Medewerkers in de store verdienen een 10

Het is voor ons een dagje uit. De adviezen van de medewerkers volg ik altijd op en ben nog nooit teleurgesteld. Sfeer is hartelijk.

Persoonlijk en klantgericht. Prima service bij het oppakken van een probleem mbt de bestelling.

Fijne webshop

Een fantastisch service gericht bedrijf met een groot en mooi assortiment kleding

Mijn ervaring is dat het om snelle levering gaat.

Fijne winkel mooie collectie

super

gezellige winkel met mooie kleding

het is gwn perfect geregeld bij van dijk

in de winkel altijd netjes te woord gestaan in de webshop zou ik bij sommige kleding erbij zetten hoe de maat valt dat zou heel soms wat makkelijker kopen zijn! maar verder perfect zowel shop als fysieke winkel gwn top!!

Snelle en correcte levering.

Duidelijke, gebruiksvriendelijke webshop

gebruiksvriendelijke webshop met goede service .

Prima zaak

Snelle levering . Goede communicatie en super mooie collectie

Prettige ervaringen.zeker aanbevelenswaardig

Parel van Waalwijk

Ik kom er met veel plezier shoppen elke keer. En mijn man ook. D’arc is mijn favoriete nieuwe merk sinds afgelopen zomer. De bistro is een stukje Paris-feeling voor mij. Ik kom elke woensdag en vrijdag op de koffie. Heerlijke Italiaanse koffie, love it. En in het weekend lunchen met mijn gezin als we eens een keer thuis zijn. Ik woon in Waalwijk, dus mijn fav place to be is Van Dijk vertel ik iedereen altijd!

Vriendelijk en deskundig

Het personeel was erg vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Zeer prettige ervaring

Prima ervaring . Bestelde goederen tijdig geleverd.

Duidelijke website. Gestelde goederen tijdig geleverd.

Nette en snelle service

Snelle verzending, goed en net personeel in de winkel. Prima!

Een winkel met heel veel keuze, snelle service, snel antwoord op mojn e-mail vraag

Zeer snelle service

Mooie spullen en goede service!

Fijne winkel.

Duidelijke en overzichtelijke website. Mooie merken. Na bestelling vlot verzonden. Kleine kanttekening: Kreeg geen verzendbevestiging met track&tracenummer, maar zag op de PostNL app dat het pakket onderweg was. Helaas was de pantalon te groot en heb ik deze moeten retourneren. Er zat geen retourlabel in het pakket, dus moest er zelf eentje aanmaken. Retourneren op eigen kosten en dat vind ik in deze tijd prima. Terugbetaling binnen twee dagen na ontvangst van het pakket. Zal zeker een volgende keer weer bestellen.

Kan niet beter.

Heel snel, en mooi verpakt, heel attent. Dank jullie wel. Groet Petra.

Mijn ervaring is prima !

Zeer snelle goede service

Snelle levering en mooie kleding zorgzaam verpakt. Echt een aanrader.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.