De code zat binnen paar minuten in mijn e-mail zodat ik meteen mijn favoriete spel kon kopen en spelen!
Woehoe! 🎉 Wat fijn om te horen dat je zo snel aan de slag kon met je favoriete spel! Dankjewel voor je enthousiasme én de aanbeveling. Veel speelplezier! 🎮✨
Snel en betrouwbaar
Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Snel en betrouwbaar is precies waar we voor gaan 💨🔒. Super dat je ons aanbeveelt, daar worden we helemaal blij van! 🥳 Hopelijk zien we je snel weer! 🚀
geen klachten
Bedankt voor je review! 😊 Super om te horen dat alles naar wens is en je ons zou aanbevelen. Dat maakt ons dag helemaal goed! 🙌 Hopelijk zien we je snel weer! 🌟
In al die tijd dat ik game cardsdirect gebruik altijd correct.
Bedankt voor je trouwe support! 🥳 Super om te horen dat je ons altijd correct vindt. We blijven ons best doen om dat zo te houden! 💪🎮 Veel gameplezier! 😄
Bedankt voor je feedback! 😊 Fijn dat je het mooi en goed vond, al is het jammer dat je ons niet zou aanbevelen. Als er iets is wat we kunnen verbeteren, horen we het graag! 🙏💬
Fijne site, over het algemeen snelle bezorging van je code. Mocht het tegen zitten zijn ze ook professioneel telefonisch bereikbaar om het probleem op te lossen.
Wat een fijne review, bedankt! 😊 Super om te horen dat je de site betrouwbaar vindt en dat onze service naar wens is, zelfs als er soms wat extra hulp nodig is. We staan altijd klaar om problemen snel en professioneel op te lossen! 👍 Aanbevelingen zoals deze maken ons dag echt. Tot snel! 🚀
Zeer correct
Bedankt voor de super positieve feedback! 🤩 Zo fijn om te horen dat alles "zeer correct" was! Als je nog iets nodig hebt, weet je ons te vinden. 😊👍
ik zocht naar 4 gift cards. Heb er 4 besteld & 2 minuten later kreeg ik 4 werkende codes. Gamecardsdirect is een perfect voorbeeld van hoe het hoort te gaan :)
Wat een top review, dankjewel! 😊 Zo horen we het graag: snel, simpel en precies wat je zocht. We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en hopen dat je veel plezier hebt met de codes! Tot de volgende keer 🎮✨
Perfect alleen twee euro btw voor een vijf euro giftcard is wel veel
Hey! Super om te horen dat je tevreden bent! 😊 Maar ik snap wat je bedoelt met die btw, dat kan soms wat tegenvallen. We waarderen je feedback en nemen het zeker mee! Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende aankoop! 🎉
Makkelijk betalen en na enkele minuten mail met code
Yes! Dat is wat we graag horen! 😄 Super dat alles zo vlot ging en dat je tevreden bent met de snelle service. Bedankt voor de aanbeveling, dat betekent veel voor ons! 💌✨
Ik besteld altijd
Wat geweldig om te horen dat je zo'n trouwe klant bent! 😍 Dankjewel voor je vertrouwen en de aanbeveling!
snel levering
Goede ervaring
Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We waarderen je aanbeveling en staan altijd voor je klaar!
Binnen een paar seconden heb je je bestelling geplaatst, betaald en ontvangen. Top!
Wat een heerlijk bericht om te lezen! 😊 Super om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen. Daar doen we het voor! 🚀 Bedankt voor je aanbeveling, en hopelijk tot snel!
Goed geleveerd
Bedankt voor je feedback! 😊 Fijn om te horen dat alles goed geleverd is. We waarderen je aanbeveling enorm! Tot de volgende keer! 🙌
Zeer betrouwbaar
Bedankt voor je lovende woorden! 😊 Super om te horen dat je onze service en betrouwbaarheid zo waardeert. We doen altijd ons best om je de beste ervaring te bieden! We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te zijn! 🙌
Makkelijk en zeer snel ontvangen. TOPPIE
Wat een geweldig bericht, dankjewel! 😊 Super om te horen dat alles makkelijk en snel is verlopen. Dat is precies waar we voor gaan! 🚀
Hoop dat het goed is
Bedankt voor je review! 😊 We zijn blij om te horen dat je hoopt dat alles goed is. We doen altijd ons best om het voor jou zo goed mogelijk te maken! Als er nog iets is waarmee we kunnen helpen, laat het gerust weten! 🙌
Zojuist een kaart gekocht, maar de code was onjuist. Met een medewerker gebeld die zou het uitzoeken en terug contact opnemen. Tot op heden niks gehoord en zijn ook niet meer telefonisch te bereiken. Eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb!
Bedankt voor de review, ik heb je inmiddels gesproken en het is fijn te horen dat het probleem is opgelost. Onze excuses voor de verwarring met de e-mailcommunicatie. We zijn blij dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht je in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!
Ik wilde de kaart omzetten maar ik kreeg de melding dat ie al was gebruikt erg slecht
Dat klinkt zeker niet goed, en het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We nemen dit soort situaties zeer serieus. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om het probleem te onderzoeken en een oplossing te vinden. Bedankt voor het melden en we hopen dit snel voor je op te lossen.
een vlotte medewerking, en na enkele minuten in het bezit van de code
Bedankt voor je positieve review en aanbeveling! We zijn blij te horen dat alles vlot verliep en je snel je code in bezit had. We zien je graag terug voor een volgende aankoop! 😊👍
Gaat soms goed soms niet
Bedankt voor je feedback! Vervelend om te horen dat het telefonisch betalen niet altijd even soepel verloopt. Stuur ons een bericht zodat we voor je kunnen onderzoeken waarom dit gebeurd. Fijn dat je ons ondanks dat aanbeveelt! Als er iets is, aarzel niet om contact op te nemen. 😊📞
topservice en snelle verwerking
Bedankt voor je top review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle verwerking. We zien je graag weer terug! 😊🚀
Afgelopen zaterdag een kaart gekocht voor €100 na een uur wachten geen mail (niet in spam, verwijderderde of andere mappen) Toen maar een mail naar de klanten service gestuurd, geen reactie.. Vanochtend nog een email gestuurd, ook nu nog geen reactie. Maar wat blijkt.. de mail komt niet aan, telefonisch contact gehad (tip van flip mocht je bestelling niet aankomen) en via een ander email adres wel de order netjes binnen gekregen!
Bedankt voor je bericht. De bestelling was direct na de betaling verstuurd. Echter kon deze niet worden afgeleverd op je email adres. Blijkbaar krijg je ook de antwoorden van de klantenservice niet. Zou je met ons contact kunnen opnemen via Messenger of via Telefoon: +31 (0)85-0477536 Alvast bedankt!
Ursprüngliche Bewertung
Gorf
Bedankt voor de positieve beoordeling, ook al is het kort! We zijn blij dat je aanbeveelt, en we hopen dat alles naar wens was. Als je meer feedback hebt, horen we het graag! 😊👍