Zoals gewoonlijk�.fantastisch!

Zoals gewoonlijk�.fantastisch!

Netjes verpakt en snel bezorgd

Netjes verpakt en snel bezorgd, zoals altijd

Super snelle service!

Super snelle service! Verkeerde maat sweater besteld en retour gestuurd. Volgende dag al bericht dat de goede maat sweater onderweg was! Super geregeld!

Super!!

Super!! Mooie artikelen! Top service!

Top bedrijf

Top bedrijf Goede communicatie Goede service

Verzend en retourkosten betalen

Verzend en retourkosten betalen. Ik snap dat ik retourkosten betaal, maar om dan ook nog retourkosten te betalen.

Goede service en goede levering

Goede service en goede levering

Altijd top bestel hier al jaren super�

Altijd top bestel hier al jaren super tevreden!

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Snel geleverd en netjes verpakt.

Jas besteld en de volgende dag werd deze geleverd. Jas keurig ingepakt in een doos. Duidelijke retour mogelijkheid maar de maat was goed. Conclusie voor herhaling vatbaar.

Top gegaan

Top gegaan, vriendelijk personeel en de snelle levering????

Prima winkel snelle levering

Prima winkel snelle levering

Amazing service

First time ordering from here and a beautiful experience already. Received my product within 2 days of placing the order!

Super snelle levering

Super snelle levering, netjes geleverd. top service????

Kwaliteit is uitstekend

Kwaliteit is uitstekend

Tip behandel je �cht nog als klant!

Tip de bruijn is altijd al een Top winkel �n webshop voor mij geweest, beste klantvriendelijkheid die ik ken in Amsterdam, not for tourists only, en dat begrijpen ze heel goed. En mooie merken voor jong en oud. ?????? Groetjes Alex ??? Insta Queen_of_Amsterdam_

In 1 week tijd

In 1 week tijd, 2x wat besteld. En echt de volgende dag was het al binnen. Netjes verpakt enzo. Echt top.

Goeie service

Goeie service

Hele snelle levering Top!!!

Hele snelle levering Top!!!

Prima, niks op aan te merken !!!

Netjes en goed verpakt geleverd, top zo als altijd !!!!!

Snelle levering , mooie polo!

In de ochtend besteld

In de ochtend besteld, in de avond geleverd top service!

Helemaal top

Helemaal top

Bijzonder snel bezorgd en netjes verpakt

Bijzonder snel bezorgd en netjes verpakt

Nieuwendijk 82 90

1012 MR Amsterdam

Over Tip de Bruin

Al sinds 1953 is Tip de Bruin gevestigd op de Nieuwendijk in hartje Amsterdam. Wat ooit begon als een boutique in herenmode is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in de stad en ver daarbuiten. Naast de fysieke winkel is het assortiment ook te bestellen via de webshop. De oprichter en naamgever van de winkel ‘Tip de Bruin’ was een visionair op het gebied van fashion en al snel verkocht hij internationaal bekende merken in de winkel. In de loop van de tijd heeft Tip de Bruin zich toegespitst op verschillende specialismen, van artiestenkleding tot aan trouwpakken. Inmiddels staan de winkel en de webshop vooral bekend om de ‘streetwise’ kleding en het grote aanbod jassen van gerenommeerde merken zoals Canada Goose, Moose Knuckles en Peuterey. Daarnaast bieden wij bij Tip de Bruin diverse andere kledingstukken van polo’s en shirts van Hugo Boss en Stone Island tot aan kwalitatieve sneakers van ON Running. In het assortiment is vooral merkkleding voor heren te vinden, maar er zijn zeker ook kwalitatieve items voor dames of bijzondere lifestyle accessoires. Bij Tip de Bruin ben je verzekerd van kwaliteit en service, shop nu via onze webshop of bezoek onze shop in Amsterdam!