Geweldig.

Vlotte levering en keurig verpakt en kwaliteit.

Ruim assortiment, snelle verzending.

van Dijk doet iets met feedback

Wij moeten vanuit Twente 2 uren rijden naar deze kleding winkel. Ik had al eens hier verteld, dat het dan zo teleurstellend was dat er voor deze pensionado alleen hele dure heren merken te vinden waren. Maar dat is nu echt anders: vorig jaar al Profumo er bij met een mooie collectie en dit jaar nog weer meer betaalbare merken waaronder Les Deus met verrassend leuke broeken, truien, t-shirts, enz. Natuurlijk direct het nodige aangeschaft. Complimenten naamgenoot ! En...mijn vrouw is ook weer gisteren meer dan goed geslaagd !

Altijd fijn winkelen bij van Dijk!!

Alles klopt, mooie collectie en fijn personeel.

Zo ontzettend vriendelijk en geduldig

Zo ontzettend vriendelijk en geduldig.

Snelle verzending

Ik ben goed tewoord gestaan via de telefoon en mijn bestelling is snel verzonden. Was netjes in zacht papier verpakt, maar zou persoonlijker kunnen zijn.

prachtige winkel,aardig personeel,grote sortering kleding

Altijd naar tevredenheid geholpen,ook altijd geslaagt,geweldige winkel

Snel en netjes verstuurd. Helaas kleurverschil

Ugg mini besteld in een lichte kleur, maar de rechter laars kwam uit de winkel, zat een versleten prijssticker op. Vast vaak vastgepakt, want tov de linker was deze ‘vies’. Een duidelijk kleurverschil. Heb ze retour gestuurd. Ze waren wel snel en netjes geleverd.

super

Duidelijke site, makkelijk betalen, snelle levering, en broek past.

Slechte service

In een paar maanden tijd vervelende situaties mee gemaakt. 1e keer bleek de broek die ik had besteld / gekocht. Toch niet leverbaar te zijn. ( moest ik zelf achteraan gaan) omdat ik naar 2,5 week nog geen broek had ontvangen. 2x hebben ze de verkeerde broek toe gestuurd. Nu komt het. Ik moest eerst de broek opsturen waardoor ik mijn broek niet op de verwachte datum kon ontvangen. Als de broek die verkeerd was gestuurd binnen was zouden ze de juiste broek opsturen. Ik noem dit geen service.

Op en top service

Je voelt je altijd een zeer gewaardeerde klant bij Van Dijk

Geweldige service. Grote collectie

Fijne modezaak

Mooie collectie en fijne verkoopsters. Rijd graag naar Waalwijk voor iets moois!

prima service, goed contact.

prima service, goed contact met service afdeling

goede service, bij retour producten ook snel je geld terug

ook de winkels heel fijn personeel en mooie collecties

Behulpzaamheid!! Goede organisatie! Mooie collectie!!

prettig om online te shoppen!

prima keuze en eenvoudige website. Snelle verzending en bezorging

prachtig en veelzijdig bedrijf

Ik ben er pas een maal geweest, maar shop nu in de webshop. Prettige service.

Veel keus, gemakkelijk bestellen en snel geleverd!

Toegankelijk en vriendelijk personeel

Mooie zaak, overzichtelijk en vriendelijk personeel.

Snelle levering en ingeval het een terugzending word volgt er een correcte terugbetaling

Oke

Goed geregeld

Slechte klantenservice en webshop

Voor een winkel van dit kaliber echt een slechte klantenservice. en een slechte webshop.Van mijn eerste mail tot terugbetaling van mijn bestelling ( kwijt) heb ik meerdere reminders moeten sturen. Ook komt het heel vaak voor dat iets niet meer leverbaar is, terwijl het nog als leverbaar staat. Sorry, maar voor zo’n winkel kan het echt beter.

De beste prijs en na twee dagen in huis!

Mijn favoriete Ralph Lauren item kwam in de uitverkoop, ik heb er direct drie gekocht...heel blij mee!

Top !!

Mooie winkel, vriendelijk behulpzaam personeel, lekkere lunch, prachtige merken.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.