Snel en erg netjes geleverd.

Prachtige kleding die ook nog eens heel mooi is verpakt. Een feestje om uit te pakken.

Uniek, stoer en betaalbare kleding.

Een jaar of 6 geleden kwam ik Ammehoele tegen op een event van een YouTuber. Daar kocht ik een prachtige ‘get lost with me’ Bordeaux rode bomber en de flared galaxy broekjes. Sindsdien koop ik elk jaar sowieso een winterjas, kerstoutfit en andere items van Ammehoela voor mijn meid. Bij ons in het dorp heb ik nog geen andere kindjes in het merk zien lopen dus mijn dochter ziet er altijd stoer en uniek uit.

Slechte kwaliteit voor veel geld

Dure kleding na een keer dragen al duidelijk sporen van slijtage. Van de klantenservice nog niks gehoord op m’n klacht per whatsapp

Prachtige kleding

Hele mooie broek en trui. Past perfect en lekker warm

Wat een fijne, vrolijke en mooie collectie!

Fijne site, duidelijke foto’s en omschrijvingen! Snelle levering. De collectie is wederom zo leuk. Lekker fris, vrolijk en mooie kwaliteit. Wij zijn fan van Ammehoela :)

Top producten

Leuke kleding van deze tijd, met goede kwaliteit

Prachtig

Gewoon de allerleukste kleding voor kids! Uitstekend goede kwaliteit, mooi afgewerkt en stylisch! Echt een aanrader!

Snelle verzending Goede service Leuk ingepakt!

Mooie kledij

Correcte afhandeling, mooie en duurzame kledij.

Goede kwaliteit

Mooie en goede kwaliteit kleding. Snelle levering.

Snelle verzending en zulke leuke kleding! De maat was alleen niet goed, maat terugsturen was geen probleem binnen 2 dagen al geld terug!

Goed!

Mijn dochter was blij dat haar leuke trui zo snel binnen was!

Mooie kwaliteit en goede service

Ik ben elke keer weer blij met mijn bestelling. Mijn dochter trouwens ook, zachte kleding zonder naden en labels die in de weg zitten.

Duidelijke informatie over bestelling en goed verpakt. Altijd mooie producten. Alleen is het soms wat lastig inschatten wat voor maat ik moet hebben.

In de korting een hele mooie jas en broek geshopt. Kwaliteit van de kleding is hoog en ook nog eens duurzaam. Werd bij het bestellen duidelijk gecommuniceerd over de levertijd. Kortom erg te vreden

Service loopt zoals beschreven

Het pakket werd verzonden binnen de aangegeven termijn. We zijn heel blij met de kleding

Coole kleding en vlotte afhandeling van de bestelling

De volledige webshop bestaat uit coolste kleding voor kids, wat kiezen heel moeilijk maakt. Altijd heel blij met de kwaliteit en afhandeling van onze keuzes bij ontvangst!

Hele mooie en kwalitatief goede kleding

Hele mooie en kwalitatief goede kleding. Ammehoela is zo’n leuk en goed merk. Prachtige kleding welke lang mee gaat en ook heel mooi blijft. Unieke ontwerpen!

Snel verzonden en mooie kwaliteit

Snel verzonden, goed ingepakt. Helaas wel een trui besteld die niet meer leverbaar was. Balen. Maar goed op de hoogte gesteld. Bedrag was ook snel weer terug gestort.

Kleurrijk, vrolijk en uniek.

Ik ben fan van jullie kleding, het spreekt, Is vrolijk en valt op. Mijn zoontjes zien er steeds stoer en vrolijk uit, heerlijk.

Kwalitatief goede kleding en toffe kleding voor boys!

Erg mooie en stoere kleding voor boys met een positieve vibe! Ook valt de kleding goed op maat en is dan nogsteeds wat oversized waardoor het lang te dragen is. Daarnaast goede UV beschermende kleding voor de zomer. De kleding blijft goed na vaak wassen. Ook zijn de pakketjes altijd leuk verpakt!

Uniek

In de zomer altijd wel items van ammehoela voor mn boys in de kast. De kwaliteit is super, waardoor de jongste ook de kleding van zn broer het jaar erna aankan!Nu ook weer een super mooie collectie voor de winter!

Jammer

Beslelling was voor een deel niet te leveren na bestelling. Wel fijn contact

Prachtig truitje, voor weinig geld.

Ik heb een ontzettend leuk truitje als kraamcadeau gekocht. Het ziet er mooi uit en werd zeer goed ontvangen duidelijke site en goed geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot mijn bestelling.

Prachtige kleding!

We zijn bij ons thuis fan van Ammehoela. De kleding is vrolijk, hip, blijft heel lang mooi en zit lekker.

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela