Heel fijn

Kaarten werken niet

Datum: 4-7-2024 17:01:52 Ordernummer: 2024040714453 โ€Š Mijn kaarten werken niet.

Vry good

I live this app

Prepaid kaart direkt ontvangen

Ik kocht vandaag een prepaid kaart voor World of Warcraft. Dat ging zรฉรฉr vlot en zonder problemen. De code kwam 1 minuut na mijn betaling al in mijn mailbox. Bedankt voor de prima dienstverlening.

top

Amazon us cards gekocht eerst een van โ‚ฌ5 om te kijken of het wel allemaal goed ging.. binnen 2 minuten card binnen..daarna een besteld van 100..ging net zo snel. geen gedoe met creditcards ook al betaal je wel meer want van een omrekenkoers hebben ze niet gehoord. op โ‚ฌ100 scheelt dat 7.25 plus kosten is dat โ‚ฌ12.24. Toch.. zou zo weer bestellen :-)

Great

Would definitely use again

snel en zonder problemen geleverd

Het product werd snel en goed geleverd. Fijn dat er ook met Ideal kon worden betaald. Voor herhaling vatbaar

Zeer goed en snel gegaan

Problem

I dont have my code

gewoon goed

alles gaat snel top bedrijf

totaal geen ervaring

Hoe moet het geactiveerd worden.Men moet er ook aan worden

Instant Delivery

I ordered from Australia and i received within minutes, thank you!!!!!!!!!!!!!!!

***

***

Eerste beselling kwam niet door (email). 1 mailtje op zondag, en het was meteen in orde. TOP

Besteld, gecheckt en per mail geleverde code erin gepompt en ready for gaming!

Love the service

Ordered many times very happy with the products and service

Na uren nog steeds mijn bestelling niet gekregen!

Bestelling geplaatst voor 275 euro. En bijna 10 uur later nog steeds geen bestelling. En ook geen reactie van de klantenservice. Wel vaker besteld en toen kreeg ik mijn bestelling vrijwel meteen. Hopelijk leveren ze snel!

binnen een minuut binnen

Deze gift card had ik besteld voor mijn vriendin in duitsland en zij was er blij mee

goede service

Beersdalweg 93

6412 PE Heerlen

+31 (0)85-0477536

Over Gamecardsdirect NL

Gamecardsdirect is jouw one-stop-shop voor digitale vouchers, met de nadruk op snelle levering en uitstekende klantenservice. We bieden meer dan alleen kaarten die verband houden met games, zoals PlayStation Network-kaarten en Xbox Gift Cards. Ons assortiment omvat ook een breed scala aan andere digitale vouchers, zoals Paysafecards en Netflix Gift Cards. Of je nu voor jezelf winkelt of op zoek bent naar een cadeau, bij ons vind je wat je nodig hebt. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om te helpen met eventuele vragen die je hebt of om je te assisteren bij je bestelling. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of chat, wat voor jou de meest handige methode is. Bovendien nemen we digitale beveiliging zeer serieus en doen we ons uiterste best om een veilige winkelomgeving voor onze klanten te garanderen. Een ander groot voordeel is dat we je codes rechtstreeks via e-mail verzenden. Dit stelt je in staat om een voucher te bestellen, zelfs als je onderweg bent, en deze onmiddellijk in te wisselen zodra je thuis bent. Door efficiรซntie te combineren met gemak zorgt Gamecardsdirect ervoor dat je altijd je favoriete cadeaubonnen bij de hand hebt, waar je ook bent. Kortom, Gamecardsdirect is dรฉ bestemming voor snelle, veilige en handige aankopen van een breed scala aan digitale vouchers.