Goede en duidelijke site met goede�

Goede en duidelijke site met goede product foto�s. Eenvoudig bestel en betaalproces. En snelle levering. ook een goede nazorg toen post.nl voor vertraging zorgde. Dank, ook heel blij met de mooie jas!

Snelle levering, mooi product, goede prijs!

Beste service van heel NL

Beste service van heel NL! Al jaren lang vaste klant bij Tip en nog steeds tevreden. Altijd vrolijke en proffesionele medewerkers!

Contact per whatsapp verliep eerst�

Contact per whatsapp verliep eerst traag maar na contact dezelfde dag nog mijn bestelling ontvangen.

Levertijd

Levertijd: Goed!

Contact via de app was heel prettig

Contact via de app was heel prettig, snelle levering ook heel fijn.

Goede service en snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Ik kwam in de winkel en door een�

Ik kwam in de winkel en door een verbouwing in de straat deed de internet verbinding het niet. Hierdoor kon ik niet pinnen.. Ze hebben hun best gedaan voor mij om het toch mogelijk te maken. Erg blij met mijn aankoop en hele vriendelijke mensen die daar werken!

Super snelle service

Super snelle service. Helaas was het bestelde artikel niet mijn maat en moest het weer worden terug gestuurd. Maar mijn geld stond binnen een paar dagen alweer op mijn rekening. Dank voor de service en kom zeker terug.

Niks ontvangen ??

Niks ontvangen ??

Snelle levering! Fantastische kwaliteit. Blij mee ??

Goed ge�nformeerd over de levering erg�

Goed ge�nformeerd over de levering erg fijn en op tijd bezorgd.

Goede service en snelle verzending

Goede service en snelle verzending

Top service en altijd mooie spullen

Top service en altijd mooie spullen

Vriendelijk personeel in de winkel, kon op mijn gemak verschillende jassen passen, top service!

Aankoop en retour wederom super snel en�

Aankoop en retour wederom super snel en vakkundig geregeld. Tip de Bruin heeft ��n van de grootste collecties Stone Island in Nederland. Alleen daarom al sinds jaar en dag vaste klant bij Tip de Bruin

Top bedrijf.

Top bedrijf.

Goede service en mooie winkel

Goede service en mooie winkel

Het kwam zo snel als de bliksem bij mij�

Het kwam zo snel als de bliksem bij mij thuis snelle levering ;-)

Top de bruin

Snelle bezorging, netjes ingepakt.. Retour formulier erbij ingeval het niet goed is. 100 punten ????

Snelle levering en netjes verpakt!

Snelle levering en netjes verpakt!! Top!!

Mooie kleding tegen nette prijszen

Mooie kleding tegen nette prijzen Snelle levering in nette verpakking.

Echt super

Echt super, me zoon is echt blij met ze trui was zelfs als een cadeautje ingepakt.

Beter op je computer letten

Ik bestelde een vest. Krijg ik 2-3 dagen later een bericht dat ie uit is verkocht uit de winkel.

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!