Product goed aangeleverd echter geen�

Product goed aangeleverd echter geen info vooraf waar product was .heeft enige dagen geduurd en lag ineens in de brievenbus. Dus geen info vanaf bestelling tot wanneer het geleverd werd.

ik ben heel goed geholpen

ik ben heel goed geholpen, en ik merkte dat er echt met liefde word gewerkt. ik ga zeker vaker bestellen en meer dingen halen!

Snelle levering, netjes verpakt!

Slechte levering

Slechte levering! Niet nakomen leveringstermijn! Niet op de hoogte houden status!

Klantvriendelijke medewerkers en een�

Klantvriendelijke medewerkers en een retour is snel verlopen.

Top service! Armbandje besteld om ong 12 uur en om 5 uur dezelfde dag al geleverd! In een mooie tas! Love it

Snel bezorgd en pakket netjes en mooi�

Snel bezorgd en pakket netjes en mooi ingepakt

Ik heb mijn trui op 20 december 2020�

Ik heb mijn trui op 20 december 2020 besteld maar tot op heden nog niks ontvangen. Bij Postnl kunnen ze ook niet zeggen wanneer deze geleverd gaat worden.

Het was super snel geleverd

Het was super snel geleverd ! Helemaal top

Perfecte levering.

Perfecte levering.

Prima!!

Mooi verpakt, en hele snelle levering. Helaas stond de mooie jas mij niet zoals verwacht en dus besloten om de jas te retouren via post nl. Het bedrag was al heel snel terug gestuurd. Dus fijne service en zal zeker nog is gebruik maken van de webshop! Super tevreden ondanks dat ik nog geen jas heb gevonden.

Top..

Top... geleverd wat er besteld is en supersnel..

Super snelle reactie via de mail en levering na online bestelling

Super snelle reactie via de mail, daarna een bestelling geplaatst en ondanks de Corona en kerstdrukte 2 dagen later mijn pakket in huis, keurig verpakt, Super service

Te duur en geen geld terug.

Jas 2 x gepast bij de Bijenkorf. Toen ik terugging om hem te kopen was ie uitverkocht. Vriend van me gebeld en gevraagd of hij hem bij tip de bruin wilde halen. Toen ik hem eenmaal ging passen bleek hij niet hetzelfde eruit te zien als de 2 x dat ik hem ervoor heb gepast. Ik heb hierover gebeld en toen ik eenmaal bij de winkel aankwam om hem terug te brengen werd mij verteld dat ik geen geld terug kon krijgen. Dit terwijl de Bijenkorf en andere winkels dezelfde merkkleding verkopen en daar kan je zelfs tot 60 dagen na je aankoop je kleding terugbrengen. Nu zit ik met een tegoedkaart van 430 euro van een winkel waar ik niks leuks kan vinden. Mijn advies: Koop lekker je merkkleding bij de Bijenkorf of een andere winkel waar ze wel normaal met je omgaan.

Dikke hendel

Dikke hendel

Prima service ??

Prima service ??

Snelle levering en een super mooi�

Snelle levering en een super mooi product. Heel netjes in gepakt

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service

Snel geleverd. Goeie kwaliteit. Goed ingepakt.

rot muts

rot muts ughhhhhhhhhhh

Snelle levering en mooi verpakt!

Snelle levering en mooi verpakt!

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR