Mooi bedrijf met goede service

Mooie collecties, snelle service! Top!

Heel goed ook mooie klleding

Tevreden paar x tel contact altijd gelijk netjes antwoord

Snel, betrouwbaar en veilig!!

De site met de mooie collectie is fijn. Veel mooie merken. Nadat je hebt besteld is de levering snel. Ook de communicatie is perfect!! Retourneren als het nodig is, gaat ook goed. Het liefst koop ik natuurlijk in de prachtige winkel, Maar door tijd en afstand niet altijd mogelijk

Mooie collectie

Goede service zowel in de winkel als online.

Goede ervaring.

Zeer service gericht en erg mooie kleding, schoenen en accessoires.

Prima bedrijf

1 negatief punt is dat het heel lang duurde voordat ik de trui ontving. Heb de trui toen helaas elders gekocht en de bestelling geretourneerd.

Fantastische winkel

Deze winkel, met hun super fijn personeel, is geweldig. binnen deze winkel is voor ieder wat wils. Van jong tot oud. Je kunt hier altijd slagen. Wat ik bijzonder fijn is dat je er pareltjes van kleding hebt. net iets anders, en voor elke gelegenheid. Daarbij alle complimenten voor de medewerkers die je daarbij perfect kunnen en willen helpen.

Prima ervaring.

Super service, vriendelijk personeel

Een warme shopomgeving

Werd goed te woord gestaan en direct actie genomen !

5 sterren

Geweldige service en behulpzaamheid

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt

Geen reactie op mijn klacht

Ik had een trui ontvangen met een haaltje. Dit gemeld, op verzoek een foto gestuurd en niets meer gehoord.

Goede prijs, goede producten, snelle levering!

Bestellen en retourneren is goed geregeld

Bestelling werd keurig en goed verpakt verzonden. Alleen het retourneren is wel wat aan de prijs.

Vriendelijke mensen en snelle levering

goede ervaring

Een aanbeveling voor wie van mooie kleding houdt!!

Goede service, veel mooie kledingmerken en vriendelijke medewerkers! Hier kun je fijn winkelen!

Ik vond het terugsturen wel prijzig! Het was een grote enveloppe en het kostte 8,90€

Superservice en snel!

Ik wilde een cadeautje bestellen en laten inpakken met een berichtje erbij, dat was geen enkel probleem en de communicatie erover verliep erg vlot. Bedankt!

Ook telefonisch duidelijke info betr. eventuele aankoop.

Ook een snelle afhandeling van mijn retourzending

mooie winkel en heel fijn en vriendelijk personeel

ben heel goed geholpen geweest, niets was te veel

Heel tevreden!

Voor de 1e keer bij Van Dijk Store besteld en dat ga ik zeker vaker doen! Van begin tot eind perfect verlopen en tot in de puntjrs verzorgd, heel blij mee!

Geweldige service

Toen na enkele dagen mijn online gekochte artikel nog verder was afgeprijsd, kreeg ik het verschil alsnog terug.

Mooi assortiment - Rok gevonden die ik wou hebben en deze zit goed bij het passen

Om de reden dat Waalwijk te ver voor me is heb ik om reden van een drukke periode online besteld. Mijn uiteindelijke keuze wordt o.a. bepaald door beschikbaarheid, de maatomschrijving en de omschrijving van de aangeboden artikelen. Hier kan er meer aandacht worden aan besteed. Tevens mag er meer zorg besteed worden aan de presentatie van het gekochte artikel. Bij een duurder merkartikel wat bij mij het geval was, vind ik goede doos professioneler staan dan de kartonnen envelop die voor de verzending gebruikt werd.

Fijne winkel en leuke medewerkers

Leuke collecties, fijne winkel en leuke medewerkers!

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.