Duidelijk en snel

Bestelling liep vlotjes.

Voor 13h besteld en volgende dag al geleverd in België

Een vlotte bestelling van kwaliteitsmateriaal is slechts een click away!

Een overzichtige site boordevol kwalitatieve duikuitrusting aan economische prijzen maakt een keuze en bestelling zeer gemakkelijk.

Prima prijs en snelle levering

Wat wil je nog meer?

Product zoals verwacht

top!

Perfecte service

Degelijk materiaal tegen een scherpe prijs, heel snel geleverd

Dinsdagmiddag besteld, woensdagmiddag afgeleverd. Prima kwaliteitsbril van Tusa! Top!

snelle service

goede en snelle service en goede kwaliteit met goede omschrijving.

Prijzen zijn goed

super goed

De bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd . Ook de bijgeleverde beschrijving was duidelijk en helder in stappen uitgelegd hoe de vervanging moest. Alles super goed en snel, zodat ik weer onder water kon met een veilig en goed gevoel.

Heldere site, duidelijke prijzen en snelle levering

Zijn super en zitten top.

Prima bedrijf

Batterij met Oring voor mijn duikhorloge besteld en de andere dag 's morgens al met de post ontvangen. Zeer snelle service, en bovendien nog voor dezelfde prijs als 2 jaar geleden. Prima service !

Snelle reactie op mijn mail. En in goede orde afgehandeld

Ben zeer tevreden.

Snel en goed

Ik vond de middendrukslangen die ik nodig had snel op de website. De volgende dag kon ik ze al in mijn duikuitrusting monteren.

Suunto usb interface kabel d-series

Als je het bestelling dan 3 tot 5 werkdagen binnen

In één woord prima!

Goede site, snelle levering, kwaliteitsprodukt

snelle en correcte levering

De bestelling en levering verliep snel en correct.......maar...als we hebben het door DPD laat bezorgen in een kluisje, dat verloopt niet soepel. Als het pakket in het kluisje bezorgd is, krijgen we mail , maar geen code. Daar moet je eerst een mailtje voor sturen. Twee dagen later krijg je de mail met de code. Dat is niet prettig.

Hier kan je van op aan!

Prachtige fysieke shop, mooie en overzichtelijke webshop. Snelle levering, uitstekend service. Een aanrader!

Tevreden

Snelle verzending, goed verpakt. Makkelijk te bestellen en blij met t product

top

alles prima

Correct

Kleine aankoop maar correct verwerkt, zoals het hoort ook voor kleine bestellingen.

Gewoon weer TOP!

Freedive masker en snorkel besteld en supersnel geleverd. Dank daarvoor!

Snel en correct

Snelle verwerking van mn bestelling

Castellumplein 4

2235 CN Valkenburg ZH

Over Diveoutlet

Diveoutlet is de online duikwinkel van Dive Post Dive-equipment in Valkenburg ZH. Dive Post is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot de grootste duikwinkel in de Randstad. Met een duikwinkel van 1.000 m2 heeft Dive Post, en ook Diveoutlet, een groot assortiment duikmaterialen op voorraad. Diveoutlet biedt een breed assortiment kwaliteit duikspullen, snorkelsets en zwemmateriaal. De duikwinkel met Thuiswinkel Waarborg staat voor kwaliteit, topservice en snelheid. In de randstad tussen Den Haag en Amsterdam bevindt zich onze grote fysieke duikwinkel van ruim 1.000 m2, waar we veel artikelen uit voorraad kunnen leveren. Duikwinkel met een uitstekende waardering! Online kopen is veilig, makkelijk en snel. Je kunt retourneren binnen 14 dagen. Het grootste deel van de artikelen wordt dezelfde of de volgende werkdag al verstuurd. Voor vragen kunt u ons bereiken via de klantenservice. Je kunt bij ons rekenen op topservice. Dit is ook te zien in onze klantbeoordelingen. Klanten waarderen ons gemiddeld met een dikke 9! Passie voor de duiksport. Het bedrijf wordt door Cees en Gertine Langmuur met passie en enthousiasme voor de duiksport gerund. Dat merk je in de winkel en dat gevoel proberen we ook online over te brengen. Voor ons is de webwinkel een verlengstuk van onze fysieke winkel. Al onze medewerkers hebben passie voor duiken en kunnen je helpen bij het uitzoeken van de juiste duikmaterialen. Een vertrouwd gevoel bij online kopen is natuurlijk heel belangrijk! Met duidelijke en heldere leveringsvoorwaarden, veilige betaalmethoden en een duidelijke layout van de webwinkel brengen we dit gevoel over. Of u uw aankopen laat versturen of in ons filiaal komt ophalen, wij verzorgen het graag voor u! Aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Diveoutlet is al sinds 2016 aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je mag erop rekenen dat een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk een betrouwbare webshop is die eerlijk handelt.