Fijne winkel!

Fijne winkel!

Prima webshop, trage bezorgservice

Diveoutlet ken ik als betrouwbaar en ik koop er graag items. Het enige wat tegen valt is dat men verstuurt met DPD, die mijn bestelling al dagen in het depot heeft, maar pas over enkele dagen zal bezorgen. Dus als je iets snel wil hebben, elders bestellen of contact leggen of men een andere bezorgdienst wil gebruiken.

Goede leverancier

Duidelijke website en snelle levering zoals beloofd

De batterij voor mijn Suunto Stinger razend snel in huis. Goed geregeld!

Groot aanbod. Prima service

Het aanbod is ruim en het online koopproces verloopt vlot. Producten snel geleverd.

Top service, ook na gezeik buiten hun schuld

DPD verloor het pakket, maar Diveoutlet ging alsnog ervoor zorgen dat er uberhaupt een vervanging zou komen op tijd voor mijn reis, dus mijn dank daarvoor!

Zeer snelle verzending

Logboek dat ik besteld had lag 2 dagen later al in de bus.

Prima webshop

Met ruime keuze en degelijke producten. Verpakking met wenig onnodig afval of plastic. Enkel minpunt: De levering via DPD was een ergernis. Die zijn nooit aan de deur geweest, maar hebben de levering gedropt in een packet-shop. Halve ster aftrek

Afwachten

Mijn bestelling is nog niet binnen

Vlot, prima verpakt en in goed werkende staat ontvangen

Vlot, prima verpakt en in goed werkende staat ontvangen, dus precies wat je m.b.t. duikapparatuur verlangt.

prima levering en product

....

Goede prijs, snel verzonden en verpakt

nu aantal keer wat besteld, al een gratis pen en sticker verzameld. Maar vooral een scherpe prijs en altijd op voorrraad.

Gekregen wat besteld was

Gekregen wat besteld was en kennelijk was het artikel niet op voorraad, maar werd het direct vanuit de leverancier verstuurd. Voor mij maakt dat niet uit, zolang ik het maar netjes krijg. Levertijd was zoals beloofd op de website.

Bad customer service

I ordered a product. It was fast, so it was the delivery. But now I want to return it because it was not what I expected. I filled in the formulaire last week and I still haven't received any answer from your side. I have the package prepared for a week already and I want my money back.

zeer correcte en snelle service!

zeer correcte en snelle service!

Score: 10

Zeer goed bevallen, eerste bestelling en uitstekend verwerkt.

Gewoon goede service , snelle levering

Vriendelijke mensen , goed geregeld

Netjes, op tijd, goede producten

snel, goed en keurige paperassen in de bezorgverpakking

zie hierboven

Cressi EBS Straps Reaction/Frog plus

Binnen 2 dagen bezorgd en Super blij met de Cressi EBS Straps Reaction/Frog plus. Ik had de originele er nog op mijn vinnen zitten(11 jaar), en als je wat ouder wordt zijn deze straps wat makkelijker om je vinnen aan/uit te doen. Deze vinnen neem ik altijd mee op duikvakantie.

Bestelling netjes volgens afspraak afgeleverd

Prima snel verzonden

Het zou fijn zijn als er ook melding wordt gemaakt dat het verstuurd is bij brievenbus pakketje. Verder wel prima aangekomen

Redelijk duidelijke uitleg op de site, goede keuze kunnen maken

Score: 10

Als altijd weer goede en persoonlijke service, snelle verzending en een goede prijs:

Zoals altijd prima

Castellumplein 4

2235 CN Valkenburg ZH

Over Diveoutlet

Diveoutlet is de online duikwinkel van Dive Post Dive-equipment in Valkenburg ZH. Dive Post is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot de grootste duikwinkel in de Randstad. Met een duikwinkel van 1.000 m2 heeft Dive Post, en ook Diveoutlet, een groot assortiment duikmaterialen op voorraad. Diveoutlet biedt een breed assortiment kwaliteit duikspullen, snorkelsets en zwemmateriaal. De duikwinkel met Thuiswinkel Waarborg staat voor kwaliteit, topservice en snelheid. In de randstad tussen Den Haag en Amsterdam bevindt zich onze grote fysieke duikwinkel van ruim 1.000 m2, waar we veel artikelen uit voorraad kunnen leveren. Duikwinkel met een uitstekende waardering! Online kopen is veilig, makkelijk en snel. Je kunt retourneren binnen 14 dagen. Het grootste deel van de artikelen wordt dezelfde of de volgende werkdag al verstuurd. Voor vragen kunt u ons bereiken via de klantenservice. Je kunt bij ons rekenen op topservice. Dit is ook te zien in onze klantbeoordelingen. Klanten waarderen ons gemiddeld met een dikke 9! Passie voor de duiksport. Het bedrijf wordt door Cees en Gertine Langmuur met passie en enthousiasme voor de duiksport gerund. Dat merk je in de winkel en dat gevoel proberen we ook online over te brengen. Voor ons is de webwinkel een verlengstuk van onze fysieke winkel. Al onze medewerkers hebben passie voor duiken en kunnen je helpen bij het uitzoeken van de juiste duikmaterialen. Een vertrouwd gevoel bij online kopen is natuurlijk heel belangrijk! Met duidelijke en heldere leveringsvoorwaarden, veilige betaalmethoden en een duidelijke layout van de webwinkel brengen we dit gevoel over. Of u uw aankopen laat versturen of in ons filiaal komt ophalen, wij verzorgen het graag voor u! Aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Diveoutlet is al sinds 2016 aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je mag erop rekenen dat een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk een betrouwbare webshop is die eerlijk handelt.