Snelle bezorging, retour voor eigen rekening

Zeer snelle bezorgservice. Ook goed ingepakt. Groot minpunt is dat de kosten voor retourneren voor jezelf zijn, had dit niet verwacht, omdat de winkel in mijn optiek van een hoger segment is. Voor zulke grote uitgaven zou een extra retourservice (bv label) denk ik op zijn plaats zijn.

Super goed geregeld allemaal!!

Super goed geregeld allemaal!! Snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen.

Bestelling Carlo Colucci trui

Ik had een Carlo Colucci trui besteld van �350 deze kreeg ik in een gewone doos met papiertje erom geleverd. Het bleek dat ik er een Carlo Colucci doos en certificaat bij moest krijgen. Na dat ik dat aangegeven had, werd er gevraagd of ik de doos niet op kon halen. Sorry maar het was al jammer dat ik �berhaupt om de doos moest vragen en dan nog zelf ophalen vond ik niet netjes. Ik had veel geld betaald voor deze trui. Uiteindelijk netjes geleverd gekregen maar jammer dat ik hier zelf om moest vragen. Het cadeau was mooier als het in een mooie doos zat toen ik het gaf.

Beste winkel voor merkkleding en online shoppen.

Goed geholpen door personeel in de winkel. CG jas besteld voor afhalen in de winkel op 1ste kerstdag, na kerst was ik gelijk daar naar toe gegaan om te kijken of mij order klaar lag, deze lag niet klaar maar dat was geen probleem, personeel had heerlijke espresso voor mij gemaakt en ondertussen hadden ze mij order binnen 5 minuten gepakt. Top service!

De website is niet erg duidelijk

De website is niet erg duidelijk. Ik wilde een jas(winter) van Paul and Shark, de jas was prima, maar geen winterjas. Het ergste vind ik nog dat ik de verzendkosten ZELF moet betalen! In totaal 15 euro! Dus Tip aan Tip; maak het overzichtelijker en duidelijker

Top geregeld

Top geregeld

Nette en snelle bezorging!

Nette en snelle bezorging!

Super kwaliteit, snelle service!

Zeer tevreden. Vooral voor de snelle bezorging en hoe het verpakt is

Jas online besteld was helaas te groot

Jas online besteld was helaas te groot. Volgende dag jas terug gebracht en gelijk juiste maat mee genomen. Super!

Snel en mooi ingepakt ontvangen!

Snel en mooi ingepakt ontvangen!

Goede service zelfde dag nog geleverd

Goede service zelfde dag nog geleverd, ook telefonisch zeer goed geholpen � echt een goede tip

Snelle levering netjes ingepakt en�

Snelle levering netjes ingepakt en gewenste kwaliteit

Goede service. Doet wat men beloofd

Trui gekocht

Trui gekocht, helaas te klein en er was geen maat groter. Teruggestuurd en de volgende dag stond het geld al op de rekening, super snel.

Snelle correcte levering!

Snelle correcte levering!

Goede service!!!!

Goede service!!!!

5????

Snelle en goede service !

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering , helemaal top

Geweldig service

Geweldig service, THANKS JAYSON VAN DE WEBWINKEL AFDELING!

Mooie jas gekocht met Black friday

Mooie jas gekocht met Black friday, jammer genoeg duurde het wel een aantal dagen langer ivm drukte maar daar hebben we een nette mail over gehad.

Super snel geleverd top service

Super snel geleverd top service

Prima geregeld

Prima geregeld , niks mis mee

Ben in de winkel in Amsterdam geweest�

Ben in de winkel in Amsterdam geweest en werd daar vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de juiste jas . En super geslaagd ! Had in eerste instantie op internet een jas besteld maar bleek niet de goede maat voor mij te zijn. Maar geen enkel probleem om ,om te ruilen .

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!