Gewoon geweldig deze website was mijn redder in nood had al op 30 verschillende geprobeerd om het spel te kopen maar het lukte maar niet, maar toen kwam ik op het idee om een cadeau kaart te halen. Echt een top website
Wat een heerlijke review om te lezen! Super bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat we jouw redder in nood mochten zijn ๐ Veel plezier met je game en hopelijk tot snel weer op onze site! ๐ฎ๐
Binnen paar minuten de gamekey ontvangen
Yes! Super bedankt voor je fijne review ๐๐ฌ Blij om te horen dat alles snel en soepel ging โ zo hoort het! Veel gameplezier en hopelijk tot snel weer! ๐ฎโจ
Zoals altijd werkt het weer perfect.
Dat is geweldig om te horen! ๐ "Zoals altijd perfect" klinkt als muziek in onze oren. Dank je voor je vertrouwen en je support! ๐ถ๐
Betrouwbaar! Thanks!
Wow, 3.69 seconden? Dat is bijna sneller dan het licht! ๐ Superblij dat alles zo vlot ging. Bedankt voor je vertrouwen en je aanrader! ๐๐
Veel keus snel geleverd per mail overzichtelijke shop ga zo door
Wat een top review, dankjewel! ๐ Super om te horen dat alles snel en soepel ging. We blijven ons best doen! ๐๐ Tot de volgende keer! ๐
Dankjewel! ๐ Super om te horen dat alles makkelijk en snel ging! ๐ Tot de volgende keer! ๐โจ
Wat een topbericht! ๐ Superleuk om te horen dat je zo tevreden bent met de site. Bedankt voor je aanbeveling! ๐โจ
Ik heb een kaart besteld en het was binnen 1 minuut in mijn mail
Wow, dat is pas snelle service! โก๐ Super om te horen dat alles zo vlot verliep. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! ๐๐
super ervaring maak al een tijd gebruik van jullie site
Wat een topbericht! ๐ Superleuk om te horen dat je zo tevreden bent en al een tijdje bij ons shopt. Dankjewel voor je vertrouwen! ๐๐ Hopelijk zien we je snel weer! ๐
Geweldig om te horen! ๐๐ Bedankt voor je fijne feedback en aanbeveling! ๐โจ
i was tinking is this trust ful but it is and if you make a order you see a video i watcht it 1 time and boom not even 1 minet later i hade te code furst time and not the last time
Wow, thatโs awesome to hear! ๐๐ So glad we could surprise you with our speed! โก๏ธ Thanks for giving us a shotโhope to see you back for your next order! ๐๐ฎ
Super site
Wat leuk om te horen! ๐ Dank je wel voor je positieve review! ๐ We hopen je snel weer terug te zien op onze site. ๐โจ
Bedankt voor je aanbeveling! ๐ Hopelijk zien we je snel weer! ๐
Voor veel van mijn gamecards kan ik bij jullie terecht. Altijd snel geleverd.
Dankjewel voor je super positieve review! ๐๐ฎ We vinden het geweldig om te horen dat je altijd op ons kunt rekenen voor je gamecards. Veel gameplezier en tot de volgende keer! ๐๐
Nvt
Bedankt, Mitzy! ๐ Super om te horen dat je onze snelle service waardeert. We staan altijd klaar voor je! ๐๐
Ik ben tevreden over de service
Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service! ๐ Bedankt voor je vertrouwen รฉn je aanbeveling. Daar worden we superblij van! ๐ฅณ Hopelijk zien we je snel weer! ๐
heel erg fijn
Super om te horen, dankjewel! ๐ We zijn blij dat alles zo goed werkt en dat je tevreden bent. ๐ซถ Aanbevelingen als deze maken ons dag helemaal! ๐ Hopelijk zien we je snel weer! ๐
Ja dag eens maar nooit meer kosten bij kopen en kosten bij inwisselen 30 euro hou je 25 nog wat aan over dikke doei
Hey daar! ๐ Oei, dat klinkt niet zoals we het willen horen. Het is natuurlijk helemaal niet de bedoeling dat je je zo voelt over de kosten. We nemen je feedback super serieus en gaan dit intern bekijken om te zien hoe we dit beter kunnen aanpakken. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen! ๐ฌ Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het ons weten. Hopelijk kunnen we het goedmaken in de toekomst. ๐๐
Mijn zaak is op de juiste manier opgelost Snel en een goede service
Bedankt, Jim! ๐ Super om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is opgelost. ๐ Goede service staat bij ons op nummer รฉรฉn, dus dit maakt ons dag helemaal goed! ๐ฅณ Dank je wel dat je ons aanbeveelt โ dat waarderen we enorm! ๐ Groetjes naar Stadskanaal! ๐
Nice person
Bedankt voor je 5 sterren en het compliment! ๐ Zo te zien hebben we een nieuwe fanโwat een eer! ๐ Als er ooit iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het gerust weten. ๐ฌโจ
Uitstekende service
Bedankt voor het geweldige compliment! ๐ฅณ Snelle levering en uitstekende service horen erbij, en we zijn blij dat je tevreden bent. En die "Ja" bij aanbevelen? Dat maakt onze dag! ๐๐ Tot gauw! ๐
ok
Top, bedankt voor je reactie! ๐ Super om te horen dat alles correct en snel ging. En thanks voor de aanbeveling โ dat betekent veel voor ons! ๐ Tot de volgende keer! ๐
Heb het gekregen binnen 10 min.
Bedankt voor je review! ๐ Fijn dat alles snel geregeld was โ daar worden we blij van! ๐ Hopelijk tot snel weer. โจ
De code zat binnen paar minuten in mijn e-mail zodat ik meteen mijn favoriete spel kon kopen en spelen!
Woehoe! ๐ Wat fijn om te horen dat je zo snel aan de slag kon met je favoriete spel! Dankjewel voor je enthousiasme รฉn de aanbeveling. Veel speelplezier! ๐ฎโจ
Snel en betrouwbaar
Bedankt voor je mooie woorden! ๐ Snel en betrouwbaar is precies waar we voor gaan ๐จ๐. Super dat je ons aanbeveelt, daar worden we helemaal blij van! ๐ฅณ Hopelijk zien we je snel weer! ๐