Erg blij met de prachtige swimsuit

Voor op de boot en vakantie hebben we een uv swimsuit gekocht voor onze dochter. Hij zit prachtig, kwaliteit is goed en er zit nog een leuke presentje bij wat haar look helemaal afmaakt.

Geweldige kleding!

Heel leuke kleding die lang mee gaag vanwege de top kwaliteit!

Fantastisch!

Ik vind jullie kleding geweldig. De kleuren, materialen, het zit altijd goed! Ik koop meestal via Vinted maar nu met deze Sale kon ik voor mijn beide jongens lekker via jullie shoppen. Super blij met mijn aankoop! Nu het zonnetje nog!

Super kwaliteit kleding. Zelf vind ik duurzaam ook erg belangrijk en koop ik kleding voor mijn kids bij duurzame merken. Met liefde voeg ik nu en in de toekomst Ammehoela toe aan de collectie van mijn jongens!

Snelle service! En hele leuke kleding.

Zo’n leuk merk en de stof zit super lekker.

Snelle levering en blije dochters!

Bestelling was de volgende dag binnen en de kleren waren super! Twee hele blije meiden hier!

Superkwaliteit en zo vrolijk, stoer en lief!

Altijd heel blij met de kleertjes van Ammehoela. Mijn ervaring is dat het ook echt lang mooi blijft, dus naast dat het stoere, lieve kleding is, ook nog eens duurzaam!

Mooie kleding en fijne service

Leuke items en snel antwoord/oplossingsgericht bij vragen/ problemen

Favoriete merk :)

Wij zijn hier dol op Ammehoela. Kwaliteit is goed en geschikte pasvorm voor onze dochter. Omdat onze dochter niet kon kiezen hadden we meerdere kledingstukken besteld. Er moesten er dus enkele retour. Retourkosten waren helaas wel wat hoog…

Te gekke kleding!

Wat een toffe lijn! M'n zoontje vindt de kleding heerlijk zitten.

We love Ammehoela!

Altijd fijne collecties, snel bezorgd. Wel steeds lastiger maten inschatten omdat de modellen allemaal anders vallen…

Hele mooie prints en fijne stof

Bestelling plaatsen was makkelijk, hele leuke prints waar je blij van wordt!

Goede kwaliteit

De kleren zijn van een goede kwaliteit. Vallen van de twee maten wel iets meer naar de grote maat. En een super snelle levering!

Superleuke kleding, snelle service

De kleding van Ammehoela is mooi en van goede kwaliteit. Bestellen is gemakkelijk en verzending gaat supersnel.

Mooie kleding en snelle levering!

Ik vind de kleding van ammehoela erg mooi en goede kwaliteit, zo ook de aankopen die ik nu heb gedaan! Het bestellen ging ook snel en prettig, bedankt!

Heel blij mee!

Super leuke kleding van goede kwaliteit. En ook een snelle service.

Supermooie kwaliteit

Als je iets moois en bijzonders wilt dan moet je bij Ammehoela zijn. Ik vind de kleuren, stoffen en pasvorm top!

Kwaliteit

Super mooie fijne kleding gekocht voor mijn 2 boys. Je voelt aan alles dat de kwaliteit van de kleding top is! Gemaakt om langdurig plezier van te hebben.

Helemaal top

Super. Hele leuke kleding, goede kwaliteit en leuk ingepakt. Pakketje waar je blij van wordt

Betrokken klantenservice

Via de website van Ammehoela heb ik een leuk broekje besteld. Er waren wat gebreken maar de klantenservice heeft dit kordaat opgelost. Er werd een nieuw broekje opgestuurd waarna een van de medewerkers ook nog telefonisch contact met mij opnam om na te gaan of ik het broekje in goede orde had ontvangen. Attent en servicegericht!

Heel leuke kleding!

Snelle bezorging. Goede kwaliteit kleding en erg leuke prints.

Mooie kwaliteit

Leuk setje voor mijn dochter gekocht erg blij mee !

top, snelle levering

alle maten op voorraad, snel bestelproces en snelle levering, tevreden!

Zeer te reden

Snelle levering en erg leuke kleertjes, goede kwallen de pasvorm is voor mijn zoontje perfect. Ik vind de combinaties erg leuk, lekker stoer en net ff anders.

Mooie kleding en leuke prints.

Mooie kleding en leuke prints.

06 18 16 65 30

Over Ammehoela Kids

Ammehoela is een merk dat is ontstaan door het gemis van unieke en duurzame kinderkleding. Voeg hier een vleugje eigenzinnigheid, comfort, heel veel fashion & een diversiteit aan unieke prints aan toe en Ammehoela was born. We hechten veel waarde aan elementen zoals vrijheid, positiviteit en zelfexpressie. Dit is ook terug te zien in onze collecties. We zien Ammehoela als een familie, een bron van liefde, waar je fouten kan maken, waar tegenslagen komen, maar waar succes en positiviteit de overhand hebben. We houden ervan om in te spelen op onze omgeving en aan ons brand te werken. From scratch zijn we gegroeid. Onze collecties zijn uitgebreid van 30 naar 150 items per seizoen & onze kleding is wereldwijd te koop. Voor ons zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Je kunt hierover meer lezen in ons duurzaamheidsbeleid op www.ammehoela-kids.nl. We hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst & kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces! Love, Team Ammehoela