Ontzettend goede service

Maat kwam niet overeen met het kaartje na contact hebben gehad werd er direct een nieuw jasje op de post gedaan. Goed contact , snelle service.

Unieke kleding met een speelse uitstraling

Ondanks dat het prijzig is, vind ik het leuk om m’n kind af en toe iets unieks aan te trekken. Ammehoela heeft dat!

Superleuke kleding!

Vriendelijk, goede site, goede kwaliteit maar bovenal super leuke kleding! Dit is hoe ik Ammehoela zou omschrijven. Ik ga hier zeker vaker shoppen.

Hele fijne unieke kledinglijn

Kleding heeft goede kwaliteit, mooie kleur tinten wat zorgt voor een bijzondere look van mijn kids. Love it!

Kleurrijke kleding van goede kwaliteit

Waanzinnig mooie kleding van dikke materialen en supertoffe prints! Heel blij met de items <3

Kwaliteit en eigenzinnig

Mooie kwaliteits kinderkleding. Vooral voor onze dochter groot fan. Er zijn wat twinning items, maar het liefst zou ik alles in eigen maat willen ;)

De fijnste kleding

Onze kasten liggen vol met Ammehoela van de kleinste kast tot mijn eigen kast. Wij zijn fan.

Leuke prints maar model totaal niet passend

Ik kocht een babyjurkje voor een vriendin. De verhoudingen van het jurkje zijn heel vreemd. De mouwen heel kort en de jurk lang en breed. Niet zoals verwacht helaas.

Complimenten

Onze dochters krijgen regelmatig complimenten bij het dragen van deze kleding! De zilveren jas is nu weer naar ons onderweg voor de oudste. Wij kunnen geen genoeg krijgen van Ammehoela. De kleding is duurzaam en van goede kwaliteit, en dus fijn door te geven naar een tweede kind.

Super. M’n dochter draagt het vol trots!

Super kwaliteit. Mijn dochter draagt haar glitter spijkerbroek vol trots.

Boven verwachting!

Op 2 augustus is ons zoontje geboren. Hij is 4 weken te vroeg geboren, dus destijds was maat 44 nog te groot. Gelukkig groeit hij ontzettend goed en ging ik op zoek naar leuke kleding voor hem. Getipt door Instagram, keek ik op de site van Ammehoela. Wat een leuke kleding! Winkelmandje vol, kleding besteld en na een paar dagen kwam alles binnen. Er is niets geretourneerd, want wat een mooie, stoere en kwalitatief goede kleding! Het duurzame verhaal achter Ammehoela is wat mij in eerste instantie trok, maar vanaf nu ben ik fan en ons zoontje ook! Ik heb een aantal items via de site besteld, maar ben ook al een aantal keren met een tas naar buiten gelopen bij Little Things in Arnhem. We krijgen er ook regelmatig opmerkingen over hoe leuk gekleed hij eruit ziet en dan zeg ik standaard: ‘Leuk hè? Is van Ammehoela. Echt een dikke aanrader’. Verschillende kids van vrienden zijn inmiddels ook al in Ammehoela kleding gespot :)

Mooie kleding!

Mooie kleding en goede kwaliteit, ga hier zeker vaker shoppen!

Altijd leuke unieke items

Onze kinderen worden altijd heel blij van de items van Ammehoela. De kleuren & prints spreken de kids aan. Daarnaast voelen de items zacht en comfortabel, ze dragen het daarom vaak. Zelf vinden wij duurzaamheid belangrijk. Veel items zijn 100% organic cotton. Dat geeft toch een beter gevoel.

Leuk, origineel en super kwaliteit!

Mijn dochter heeft lange dunne benen waardoor het lastig is om broeken te vinden met een mooie pasvorm. De broeken van Ammehoela zitten perfect. En je kunt ze bovenaan ook strakker trekken. En ook heel belangrijk is de de kwaliteit goed blijft! Je zou niet zeggen dat ze het wekelijks dragen. Ook de winterjassen zijn leuk, warm en van goede kwaliteit. Mijn kinderen krijgen vaker leuke complimenten wanneer ze een outfit van Ammehoela dragen!

Top service!

Jas besteld met korting, binnen 2 dagen bezorgd. Hij was te klein heb hem geretourneerd. Toen kreeg ik een mail of ik een maatje groter wou , en een dag erna was deze er al! Echt super service!

Prachtige kleding, snelle levering

Snel binnen, maar belangrijker, prachtige kleding, die mega lang mooi blijft. Zodat het prima doorgegeven kan worden aan andere kindjes. Dus super duurzaam :).

Originele kleding van goede kwaliteit.

Ammehoela is een mooi merk, heel eigen in ontwerp en kleurlijnen. De kwaliteit is goed en de kleding is net even anders, je ziet het niet snel terug in andere merken. Dit maakt dat de kindjes er altijd leuk en origineel bij lopen. Een echt leuk kindermerk!

Vindt Ammehoela een super leuk merk. Het is origineel en die vrolijke kleurtjes zijn toch fantastisch.

Mooie en leuke jongens kleding. Goede service!

Snel, vriendelijk en verrassend!

Snelle levering, goede communicatie omtrent de levering en een leuk kleinigheidje bij de bestelling waar m’n kids meteen mee aan de slag gingen! ( tattoos) Kleding is van superkwaliteit!

Gave, mooie kleding!

Meerdere malen bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Volgens de kinderen gave, mooie en comfortabele kleding. De broeken van de dochter gaan zonder moeite door naar de zoon. En ‘hergebruik’ is niet te zien. Kleding is uniek, tijdloos, veelal unisex en heel goed te combineren.

Mooie kwaliteit

Mooi ontvangen, alles gehouden. Wel boven mijn budget normaal gesproken, maar ik shop dan bij de sale en koop voor een jaar vooruit.

Unieke kledingstukken

Prachtige unieke kledingstukken van goede kwaliteit.

Mooie originele kleding

Leuk, hip en tijdloos!

Snelle goede service

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela