Kleding is mooi en langere tijd te dragen

Ik vind de kleding van Ammehoela kwalitatief heel goed! Ik bestelde het meestal bij de Bijenkorf maar met de mega sale heb ik ook hier een mooie bestelling geplaatst. Zoals ik altijd doe, bestel ik in setjes. Helaas kon van 2 setjes een deel niet geleverd worden. Ik vind het jammer natuurlijk en snap dat zoiets kan gebeuren maar met 2 producten in 1 bestelling vraag ik me af of dit dan alleen mij is gebeurd of ook anderen. Het is dan wel lastig dat je niet mag retouren, en nu met een halve outfit zit. Ik heb hierover gemaild maar blijkbaar is dit normaal. Ik vind het jammer en bestel de kleding voortaan liever ergens anders. Ik zou de kleding aanbevelen maar wel om niet via eigen website te bestellen.

Super leuke kleding van goede kwaliteit

Altijd netjes en snelle levering.

Top service, snel geleverd en mooi verpakt.

Ammehoela is echt een fantastisch kinderkleding merk. Wat een unieke items, waarbij ze duurzaamheid ook nog eens hoog in het vaandel hebben staan! Wij zijn gek op jullie mooie collecties.

Gewoon top, snel, en leuk gesprek via Instagram!

Heel fijn en snel antwoord & levering. Helemaal blij met mijn flared broekje voor mijn kleine meisje. En vast niet de laatste keer dat ik hier shop! Hihi.

Hele mooie collectie

De kleertjes voor de kleindochter waren erg leuk. Goede kwaliteit en betaalbaar. Ruime keuze. Zeer snelle levering.

Mooie kwalitatieve kleding met fijne pasvorm

Snelle bezorging! Daarnaast een super fijne pasvorm van de spijkerbroek bij een smalle lange jongen. Ondanks de elastiek en lange benen, zit hij aan de bovenkant ook goed.

Super snel verzonden en mega mooie kwaliteit weer!

Wij zijn fan van de Jaxx pant. Erg mooie pasvorm, mooie kwaliteit en de t-shirt ook altijd mooi model.

Perfect!

Prachtige collectie en snelle levering!

Hippe stuks in topkwaliteit

Een leuk merk waar ik voor mijn 3 jongens steeds coole kledij vind. Zeker voor mijn tweeling van 9 jaar is het niet meer zo evident om kleding te vinden die ze mooi vinden. Andere merken vinden ze vaak saai of kinderachtig. Ammehoela komt elk seizoen weer met stoere prints waar ook ik blij van word. Dat maakt de was en plas weer wat aangenamer

Heerlijke frisse en vrolijke items, fijne site en snelle bezorging!

Helemaal blij met de bestelling bij Ammehoela. Allereerst is de collectie heerlijk vrolijk en fris. Op de site kun je duidelijke afbeeldingen vinden van de items en staan de maten er goed bij. Ten slotte de volgende dag bezorgd, top!

Zeer fijne kwaliteit van de kleding

Snelle perverting, kleuring valt wel mooinop maat en de stoffen zijn prachtig. Als mijn dochter de kleding draagt straalt ze als een zonnetje

Goede service en geweldige kleren!!

Zooo leuk de nieuwe set voor papa en zoon, erg leuk shirt!!

Superleuke kleding!

Superleuke kleding voor mijn zoon en dochter in vrolijke kleuren. Zit fijn en gaat lang mee, dus fan van Ammehoela!

Happy crab dorian & tyler

Ik was al fan van de vorige happy crab, die mijn jongste nu nog net aan kan. Dus heel leuk dat de happy crab weer terug is. Eerste pakje heb ik 3 jaar geleden op Vinted gevonden, ik kende Ammehoela toen nog niet. Super leuk merk, 2 jaar geleden heeft mijn neefje zelfs model gestaan voor de zomer collectie met het volkswagenbusje. Ook een hele gave collectie.

Leuke kinderkleding van goede kwaliteit!

Ik word altijd blij als ik mijn bestelling van Ammehoela binnen krijg. Ook de kinderen willen het liefst meteen de kleren aan. Fijne pasvorm en goede kwaliteit.

Amazing

Weer super leuke items met fantastische en originele prints geshopt voor m’n dochter(s). De items werden snel geleverd en waren ook nog een heel mooi verpakt. Wij zijn fan!

De kleding is super mooi

De kleding is fantastisch. Het is mijn favoriete merk voor kleding van mijn dochter. De verzending is snel en de verpakking leuk.

Prachtige broek

Prachtige broek. Mooie pasvorm en snel verzonden. De kwaliteit is goed, dus hopelijk hebben we er lang plezier van.

De leukste kleuren en patronen!

Mijn dochter van vier is zo blij met haar nieuwe kleren. Ze wil ze elke dag aan en aan iedereen laten zien. Vooral het giletjes met de zonnetjes is haar favoriet :) "ik word er zo vrolijk van"

Mooie spulletjes

Hele mooie spullen, blijven ook mooi.

Stoere kinderkleding met een surf tintje

Het leuke broekje gekocht met de golven van de zee. Helemaal leuk voor onze kleine surfdude. Kleding is mooi van hoogwaardige kwaliteit.

Aantrekkelijke website. Vlotte bestelling en levering van mooie kleding

Super fijn en leuk!

De jas werd geleverd met een kleine mankement maar het “probleem” werd die dag nog opgelost dmv een ruiling. Twee dagen later had ik een nieuwe jas geleverd gekregen. Hij ziet er goed uit en ik ben er erg te reden mee!!

Enthousiast :)

Onze dochter is helemaal fan van haar zelf bij elkaar gezochte outfit. Hij moest persee op de eerste schooldag na de voorjaarsvakantie aan. En ook de velvet broeken zijn de hele winter al favoriet. Goede kwaliteit en zeer frisse nieuwe collectie:) Voor kinderkleding wel een wat duurder segment en een relatief hoge drempel voor gratis verzending.

Geweldige service!

Het pakket werd snel verzonden, maar er was helaas een issue met de bezorging door de pakketdienst. Ze hebben direct een 2e x mijn bestelling opgestuurd zodat we het alsnog zouden ontvangen. Uiteindelijk is het met de postbezorger ook opgelost, maar toch heel fijn dat het zo snel opgelost kon worden! De jas die we besteld hebben is ook erg leuk!

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela