Ze zijn heel mooi en blijven in de was ook heel mooi elke keer hoor van andere mensen wat heeft ze mooie sjaals bij haar kleren
Al vele jaren in gebruik en zeer goed van kwaliteit
Al meerdere malen sjaals besteld voor mijn dochter. Goede kwaliteit, snelle levering en bovenal zeer ruime keuze.
Op de veine beurs in Utrecht kwam ik de Honnisjaals tegen. Na een korte en duidelijke uitleg, kreeg ik een mee om te proberen. Het zijn prachtige sjaals met kleuren voor elk wat wils. Heel handig in gebruik en wat ook ideaal is, ze kunnen in de droger. Bij onze bewoners een uitkomst! geen natte kleding meer, sjaal vervangen voor een droge en weer door. Kortom, echt het proberen waard. De service is ook top, bestellen en binnen een aantal dagen afgeleverd.
Hallo Anna Bedankt voor de mooie cijfer en voor je reactie. Erg fijn om te horen dat jullie een de bewoners tevreden zijn, en dat het gebruik van de sjaals echt de dagelijkse verzorging makkelijker maakt. Groeten Susan honni
De Sjaals van Honni zijn echt een aanrader. Ze staan prachtig bij onze dochter en vangen het speeksel goed op.
Hallo Willemijn Bedankt voor de mooie woorden en cijfer. En het is nu bewezen dat ook bij een prinsessenjurk staan de sjaals goed ! Groeten Susan
In april voor het eerst de honnisjaals besteld voor mijn zoon. De instelling waar hij woont is ook helemaal enthousiast. Daarom weer een aantal honnisjaals besteld met mooie motieven. Ze vielen heel erg in de smaak!
Hallo Suze Bedankt voor het delen van jullie ervaringen en voor het mooie cijfer. Ook fijn om te horen dat de zorgmedewerkers tevreden zijn, want dat geeft meer ruimte en plezier voor iedereen. Groeten Susan Honni
Wat een practische oplossing voor mensen met slijmklachten. Het ziet er goed uit en degene die het draagt voelt zich er acceptabel mee. Een sjaal voor onder de jas. Veel keus uit de sjaals!
Beste Elly Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Ik vind het vooral prachtig om te horen, dat die persoon die de sjaal draagt, er zich goed bij voelt. Daar gaat het om!. Met vriendelijk groet, Susan
Ik heb de sjaals voor mijn kleinzoon gekocht De sjaals/slabben zijn van hoge kwaliteit en hebben een stoere en mooie uitstraling Mooie kleuren, ruime keuze
Prima contact en product.
Met de Sjaals van Honni ziet onze dochter er elke dag weer leuk uit, ook al heeft ze last van veel speekselverlies. We hebben ze inmiddels in allerlei kleuren en prints zodat we bij elke outfit een passende sjaal hebben.
Hallo Willemijn Bedankt voor de mooie beoordeling en de leuke woorden erbij. Het was zo leuk om jullie dochter te zien ( en jullie) in de video van Paleis Het Loo. Hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=8Lp1HRLVpSY Supertrots was ik , dat ze een Honni om had , helemaal passend bij haar schitterende prinsessenjurk . Wat een plaatje ! Groeten Susan Honni
Weer een super nette levering van de slabben! Heel blij met de genereuze afhandeling van de vertraagde bestelling!
Hallo Marijke Bedankt voor de mooie beoordeling. Omdat ik een klein bedrijf bent, moet ik de winkel sluiten als ik met vakantie bent of naar Denemarken moeten voor mijn Deense afdeling. Dat betekent dus langer levertijd voor mijn klanten. Gelukkig heb ik alleen klanten die zeer meewerkend zijn, en dat wil ik graag laten zien dat ik waardeer. Dus jullie ook bedankt voor het geduld en begrip. Groeten Susan Honni
Alles volgens verwachting gegaan
Hallo Alie Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat ik jullie verwachtingen hebben kunnen ontmoeten. Ik hoop dat jullie veel plezier krijgen van de sjaals. Groeten Susan Honni
Fijne communicatie, hele goede service
Goedemiddag Bedankt voor uw mooie beoordeling, en de mooie woorden. Ik doe zeker mijn best om te blijven nieuwe stoffen te vinden , die allemaal voldoet aan het intensieve gebruik. Groeten Susan Honni
Sjaals zijn uitstekend. Ze voldoen goed aan de wensen. Zeker aan te bevelen!
Hallo Anneke Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn en bedankt voor het mooie getal. Het is belangrijk om tevreden klanten te zijn, want de allerbeste manier dat ik het boodschap kan verspreiden van de Honnis is door jullie. Groeten Susan Honni
Voor mijn gehandicapte zoon bestel ik af en toe een aantal mooie sjaals, elke keer correcte afhandeling en leuke keuze uit kleurige stoffen. Susan geeft zelfs tips en mailt als er iets niet lijkt te kloppen oid, heel prettig!
Hallo Barbara Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat je blij bent met mijn " serviceniveau". Voor mij is het erg belangrijk dat het de juiste sjaals en maten zijn voor diegene die het moet dragen. Online winkelen blijft nou altijd een gokje, dus daarom heb ik liever dat we contact kunnen hebben over de bestellingen. Dat zijn we zeker dat we de beste oplossing vinden. Groeten Susan Honni
De sjaals worden aangepast zoals je vraagt Vlotte bestelling en ook snel geleverd Is aangenaam om dragen voor mijn dochter en modern ze krijgt dan ook wel veel complimentjes
Hallo Anne-Marie Bedankt voor de mooie getal en wat ontzettend leuk om te horen dat jullie dochter complimenten krijgen. Dat is zo een fijne aandacht. Bedankt voor het delen. Groeten Susan Honni
We vonden de sjaal een fijne pasvorm hebben, leuke kleintjes en motieven.
Hallo Sonja Bedankt voor de beoordeling , en mijn excuses voor de lange reactietijd van mij. Fijn om te horen dat jullie de sjaals leuk vinden . Groeten Susan Honni
Iets goedkoper zal wel heel fijn zijn.
Hallo Jolande Bedankt voor de reactie, sorry de tijd is een beetje voorbij gevlogen. Ik weet dat de sjaals niet de goedkoopste zijn. Ik heb gekozen voor een hoge kwaliteit, die ervoor zorgt dat de sjaals jaren meegaan. Bovendien worden ze allemaal met de hand gemaakt in Nederland. Ik hoop dat jullie zullen ervaren waarom de koopprijs wat hoger is, en dat jullie jarenlang plezier zullen hebben van de sjaals. Groeten Susan Honni
Een goede morgen ik ben bekend met de slabbers ik bestelde ze altijd bij pien&polle. Maar bij jullie zijn de bezorgkosten gratis. Jolanda heeft 3 slabbers per dag nodig .en ik vind belangrijk dat het bij de kleding past en het zijn prachtige slabbers groetjes miny smit
Hallo Miny Smit Bedankt voor het mooie getal en dat u de moeite heeft genomen om een review te geven. Bij het aankoop van boven € 75,00 euro zijn er inderdaad geen verzendkosten bij mij. Maar dan heb ik ook niet alle de mooie special oplossingen en producten, die je vind bij Pien en Polle Special Wear. Groeten Susan Honni
Doet wat het moet doen en staat gekleed
Goedemiddag Bedankt voor de review en dat u de tijd heeft genomen. Groeten Susan Honni
Ik gebruik ze nu al een paar jaren en ben zeer tevreden voor matig speeksel verlies
Beste Gino Bedankt voor je review. Ik ben nog aan het nadenken voor een oplossing voor de periodes waar je meer absorbering nodig hebt. Het is zoeken tussen comfort, praktische eigenschappen en de uitstraling. Groeten Susan Honni
Fijne oplossing voor onze tienerdochter om er toch hip uit te zien ipv slabbers
Hallo Bianca Bedankt voor het mooie cijfer. Fijn om te horen dat de sjaals in smaak vallen bij jullie tienerdochter. Groeten Susan honni
De eerste 3 sjaals waren gezellig, vrolijk , gekleurd en van prima kwaliteit. Omdat de eerste zending zo goed was hebben nogmaals een bestelling van 3 sjaals gedaan, ditmaal van effen kleuren . Ook deze waren van een prima kwaliteit. Zeer snelle levering . Deze prachtige sjaaltjes staan heel charmant en zien er niet uit als slabbetjes . Heel tevreden
Geachte C.L. Kamerik Bedankt voor uw reactie, en ik ben blij dat de uitstraling van de sjaals in jullie smaak valt. Het is inderdaad de bedoeling met de honnisjaal, dat men niet goed ziet dat dit ook een hulpmiddel is en dat de focus is op het siersjaal. Het fijn om te horen, dat dit gelukt is. Groeten, Susan Honi
Voor mijn gehandicapte dochter die heel erg kwijlt zodat haar jas en kleding helemaal onder de vlekken . Maar een slab trekt zo weer af. Maar dit lijkt ze niet echt te voelen en houwt ze het om ,dus ga er nu een paar extra bestellen
Hallo Janny Dit hoor ik wel vaker en dat maakt mij altijd erg blij, want het is voor mij ontzettend belangrijk dat de sjaals heerlijk zitten. Sommige van mijn klanten kunnen het niet zelf aangeven en juist daarom is het noodzakelijk dat het fijn zit. Dus bedankt voor het delen en voor de mooie cijfer. Ik zie de bestelling tegemoet, maar weet dat ik in juli een aantal weken dicht ben. Groeten, Susan Honni
Aanrader
Harstikke bedankt voor de reactie! Groet Susan honni
Berghof 4
5671 EH NUENEN
Honni maakt mooie sjaal ter bescherming van de kleiding bij mensen die last hebben van speekselverlies. De collectie is aangepast aan alle leeftijden en wensen.