelijk en bestelling snel geleverd en op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd in een woord top service

Snel geleverd en leuk verpakt!

Snel geleverd en leuk verpakt!

Super service!

Ook tijdens corona tijden super service! Had op de dag zelf al mijn heerlijke winterjas.

Wat een goede service had nog wat over mijn bestelde product werd zeer goed te woord gestaan. Alles super verpakt en snel geleverd. Heel blij mee.

Klasse zaak tip de bruin verpakken�

Klasse zaak tip de bruin verpakken alles netjes en zorgvuldig

top service

top service, snelle handeling geen gedoe met retourneren

goede en snelle service

goede en snelle service, ondanks drukke dagen

top winkel

top winkel! snelle levering.

Snel geleverd, keurig en met veel aandacht verpakt.

Ruim assortiment

Ruim assortiment, snelle levering zelfs in de corona crisis en leuk ingepakt bedankt!

Als je niet aan je beloften kan houden maak ze dan niet!

Als u zich niet kan houden aan uw beloften op uw site haal ze dan, al dan niet tijdelijk, van uw site. SNELLE LEVERING V��r 16:00 besteld, volgende werkdag in huis Ik heb een bestelling gedaan op de 19e om 13:00 uur en heb ze pas de 30e ontvangen. Ik vind dit een zeer slechte service. Ondanks dat de oorzaak mogelijk buiten uw macht ligt door een -tijdelijke- krapte in de bezorgingsmarkt, u bent diegene die de belofte maakt en niet kan nakomen. U had op z'n minst mij op de hoogte kunnen stellen en houden over mijn bestelling.

Snelle service en attent nagebeld om�

Snelle service en attent nagebeld om voor de zekerheid wat te bespreken over de levermogelijkheden. Na retour zeer snel verwerkt. Top service!

Super geregeld

Super geregeld