Meteen spelen!

De code zat binnen paar minuten in mijn e-mail zodat ik meteen mijn favoriete spel kon kopen en spelen!

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

altijd goed

geen klachten

Altijd correct

In al die tijd dat ik game cardsdirect gebruik altijd correct.

Mooi

Betrouwbaar

Fijne site, over het algemeen snelle bezorging van je code. Mocht het tegen zitten zijn ze ook professioneel telefonisch bereikbaar om het probleem op te lossen.

Zeer correct!

Zeer correct

Zoals het hoort

ik zocht naar 4 gift cards. Heb er 4 besteld & 2 minuten later kreeg ik 4 werkende codes. Gamecardsdirect is een perfect voorbeeld van hoe het hoort te gaan :)

Goed maar spijtig voor btw

Perfect alleen twee euro btw voor een vijf euro giftcard is wel veel

Alles ging vlot

Makkelijk betalen en na enkele minuten mail met code

Ik besteld altijd

snel

snel levering

Goede ervaring

Supersimpel!

Binnen een paar seconden heb je je bestelling geplaatst, betaald en ontvangen. Top!

Goed geleveerd

Goede service en 100% leveringsvoorwaarden betrouwbaarheid

Zeer betrouwbaar

uitstekend

Makkelijk en zeer snel ontvangen. TOPPIE

Hoop dat het goed is

Slecht

Zojuist een kaart gekocht, maar de code was onjuist. Met een medewerker gebeld die zou het uitzoeken en terug contact opnemen. Tot op heden niks gehoord en zijn ook niet meer telefonisch te bereiken. Eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb!

Slecht

Ik wilde de kaart omzetten maar ik kreeg de melding dat ie al was gebruikt erg slecht

heel goed

een vlotte medewerking, en na enkele minuten in het bezit van de code

Goed maar soms kan ik niet telefonisch betalen

Gaat soms goed soms niet

topsevice

topservice en snelle verwerking

Afgelopen zaterdag een kaart gekocht voor €100 na een uur wachten geen mail (niet in spam, verwijderderde of andere mappen) Toen maar een mail naar de klanten service gestuurd, geen reactie.. Vanochtend nog een email gestuurd, ook nu nog geen reactie. Maar wat blijkt.. de mail komt niet aan, telefonisch contact gehad (tip van flip mocht je bestelling niet aankomen) en via een ander email adres wel de order netjes binnen gekregen!

Snrl

Gorf