Wat een leuk merkje!

Sinds kort dit merk ontdekt. Wat een leuk merk. Ik heb op een paar items na de gehele collectie gekocht voor onze dochter! Wat staat het leuk en origineel. Ze krijgt erg veel complimenten over haar leuke ammehoela setjes. Zo fijn ook dat bijna alles van de collectie te combineren is. Het blijft mooi na het dragen en wassen. Ja hoor, ik ben een ammehoela fan.

Geen minpunten, mooie kleding en snelle levering

Mooie kwaliteit kleding en snelle levering.

Snelle levering, hele leuke trui, mooie kwaliteit

Fijne kwaliteit en unieke items

Superfijne en originele kinderkleding!

De kleding van Ammehoela is van goede kwaliteit en gaat lang mee. De collecties zijn altijd weer uniek en vrolijk. Mijn kinderen dragen het graag!

Ontzettend mooie kleding

Ammehoela is echt een heel mooi merk. Ookal is het soms aan de prijzige kant. Ik vind het echt mijn geld waard. Je kind loopt altijd in net even iets anders dan andere kinderen en de kwaliteit is heel goed. Na het wassen zijn de kleuren nog heel mooi. Fijne en duidelijke webshop. Als er problemen zijn word je altijd goed geholpen. Echt een aanrader.

great products and quality

every product I ordered fit great and was of top quality

Top! Zeker aan te raden!

Van het bestellen, tot aan het pakketje krijgen, ging alles feilloos! Mooie kwaliteit & ziet er ge-wel-dig uit!

Prachtige items, flared echt voor smalle meiden

Heel blij altijd met de items van ammehoela. Echter de stretch in de flared bij de middel en bovenbenen is blijkbaar wat strakker geworden, waardoor de 3 leuke flared die ik deze keer had gekocht allemaal te strak zitten dus dat is echt enorm balen. Als je een meisje hebt dat wat steviger is bij bovenbenen zou ik deze dus zeker niet aanraden. Truien weer perfect en superleuk ! En ook de wijde broek is top. Dat model heeft ook meer stretch :)

I love it!

Helemaal mijn stijl. Lekkere zachte stof. Fijn dat er ook een bandje inzit in de taille. Klein beetje benieuwd hoe de print blijft na een aantal keer wassen maar voor nu helmaal happy!

Prachtige collectie

Mooie kleuren en materialen. Snelle verzending

Mooie spullen

Kleding is mooi ! Jammer dat de verzending zo lang duurde

Heel tevreden, fijne en leuke kleding!

De kleding is heel fijn om te dragen, overduidelijk van goede kwaliteit. En de prints zijn zo tof! Onze kids zijn er gek op. Ook na vaak wassen (want drukke jongens die veel buiten spelen) blijft de kleding mooi en kan het zelfs nog door naar het volgende kind. Heel tevreden!

Meest fantastische kindermerk dat ik ken

Ook deze keer weer fantastische kleren voor onze meiden van 5 en 8 jaar oud geshopt bij Ammehoela. Prachtige prints, zachte stoffen en de broeken, shirts en bolero’s zijn perfect te matchen waardoor je steeds weer andere sets kan maken. De meiden zijn er ontzettend blij mee en krijgen veel complimenten.

Fijne service!

Alles bij elkaar een heel fijne ervaring! Vlotte verzending en altijd weer blij met de kleding! Echter, valt de kledingmaat groot uit: de broek kan daarom nog een tijd mee, maar goed om rekening mee te houden wanneer ik weer eens bestel.

Schattige kleding en hoge kwaliteit

Afgelopen zomer heb ik voor het eerst bij Ammehoela baby kleding gekocht en het zijn stuk voor stuk allemaal mijn lievelings pakjes voor mijn dochtertje. De kleding is zó vrolijk, met leuke printjes. En de stofjes zijn van hoge kwaliteit. Echt een mooie investering!

Ammehoela doet gewoon wat ze belooft!

Mijn eerste ervaring bij Ammehoela is héél goed bevallen. De bestelling werd snel geleverd. Prijs en kwaliteit is zeer goed. Weer een tevreden klant erbij!

Mooi goede kwaliteit en heerlijk draagbaar

Deze oma shop graag voor haar kleinkinderen en graag wat anders dan wat mams voor ze koopt , kwam op jullie site en was verrast ,gelijk wat gescoord mijn kleinzoon vond het prachtig ,

Duurzaam & vrolijk

Ik hou van de kleding van Ammehoela! En m’n 4 kinderen ook. Duurzaamheid en zorgen voor zo min mogelijk gifstoffen vinden we belangrijk. Dit vinden we beiden terug in het Nederlandse Ammehoela. Nu weer veel vrolijke kleding in de sale gescoord. Snel geleverd.

Kleding met een uniek kantje

Heel leuke kleertjes en kleurtjes. Voor als het anders mag zijn dan anders!

I love Ammehoela

I think this brand is one of my favorite kids Dutch clothing brands. Great quality for kids ,plus mama gets to buy nice items for herself too!!!

Vrolijk

Leuke prints die altijd vrolijk maken. De maten lopen bij ons niet synchroon met de leeftijd, maar na even wachten past het altijd

Goede kwaliteit en snelle verzending

Hippe kleding van goede kwaliteit en snel verzonden

Geweldige unieke kleren en snelle levering

Ammehoela is een super leuk merk met mooi unieke items. Ik ben groot fan! De service is goed en de levering was snel. Ik kan niet wachten tot de nieuwe zomercollectie!

Geweldig!

Super toffe kleding en een feestje om te ontvangen in de leuke verpakking.

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela