Mooie producten

Mooie producten, alle 8 de shirtjes waren perfect.

Na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden. Snelle levering en keurige service.

Top service, snelle levering.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden met de jas die ik heb gekocht al heb ik het nog steeds koud??

Snel en netjes

Snel en netjes

Goede winkel, ook snelle levering

Top winkel met top service

Top winkel met top service Niks op aan te merken

Prima service. Snel geleverd en in geval van ruilen, de volgende dag weer in huis!

Aanrader!

Snelle levering van mijn kleding. Kwam goed verpakt bezorgd (stevige omdoos en verpakkingspapier om de artikelen).

Fijne winkel.

Fijne winkel. Telefonisch wordt je netjes en vriendelijke benaderd. Had een trui gekocht via webshop maar trui bleek te groot te zijn via telefonisch contact bleek trui uitverkocht te zijn, ze hebben er voor gezorgd dat ze toch nog aan zo�n trui konden komen. Zonder probleem om kunnen ruilen.

Snelle levering, stijlvol verpakt!

Snelle levering en keurig verpakt.Goede�

Snelle levering en keurig verpakt.Goede aftersales! Zeker een aanrader.

Uitstekende kwaliteit en super snelle�

Uitstekende kwaliteit en super snelle levering!

Snelle levering en handeling

Snelle levering en handeling

Super site!!!

Super site!!!

Heel snel in huis gehad.Hartelijk dank

Heel snel in huis gehad.Hartelijk dank

Goede & vriendelijke klantenservice!

Goede & vriendelijke klantenservice!

Goed bezig.

Besteld tussen 10 en 5 , Opgehaald op de zelfde dag, Top bezig beter kan het niet,

Aanrader!

Bij de online aankoop van een kado enorm vriendelijk en bijzonder attent geholpen - super service!

Top service!

Top service!

Super goede ervaring!!

Super goede ervaring!!! Bestelling kwam al volgende dag binnen! Heel erg tevreden met deze site

Snel geleverd en zeer correct verzorgt

Snel geleverd en zeer correct verzorgt

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!