Goede kwaliteit kleding en het blijft ook mooi! Snelle levering en goede service!

Toffe hippe kinderkleding

Kids zijn steeds blij met de toffe kledij. Ze kunnen er ook goed in spelen. Toffe prints en kleuren. Vooral voor jongens ook en dat vind je niet veel. Ik had twee dezelfde modellen van broeken gekocht in dezelfde maat. Maar de een was wel ruim kleiner dan de andere. Ik heb ze opzij gelegd voor als de jongste zoon wat ouder is.

Helemaal prima

Super coole jas

Helemaal van nu !

Snelle levering, Mooie site en de allerleukste kleding van nu ! Ik zeg bestellen !

Favoriete merk

De stoffen, de prints, het comfort. Mijn kids als ik zijn fan van Ammehoela!

Fijn als ook een merk een match kan zijn..

Ik bestel niet vaak online, maar als ik het dan doe, doe ik het bewust en kritisch ;-) Vaak let ik op de beleving van het merk en scan in op kleur en materiaal. Voelt goed om bewust te kiezen, zeker wanneer je dochter ook blij is. Zet 'm op! Groetjes! Sofie

Ik heb een hele blije dochter door deze rok.

Ik heb de rok voor mijn dochter gekocht. Het was een verrassing voor haar. Ze maakte het pakket open en ze begon te glunderen! Het is haar favoriete rok en wil hem het liefst elke dag dragen.

Ontzettend goed!

Als je iets besteld heb je het super snel in huis wat echt onwijs fijn is! De producten zijn ook precies als op de foto’s en vallen precies op maat, waardoor de kans super groot is dat wat je koopt echt leuk staat en goed zit! We hebben pas de zilveren winterjas gekocht voor mijn dochter en die is ook heerlijk warm voor de koude winterdagen. Ik zou Ammehoela echt iedereen aanraden!(doe ik ook)

Wat een unieke kleding

Heb een rokje besteld. Super foed van kwaliteit, maar de belangrijkste reden is dat het een uniek rokje is. Deze vind je niet overal!

Supertoffe outfit en jassen

Heel kwalitatieve en unieke kledij! Ik probeer voor mij dochter steeds leuke unieke stuks te zoeken en ammehoela helpt me daar keer na keer bij.

Prachtige kleding van goede kwaliteit met prachtige prints

Super fijne website. Geen problemen met bestellen. Ga ik zeker vaker doen!

Goede verzending, maar kleur kwaliteit mag beter

Wat een geweldig leuke kleding ontwerpen jullie toch! Ook het feit dat dit duurzaam gebeurd is voor mij een factor waardoor ik, als ik nieuwe kleding koop voor mijn dochter, bij jullie koop. Wel zie ik dat de kleuren soms wat snel vervagen. Aan de ene kant logisch, want kinderkleding wordt vaak gewassen, maar ook zonde. Geen idee of hier in het productieproces iets aan veranderd kan worden om de kleuren beter te laten zitten?

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Hele mooie spulletjes voor mijn dochter gekocht van Ammehoela. Mooie kwaliteit Sweater was iets aan de ruime kant maar giletje viel perfect op maat! Ik ga zeker nog vaker Ammehoela kopen.

Fantastisch!!

Ik heb voor mijn dochter de zilveren winterjas gekocht. Hij staat prachtig, supermooie kwaliteit en heerlijk warm!

Prachtige kleren maar wel een verkeerde maat

Ik kreeg de kleren vlot binnen en de kwaliteit is top. Wel kreeg ik van een stuk de verkeerde maat binnen. Dat konden we wel makkelijk omruilen.

Leuke, hippe kleding, snel geleverd!

Ammehoela heeft net even andere kleding dan t grote gros. Daarnaast shopt de webshop prettig en is de levering goed/snel!

Een super leuk setje

Pakket leuk ingepakt met tattoo erbij voor een kind erg aantrekkelijk.

Vertraagde bestelling maar goed opgepakt

Nadat ik al 2 weken in afwachting was van het pakket heb ik online contact gelegd. Mijn verzoek werd goed en professioneel opgevolgd. Ik heb de broek daarna binnen 2 dagen ontvangen. Groet Marieke

Fijne kleding!

Mijn beide dochters dragen kleding van Ammehoela. Afgelopen zomer hadden ze het UV pak waarmee ze de show stalen op het strand. En bovendien vielen ze goed op door de felle kleuren. Dat is voor de ouders wel zo fijn.

Bijzondere kleding

Enkel stukken, aparte mode…………geen warenhuisketen kleding. De hele school loopt ermee

Kleding voor mijn zoon besteld. Snelle en goede levering. Niets op aan te merken. Fijne, duurzame merkkleding voor kinderen.

Hele mooie kleding, en net even anders

We vinden het mooie kleding. Het blijft lang mooi.

Excentrieke en kwalitatief goede kleding!

Voor beide dochters (9 maand en 3 jaar) shop ik altijd graag jullie kleding. De kleding is kwalitatief erg goed (verkleurt niet na het vele wassen en slijt niet snel), daarbij zijn de patronen/kleuren/pailletten elke keer anders en blijft het verrassend!

Blij met de trui en prima service!

De trui is van mooie kwaliteit en komt overeen met de foto. Heb hem al een aantal keer gewassen maar blijft er goed uitzien. Staat echt leuk!

Een super gaaf outfit!

Ammehoela is een super leuk merk! Je betaald net iets meer, maar daardoor heeft niet iedereen het aan en dit maakt het speciaal. Daarnaast is het echt gaaf ontworpen en draagt mijn zoon nu een super gaaf college-jack! Hij is blij en ik ook als moeder als hij er leuk en zelfverzekerd uitziet!

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela