Super service!

Ook tijdens corona tijden super service! Had op de dag zelf al mijn heerlijke winterjas.

Wat een goede service had nog wat over mijn bestelde product werd zeer goed te woord gestaan. Alles super verpakt en snel geleverd. Heel blij mee.

Klasse zaak tip de bruin verpakken�

Klasse zaak tip de bruin verpakken alles netjes en zorgvuldig

top service

top service, snelle handeling geen gedoe met retourneren

goede en snelle service

goede en snelle service, ondanks drukke dagen

top winkel

top winkel! snelle levering.

Snel geleverd, keurig en met veel aandacht verpakt.

Ruim assortiment

Ruim assortiment, snelle levering zelfs in de corona crisis en leuk ingepakt bedankt!

Als je niet aan je beloften kan houden maak ze dan niet!

Als u zich niet kan houden aan uw beloften op uw site haal ze dan, al dan niet tijdelijk, van uw site. SNELLE LEVERING V��r 16:00 besteld, volgende werkdag in huis Ik heb een bestelling gedaan op de 19e om 13:00 uur en heb ze pas de 30e ontvangen. Ik vind dit een zeer slechte service. Ondanks dat de oorzaak mogelijk buiten uw macht ligt door een -tijdelijke- krapte in de bezorgingsmarkt, u bent diegene die de belofte maakt en niet kan nakomen. U had op z'n minst mij op de hoogte kunnen stellen en houden over mijn bestelling.

Snelle service en attent nagebeld om�

Snelle service en attent nagebeld om voor de zekerheid wat te bespreken over de levermogelijkheden. Na retour zeer snel verwerkt. Top service!

Super geregeld

Super geregeld

Product goed aangeleverd echter geen�

Product goed aangeleverd echter geen info vooraf waar product was .heeft enige dagen geduurd en lag ineens in de brievenbus. Dus geen info vanaf bestelling tot wanneer het geleverd werd.

ik ben heel goed geholpen

ik ben heel goed geholpen, en ik merkte dat er echt met liefde word gewerkt. ik ga zeker vaker bestellen en meer dingen halen!

Snelle levering, netjes verpakt!

Slechte levering

Slechte levering! Niet nakomen leveringstermijn! Niet op de hoogte houden status!

Klantvriendelijke medewerkers en een�

Klantvriendelijke medewerkers en een retour is snel verlopen.

Top service! Armbandje besteld om ong 12 uur en om 5 uur dezelfde dag al geleverd! In een mooie tas! Love it

Snel bezorgd en pakket netjes en mooi�

Snel bezorgd en pakket netjes en mooi ingepakt

Ik heb mijn trui op 20 december 2020�

Ik heb mijn trui op 20 december 2020 besteld maar tot op heden nog niks ontvangen. Bij Postnl kunnen ze ook niet zeggen wanneer deze geleverd gaat worden.

Het was super snel geleverd

Het was super snel geleverd ! Helemaal top

Perfecte levering.

Perfecte levering.

Prima!!

Mooi verpakt, en hele snelle levering. Helaas stond de mooie jas mij niet zoals verwacht en dus besloten om de jas te retouren via post nl. Het bedrag was al heel snel terug gestuurd. Dus fijne service en zal zeker nog is gebruik maken van de webshop! Super tevreden ondanks dat ik nog geen jas heb gevonden.

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR