ik heb me code niet binnen gekregen en er is niemand te bereiken. lekker dit
Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Als gewaardeerde klant zou je moeten weten dat we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat elke bestelling vlekkeloos verloopt. Het spijt ons oprecht dat je deze keer niet de service hebt ontvangen waar je op had gehoopt. We begrijpen je frustratie volkomen en willen je laten weten dat we meteen actie hebben ondernomen zodra we op de hoogte waren van het probleem. We hebben je bestelling opnieuw verstuurd in de hoop dat je deze snel ontvangt. Helaas kunnen er soms technische problemen optreden die buiten onze controle liggen en die tot dit soort situaties leiden. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en we vinden het dan ook erg vervelend dat dit niet is gebeurd in jouw geval. We willen je verzekeren dat we je klacht serieus nemen en dat we er alles aan zullen doen om dit in de toekomst te voorkomen. Als je nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.
zeer goede service en betrouwbaar
🌟 Geweldig om te horen dat je onze service als vlot, goed en betrouwbaar ervaart! Jouw feedback betekent veel voor ons, en we streven ernaar om deze ervaring elke keer weer te bieden. Bedankt voor het delen en tot de volgende keer! 🚀💼
Vlugge levering
⚡️ Hartelijk dank voor je enthousiaste woorden! Geweldig om te horen dat je onze snelle levering waardeert. Jouw aanbeveling is voor ons een enorme motivatie. We kijken uit naar je volgende bezoek! 🎮💖
Altijd krijgen wat je verwacht
🌟 Fantastisch! We zijn super blij dat we aan je verwachtingen kunnen voldoen, keer op keer. Bedankt voor je vertrouwen en de aanbeveling. We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen met je volgende aankoop! 💼🚀
Zeer goed en betrouwbaar!
🚀 Super om te horen dat je onze snelle levering en de betrouwbaarheid van onze codes zo waardeert! Jouw positieve feedback en aanbeveling geven ons een enorme boost. Dank je wel voor je vertrouwen. We staan altijd klaar om je weer van dienst te zijn! 💖🎮
geen klachten
🌟 Dat is geweldig om te horen! We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad en dat alles naar wens was. Bedankt voor je vertrouwen en de aanbeveling. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! 💼🚀
Altijd eenvoudig en direct geleverd
🚀 Fantastisch! We zijn blij dat je onze eenvoudige en directe levering waardeert. Jouw continue steun en aanbeveling motiveren ons om deze service te blijven bieden. Bedankt voor je vertrouwen in ons! We zien ernaar uit om je weer snel te helpen. 🌟💼
Geeen nieuwe voor mij
Bedankt voor je feedback, hoewel het spijtig is te horen dat je niet tevreden bent. We zouden graag meer inzicht krijgen in je ervaring om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren. Als je specifieke feedback hebt over wat er misging of hoe we het kunnen verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te luisteren en te helpen.
Altijd snel geleverd
Dank je wel voor je positieve woorden! We blijven ons best doen om snel te leveren. 😊🚚
Super service
Bedankt voor je compliment! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. 😊👍
Code ingewisseld en spelen maar
Dat klinkt geweldig! Veel plezier met gamen en als je nog meer codes nodig hebt, staan we klaar om je te helpen. 😄🎮
gekregen wat ik vroeg, binnen 2 min een mailtje met de code
Geweldig om te horen dat je tevreden bent! Als je in de toekomst nog meer codes nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je aankoop! 👍😊
Super gemakkelijk bestellen en rap geleverd!
Dat klinkt als een geweldige ervaring! We streven ernaar om het bestelproces eenvoudig en snel te maken voor onze klanten. Als je in de toekomst meer nodig hebt, staan we klaar om je weer van dienst te zijn. Bedankt voor je positieve feedback! 😊👍
Perfect geregeld en zeer snel geleverd.
Geweldig om te horen! Dank je wel voor je positieve feedback. 😊👍
Is ok
Bedankt!
Ik had een nederlandse giftcard gekocht zonder te beseffen dat deze niet in de belgische apple store kon ingedient worden. Erkwam diezelfde dag binnen een kwartier al snel een reactie en ze legden in detail uit hoe ze het gingen oplossen binnen de 2 werkdagen kon ik genieten vann mijn apple kaart. Geweldig!
Wat fijn om te horen dat alles snel geregeld werd! 😃 Super dat ons team zo snel heeft gereageerd en binnen twee werkdagen een oplossing kon bieden zodat je van je Apple kaart kon genieten. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Bedankt voor je geduld en je positieve woorden. Als je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Geweldig dat je blij bent met onze service! 🚀🌟
correcte afhandeling
Vlot en correct – top! 🌟 Bedankt voor je feedback, we waarderen het enorm. Altijd hier om te helpen! 👍
top
Goed en top – dat horen we graag! 😄 Dankjewel voor je positieve feedback. Als je nog iets nodig hebt, we zijn er voor je! 👍🌟
Top, en nog eens top! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je enthousiasme. We staan altijd klaar voor je! 🌟👍
Used "bankcontact" got the steamcards within 5mins of ordering. Would buy again.
Na betaling kreeg ik direkt via e-mail mijn code voor World of Warcraft.
Perfekt! Geweldig dat je direct na betaling je World of Warcraft code via e-mail hebt ontvangen. 😄 We streven ernaar om onze service snel en efficiënt te houden. Bedankt voor het kiezen van onze service en veel plezier in de wereld van Warcraft! Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. 👍🎮
Het ging snel je kon met Bancontact betallen en ik was zeer enthousiast
Super om te horen dat je enthousiast bent over onze service en de snelheid ervan! 😊. Bedankt voor je positieve feedback en we kijken uit naar je volgende bezoek! 👍
Mijn ervaring is dat je er niets aan kan doen, Aks deze fout gaat stop ok ermee. teveel pech gehad. Sorrry.
Het spijt me te horen dat je problemen hebt ondervonden met hackers. Dat kan ongelooflijk frustrerend zijn. Het is belangrijk om sterke beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van sterke, unieke wachtwoorden en tweefactorauthenticatie waar mogelijk. Ook is het goed om regelmatig je systemen en software te updaten. Als je specifieke vragen hebt over hoe je je online veiligheid kunt verbeteren, sta ik klaar om te helpen. Veiligheid online is cruciaal, en het is jammer te horen dat je negatieve ervaringen hebt gehad. 🛡️💻
Het product was binnen enkele minuten in mijn inbox. Verder was het heel duidelijk wat de extra kosten bedroegen (betaalmethode was gratis!)
Fijn om te horen dat je onze service als snel en betrouwbaar hebt ervaren! 😊 Geweldig dat je het product snel hebt ontvangen en tevreden bent met de duidelijkheid over de kosten. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te zijn! 👍