Shoppen zonder gedoe! Zoals shoppen moet zijn.

Super leuke kleren

Teveel mooie keuze! Altijd blije kids als de spullen geleverd zijn.

Super service

Ik had vragen en er werd super snel gereageerd en mee gedacht. Echt een top service! De kwaliteit van de kleding is ook erg mooi

Toffe stoere kleding! Snelle service!

Erg goede service

Ze denken met je mee!

Prachtige unieke items!

Een leuke set (blouse, trui en gouden shirt) gekocht voor mijn dochter voor de feestdagen. Natuurlijk kon ze niet wachten met het dragen ervan en al meerdere complimenten gekregen van deze gave outfit! Materialen zijn ook erg mooi! Bij Ammehoela shop je geen standaard outfits, maar unieke items!

Snelle levering en goede kwaliteit

Super leuke kleding van een goede kwaliteit. Snel geleverd en super leuke collecties . Altijd erg origineel en echt geweldige items .

In het echt nog mooier dan op de website!

Ik kom zeker terug voor vervolgbestellingen. Mooie kwaliteit, heel stoer ontwerp en mooie pasvorm. Mijn zoon is er helemaal blij mee en draagt de kleding direct heel graag.

Superleuke kleding en goed service

Ontzettend leuke set met sterren. Goed te combineren met andere kleding uit de collectie. Bestelling werd snel bezorgd. Top!

Snelle service en goede kwaliteit!

Ik had een product besteld dat met wat vertraging geleverd zou kunnen worden, maar had de jas heel snel in huis en mijn dochter geniet er volop van.

Altijd origineel en vrolijk

Elke keer als ik weer kijk naar een nieuwe collectie word ik blij van de mooie kleuren, toffe prints en stijl van de kleding. Soms bestel ik iets, zonder dat de kinderen daarvan weten en elke keer weer zijn ze weer verast met de leuke items die ik gekozen heb. Zelfs mijn zoon van bijna 10 met echt wel een eigen stijl en mening wordt nog steeds erg blij van de originele items die binnen komen. We krijgen regelmatig leuke reacties van anderen op de kleding van onze kinderen en dat is absoluut, doordat Ammehoela in de kast hangt. Origineel, van deze tijd en echt goede kwaliteitskleding.

Super leuke items voor kinderen. Snelle verzending.

Super leuke items voor kinderen. Snelle verzending

Super leuke kleding

Super leuke kleding en hele mooie kwaliteit, waar we heel blij van worden

Goede kwaliteit, snelle levering, staat goed!

Mooie kinderkleding van mooie kwaliteit

Kwalitatief prachtige kleding voor een goede prijs!

Snelle levering en duidelijke updates

Fijne site, makkelijk bestellen. Via de telefoon was het invullen van de gegevens soms wat lastig, dat gaf hij nog een foutmelding als je het correct had ingevuld. Maar na nog een keer invullen lost dat zichzelf wel op. Verdere proces gaat uitstekend, fijne en voldoende communicatie en prachtige kleding van goede kwaliteit. Mijn dochter loopt het liefst elke dag in haar nieuwe pak

Just wonderfull

I am incredibly excited about the clothing brand Ammehoela! The clothes are always so unique, playful, bold, and challenging. Each collection is a surprise, and it’s wonderful to see how the designs perfectly match my daughter’s personality. The quality is also excellent; the fabrics are durable and last a long time, even after frequent wear and washing. Ammehoela truly understands what my daughter stands for, which makes the clothing even more special. I wholeheartedly recommend this brand to anyone looking for stylish and original kids' clothing! Ik ben ontzettend enthousiast over het kledingmerk Ammehoela! De kleding is altijd zo uniek, speels, stoer en uitdagend. Elke collectie is een verrassing en het is geweldig om te zien hoe de ontwerpen perfect aansluiten bij de persoonlijkheid van mijn dochter. De kwaliteit is ook uitstekend; de stoffen zijn duurzaam en gaan lang mee, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. Ammehoela begrijpt precies waar mijn dochter voor staat en dat maakt de kleding extra bijzonder. Ik kan dit merk van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar stijlvolle en originele kinderkleding!

Een mooie jas besteld bij jullie. Mijn dochtertje was er heel blij mee. Status van bestelling was duidelijk en up to date. Product werd vlot geleverd.

Spetterend

Een grotere bestelling uit de stocksale gedaan.. Het idee was voor de kerst, maar mijn dochters willen het nu al iedere dag aan!

Mooie items gescoord, maten zijn goed. Kortom erg blij met de items

Verjaardag outfit

Mega blij met haar roze mix en match set! Na een berichtje de order naar voren gehaald zodat deze op tijd binnen was voor de verjaardag! Heel blij mee!

Unieke stukken

Ik heb een gilet gekocht voor mijn dochtertje van 2,5 en ze vindt hem fantastisch. Wil het iedere dag aantrekken. Dus mama blij en zij blij. Uniek item dat prachtig is afgewerkt!

Heel erg blij met de snelle service, kwaliteit van de kleding. Bestelling wordt met zorg ingepakt en verzonden. Dank je wel Ammehoela!

M'n bestelling is heel snel geleverd Was verrast hoe mooi de stof was en zacht. Altijd spannend als je online koopt. Ik was dus super enthousiast en blij met de kleren

Fijne artikelen en fijne service

Erg leuk twinning jasje besteld voor mijzelf. Nu wilt dochterlief hem ook.

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela