Top..

Top... geleverd wat er besteld is en supersnel..

Super snelle reactie via de mail en levering na online bestelling

Super snelle reactie via de mail, daarna een bestelling geplaatst en ondanks de Corona en kerstdrukte 2 dagen later mijn pakket in huis, keurig verpakt, Super service

Te duur en geen geld terug.

Jas 2 x gepast bij de Bijenkorf. Toen ik terugging om hem te kopen was ie uitverkocht. Vriend van me gebeld en gevraagd of hij hem bij tip de bruin wilde halen. Toen ik hem eenmaal ging passen bleek hij niet hetzelfde eruit te zien als de 2 x dat ik hem ervoor heb gepast. Ik heb hierover gebeld en toen ik eenmaal bij de winkel aankwam om hem terug te brengen werd mij verteld dat ik geen geld terug kon krijgen. Dit terwijl de Bijenkorf en andere winkels dezelfde merkkleding verkopen en daar kan je zelfs tot 60 dagen na je aankoop je kleding terugbrengen. Nu zit ik met een tegoedkaart van 430 euro van een winkel waar ik niks leuks kan vinden. Mijn advies: Koop lekker je merkkleding bij de Bijenkorf of een andere winkel waar ze wel normaal met je omgaan.

Dikke hendel

Dikke hendel

Prima service ??

Prima service ??

Snelle levering en een super mooi�

Snelle levering en een super mooi product. Heel netjes in gepakt

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service

Snel geleverd. Goeie kwaliteit. Goed ingepakt.

rot muts

rot muts ughhhhhhhhhhh

Snelle levering en mooi verpakt!

Snelle levering en mooi verpakt!

Voor de eerste keer iets besteld maar zeker niet de laatste keer !!! Top

Leuke winkel met personeel dat je�

Leuke winkel met personeel dat je netjes te woord staat als dat nodig is. Producten worden snel en prima verstuurd.

Top geregeld

Top geregeld

Snelle levering ondanks omstandigheden.

Snelle levering ondanks omstandigheden. Gewoon goede producten! 30 Day self confidence challenge gekocht als kerst cadeau :)

Gewoon goede service

Gewoon goede service

Fantastic shop and people

I am from the uk and had went online to order from them because found them on Instagram! And I swear couldn�t ask for a better team that have amazing customer service skills (you don�t get that very often) they helped me with loads of questions. I had just an amazing experience! Thank you so much Tip de Bruin :)

Kwantiteit en kwaliteit top service

Heb mijn Canada coose jas bij Tip de bruin besteld En meteen de volgende dag ontvangen Goede service, kwaliteit en betrouwbaar Ook was de jas goed verpakt Zeker een aanrader ??

Ondanks dat de maat jas niet meer�

Ondanks dat de maat jas niet meer aanwezig was zeer vriendelijk te woord gestaan. Geld werd direct teruggestort. Goede service.

Echt hele goede & snelle service!!

Echt hele goede & snelle service!!

Je bestelt het en je krijgt het netjes�

Je bestelt het en je krijgt het netjes thuisbezorgd. Meer hoeven ze niet te doen.

Pluimpje

Super ! Zelfs mn bestelling alsnog na telefonisch contact als ?????? ingepakt. Heel klantvriendelijk!!

Fantastische winkel en dito service!

Fantastische winkel en dito service!

Canada goose mystique jas gekocht

Ik ben zeer tevreden over de service ze zijn zeer behulpzaam en geven de juiste raad en de service is goed zeker een aanrader.

Snel geleverd en mooi in een doosje�

Snel geleverd en mooi in een doosje zodat het pakje goed aankwam ipv in een plastic bezorgzak; blij mee!

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR