Heel erg goed!

Ik had bij de stocksale besteld. En 1 artikel was iets beschadigd dit zagen ze al met inpakken. Ik kreeg netjes een mailtje dat dit item niet mee verstuurd zou worden en mijn geld was binnen 2 dagen terug gestort.

Heerlijke outfits!

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk en heel goed in het maken van leuke outfits. Hier groot fan van de krab!!

Prachtige kleuren

Voelt fijn aan goeie kwaliteit

Prachtige kleding

Super blij met mijn aankopen. Prachtige hippe kleding voor de stoere kids. Goede kwaliteit, en ook nog eens duurzaam!

Super fijne stoffen van de kleding mooie kwaliteit

Heerlijk om te dragen valt soepel, blijft mooi in de was en is zeker een goede kwaliteit om te dragen. Daarnaast is het kleurrijk en neutraal prachtig te combineren. Ammehoela is top!

Amaze-Balss

8 jr geleden kocht ik de eerste kleertjes voor mijn zoon . Instant verliefd , de winterjas en zwemoutfits komen hier ieder jaar terug Verrassing, 6 jr later zwanger weer een boy De leggings van ammehoela zijn geweldig samen met een oversized trui / shirt De styl printjes en kwaliteit Kunnen tegen een stootje , kruipende vallende peuters maar de legging blijft heel ! Hier gaan de kleren ook nog altijd een ronde mee bij ons neefje .. dus dikke 10 voor kwaliteit

Super vrolijke kleding

Hele leuke setjes gekocht voor mijn zoon en dochter. Leuk dat je de broeken en shirts allemaal kan mixen en matchen! Bestelling kwam snel binnen en kids zijn er blij mee, zit lekker en staat mooi.

Creatief en stoer met altijd een leuk detail

Ik beste graag elke seizoen wat kleding bij jullie. Ik hou van hoe jullie stoer en speels met elkaar combineren. Mijn kinderen zijn altijd blij met nieuwe kleding!

Geweldig!

Kleding is zo leuk! Het staat mijn dochter geweldig en iedereen vraag steeds waar ze haar kleding vandaan heeft. :-)

Super mooie kleding

De bestelling was snel binnen en wat een leuke kleding!!!

Super goeie service

Een foutje maken tijdens de bestelling maken kan iedereen gebeuren. En als je dat dan pas na de betaling ziet dan komt er toch een beetje paniek want in de mail staat duidelijk dat de bestelling niet meer aangepast kan worden. Gelijk gemaild en dezelfde avond nog antwoord gekregen en het kunnen regelen! Super fijne service. Binnen een paar dagen waren de mooie kleertjes in huis.

Uitstekende service en top kleding

Geweldige broek ontvangen. Mooi ingepakt en het mooiste is de reactie van de dochter op de broek. Love it.

Mooie en duurzame kledij

Zeer leuke, hippe, unieke en duurzame kledij! Zowel mijn dochter als zoon dragen ze supergraag!

Leuke website, goede kwaliteit kleding en goede service

Superkwaliteit

Kleding wordt zeer snel verstuurd. Pasvorm is top en kwaliteit van de stoffen zeer in orde. Dit is kleding dat meerdere kinderen meegaat en zijn geld meer dan waard is. Al jaren fan!

De kleertjes worden goed vertoont en shoppen gaat makkelijk. Levering is verder uitstekend!

Super fijne kwaliteit en te leuke kleding!

Hoe vaak ik het ook was en wat voor vlekken er ook in zitten, de kleding blijft echt mooi!

Hele leuke items besteld, goed verpakt en snel geleverd...blij mee!

Wauw!

Hele mooie en kwalitatief uitstekende kleding in prachtige kleuren. Onze dochter (en ik) zijn er echt gek op

TOP!

Altijd een super collectie, goeie kwaliteit en hartstikke leuk! Kleding blijft goed, gaat niet snel kapot, krimpt zelfs niet als je een trui even in de droger gooit!

Super leuke kleding , ieder seizoen weer

Al jaren dragen mijn kinderen ( en soms ik zelf ook ) in kleding van Ammehoela. De stijl is zo leuk, net even anders dan standaard. Goede kwaliteit, nummer 2 kan het nog gemakkelijk dragen en vervolgens ook geven we het ook door.

Snelle levering van prachtige kleding

Helemaal blij met mijn ontvangen bestelling. Kleding is van goede kwaliteit. Levering was keurig op tijd zoals aangegeven

Prachtige kleding, mooie pasvorm, goede kwaliteit!

Echt heel tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit van de kleding is zo goed, gaat jaren mee en blijft mooi. En bovendien is de kleding hip en tijdloos tegelijk. Echt favoriet!

Prachtige kleding snelle verzending

Erg mooie kleding! Met snelle verzending

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela