Uniek en mooi

Mooie kleuren, leuke prints mijn dochter is er erg blij mee en het staat haar leuk!

Casual, hip, kleurrijk, goed te betalen én ook nog duurzaam

Ik vind het heerlijke kleding die zowel voor jongens als voor meisjes super leuk is. Het is stoer, lekker oversized, ik hou van de printjes en de kleuren en het is ook nog eens goed te betalen. De sale is altijd top en het voelt goed dat ammehoela zich zo bezighoudt met duurzaamheid. Het blijft ook nog eens heel lang goed en mooi!!! Met stip op 1 mijn lievelingsmerk!

Heel toed!

Snelle levering en mega mooie kleding!

Super leuke kleding van mooie kwaliteit!

Mooie duurzame kleding waar we heel blij van worden. De leuke prints en details zijn heel herkenbaar en maken je mooie kids helemaal af!

Top design en kwaliteit

Zachte duurzame materialen en mooi design

Prima leuk merk

Bij een van de veloursbroeken was het kruis niet goed genaaid, ik ga uit van een foutje, lastige stof omdat ik betere Kwaliteit gewend ben van jullie

Mooi duurzaam merk. Fijne webshop met duidelijke productomschrijvin bij de foto’s. Prettig contact met de klantenservice.

Leuk!

We hebben al vaker voor onze dochter geshopt bij ammehoela. En ik heb 4 sterren gegeven omdat ik de kwaliteit van de broeken achteruit vind gegaan. Nog steeds goed en mooi maar wel veel dunner. Wat betekend 1 x vallen is een gat in haar broek. Dat zou een reden zijn om niet meer te bestellen want ik was juist zo dol op de kwaliteit van de broeken. Wel vind ik het een plus punt dat ze te verstellen zijn in de band. Maar dames kwa collectie ga zo door. Echt heel leuk altijd

Snel en kwaliteit

Fan van de kleren van Ammehoela! Goede kwaliteit, comfortabel en altijd een hit bij mijn dochters.

Hele leuke kleding! Mijn dochter is lang en smal en de kleding zit haar hartstikke goed. Ook voor volwassenen hebben ze leuke kleding, helaas was eea al uitverkocht. Kwaliteit van de kleding is verrassend goed. Persoonlijk vind ik de kleding aan de hoge prijs. Maar nu ik heb gezien dat de kwaliteit aanzienlijk beter is dan verwacht en toch de pasvorm Supergoed is, kijk ik daar de volgende ronde iets minder streng naar.

Toffe items van topkwaliteit!

Trouwe aanhanger van dit merk vanwege de mooie kwaliteit. Items zijn altijd mooi afgewerkt en hebben vrolijke prints en kleuren. Fan van de oversized hoodie hier, kan die ook voor volwassenen gemaakt worden! ;-)

Mooie jas!

Mooie jas, met heel veel details die het verschil maken: magnetische sluiting, teddy voering in de steekzakken, de tattoos die je erbij krijgt!

Supermooie kwaliteit

Heel origineel gilet, onze dochter is er superblij mee. Práchtige kwaliteit.

Prachtige stoere kleding, heel snel verzonden. Zo hoort het!

Wat een geweldige service!

Er was iets fout gegaan bij de post. Toen ik mailde kreeg ik echt meteen reactie en is het meteen opgelost! De kleding kwam snel binnen en is echt te gek!

super

Fijn merk, met goede service en leuke kleding!

Precies zoals het moet zijn

Snelle service en wauw, wat een prachtige kleding voor de kinderen. De stoffen, kleuren, pasvorm, gewoonweg kwaliteit.

Prachtige kleding

Snelle levering en mooie kleding.

Snelle levering, prachtige kwaliteit en supervrolijke, kleurrijke kleding voor mijn kleine meisje!

Uitstekende klantenservice en kwaliteit van Ammehoela Kids!

Ik ben onlangs in aanraking gekomen met het merk Ammehoela Kids en wil graag mijn positieve ervaring delen. Ik had een jas besteld die helaas uitverkocht was. Na het sturen van een e-mail om mijn teleurstelling te uiten en te vragen om een update wanneer de jas weer beschikbaar zou zijn, was ik aangenaam verrast door de snelle en doeltreffende reactie. Binnen slechts 10 minuten ontving ik een telefoontje waarin mij werd medegedeeld dat er zojuist een jas was geretourneerd en dat ik deze alsnog kon bestellen. Dit toont duidelijk aan dat Ammehoela Kids niet alleen klantgericht is, maar ook zeer attent en bereid is om extra stappen te zetten om aan de wensen van de klant te voldoen. Wat betreft de kwaliteit van de jassen ben ik ook zeer tevreden. De jas die ik uiteindelijk heb ontvangen, is van uitstekende kwaliteit. Het materiaal voelt duurzaam aan en de afwerking is tot in de details verzorgd. Ammehoela Kids lijkt aandacht te besteden aan zowel stijl als functionaliteit, wat resulteert in aantrekkelijke en praktische kledingstukken voor kinderen. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring met Ammehoela Kids. De ongeëvenaarde klantenservice, gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit van hun kleding, maakt dit merk zeker een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar trendy en betrouwbare kinderkleding. Ik zal zeker overwegen om in de toekomst opnieuw bij Ammehoela Kids te winkelen.

Heel tevreden. Dol op het merk!

Snel geleverd. En heel leuk dat er tatoeages bij zitten. Feestje voor mijn dochter.

Fantastisch kwaliteit kleding!!

Al vaak besteld bij Ammahoela, echt ons favoriete merkje. Fijne en mooie kwaliteit, de kleding blijft mooi ook na heel veel wasjes. Stoere maar ook nette kleding. We houden ervan !! Helemaal fan!

Mooie kleding, goede kwaliteit!

De kleding van Ammehoela is leuk, bijzonder met mooie details. Goede kwaliteit van de stoffen waardoor de kleding lang mooi blijft.

Mooie kleding zit super! Snelle bezorging

Snelle bezorging. Mooie kleding! Zit perfect mooi gekleed. Stoer

Top levering en zo’n mooi product!

De levering was heel snel, zo fijn! Alleen van de verpakking van het pakket word je al vrolijk en dan zit er ook nog een tattoo vel bij, de kids vonden het geweldig! De jas die ik heb besteld is zoo mooi! Dus ik kan niet anders zeggen, top bedrijf met prachtige producten!

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela