mooie kleding van top kwaliteit!

mooie kleurrijke kleding, die heerlijk zit!! echt een aanrader!

Geweldige service!

Unieke en gave kleding!

Helemaal top

Ik vind jullie merk top. Vooral jullie spijkerbroeken zitten mijn dochters fantastisch!! De noor met glitters is mijn persoonlijke favo! Snelle levering en super mooie kledingstukken!

Enthousiast

Enthousiast over de kwaliteit van de kleding, altijd, is nog nooit tegen gevallen. Verzending en snelheid top!

Heel mooi jasje, snelle levering

Heel mooi jasje, waar onze dochter heel blij mee gaat zijn en haar moeder natuurlijk ook!

Love it!

Fits perfectly and looks lovely!

Snel verzonden, super kwqiteit

Snelle levering, kleding precies als op foto.

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd zag er allemaal heel netjes uit

Superleuk!

Gave kleding, net wat anders dan anders, die ook comfortabel draagt. Goede kwaliteit! Ook na aantal keren dragen en wassen ziet het er netjes uit.

Super mooie kleding, snel verzonden!

Echt een onwijs tof merk. Wat een vrolijke kleuren en prints! En ook nog eens van goede kwaliteit en mooie stoffen. Ik vind duurzaamheid erg belangrijk. Heb zelfs iets gekocht voor mezelf; een mooie trui en een giletje, dezelfde als mn dochtertje. Hoe leuk is dat! De kleding wordt super snel verzonden dus je hoeft niet lang te wachten op de leuke kleding. Helemaal top dus :) Enige nadeeltje is dat je zelf betaald voor het retourneren. Ik snap die keuze bij een duurzaam merk. Het zou dan ook passend zijn als de kleding niet in plastic wordt verpakt, als het bedrijf duurzaamheid claimt als belangrijk.

Snelle service en uitstekende pasvorm

Het is super fijn dat de bestelling snel binnen kwam en het zat precies zoals ik had gedacht! De maat S valt wel wat groot voor mijn dochter van 13 dus je kunt makkelijk de maat 158/164 bestellen .

Mooie unieke kleding in fijne draag stof

Ik vind de kleding van Ammehoela voor mijzelf en voor mijn dochter echt super! Het is uniek, we kunnen twinnen en de stof is heel prettig en zacht in het dragen. Mijn dochter en ik zijn allebei gevoelig voor stofjes, de stoffen van Ammehoela kan ik dag en nacht wel aan! Ook blijft het mooi na het wassen!

Jas zit als gegoten!

Jas besteld en is zo fijn! Lekker warm en mijn dochtertje heeft er zoveel plezier van gehad.

Zeer de moeite waard!

Mooie kleren, van een fine kwaliteit die de kinderen graag dragen. Sprekende kleuren, fijne stoffen en een goede service.

Mooie kleding en snel verstuurd

De kleding is van goede kwaliteit en fijne stof. Nu al één van mijn lievelingsoutfits voor m’n baby!

Mooi gilet en duidelijke en snelle levering

Bestellen ging soepel.. super mooi gilletje voor mijn dochter. Bestelling was super snel binnen. Met super leuke tattoos voor de kids.

Mooie kleding wat lang mee gaat met een goede prijs kwaliteit verhouding. Service altijd goed!

Prachtige kleren. Een truitje zat een bloemetje los, kreeg direct een nieuwe toegestuurd.

Snelle levering, prachtige kwaliteit

Ik bestel jaarlijks kleding bij Ammehoela en ik vind de kwaliteit altijd top. Ook snelle levering.

Supermooie, fantastische kwaliteit kleding

Voor de 1e keer besteld voor mijn dochter, en WAUW, wat een prachtige kleding. Zo mooi afgewerkt en je voelt én ziet gelijk de kwaliteit van de kleding zodra je het uitpakt, echt prachtig. Dochter is er ook heel blij mee en de tattoos werden gelijk gebruikt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Hoe leuk om als moeder in dezelfde kledingstijl te Shinen ✨. Mooie kwaliteit en hip design !

Mooie, hippe kledij en snelle service!

Mooie, hippe kledij en snelle service!

Super mooie kleding. Stoer, maar toch ook lief. Mooie kwaliteit

Leuk, hip merk!

Fan van dit coole merk voor mijn stoere boys!

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela