Hele mooie sjaals, goede kwaliteit, snelle service en hele vriendelijke mensen.
Beste Femke Bedankt voor de reactie en het mooie ronde cijfer ! Groet, Susan honni
Duidelijke website. Eigenaresse is goed en snel bereikbaar per mail. Ook is een kleine aanpassing mogelijk. De sjaalslabben worden snel geleverd. Ik had ze na 4 dagen al binnen. Er is ruime keus in motieven en kleuren. De slabben zitten mooi en absorberen goed. Ik bestel alleen deze nog voor mijn zoon.
Hallo Bedankt voor de feedback en ook betr. de website. Ik twijfel altijd of het duidelijk is, want zelf word je een beetje blind voor. Ik geef inderdaad geen levertijd aan in mijn webshop, omdat ik niet meer wil beloven dat ik kan houden. Maar meestal heb ik de bestelling binnen 1 tot 2 dagen klaar voor verzending. Geweldig om te horen dat de sjaals goed bevallen voor iedereen. Groeten Susan Honni
Alles goed geregeld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de sjaals.
Wat ontzettend fijn om te horen en bedankt voor het mooie cijfer. Groeten Susan honni
We hebben een dochter die niet thuis woont maar in een tehuis. Ze is erg achter in de ontwikkeling.en heeft maar een korte spanningsboog. Ze heeft al heel veel kleding kapot gebeten doordat ze het tussen haar tanden neemt. Geeft haar rust. Nu ontdekten we de Honni sjaaltjes. Ze heeft er nu 10 stuks geloof ik . De eerste portie heeft ze ook al stuk gebeten. Maar door het drukke stofje zie je het niet zo goed. De honni sjaal vind ik wel erg duur ,maar het zal ws niet te duur zijn voor al het werk dat jij ermee hebt.
Beste Truus van Dongen Bedankt voor de feedback en de uitgebreide uitleg. Dat is altijd heel fijn. Het bijten is inderdaad een uitdaging, die ik vaak tegenkom. De truc is dan de middenweg vinden tussen een krachtig stof, die ook comfortabel is. Die stoffen in mijn collectie zijn van hoog kwaliteit en Nederland ingekocht. Ze moeten mooi zijn, maar ook tegen intensief gebruik incl. wassen en in de droger kunnen. Dat kost inderdaad meer bij het aankoop, maar dan gaan ze ook langer mee , dan een goedkopere stof. Om het aanbod van kleuren en patronen zo groot te kunnen aanbieden, worden alle bestellingen op aanvraag gemaakt. Dus ja, ze zijn prijzig, maar ik hoop dat jullie vinden dat het kwaliteit en de prijs overeenkomen. Groet, Susan honni
Mooie sjaals. De verzending was goed, snel contact toen de maat te groot was, er wordt meegedacht, al met al een aanrader
Harstikke bedankt voor het mooie cijfer en voor uw tijd. Meestal kunnen we met een kleine aanpassing heel veel doen. Met vriendelijke groet Susan
zeer goede ervaring en communicatie , al voor de 2 de keer besteld en Slabben zijn top , koop wel die met prints want op de effen kleuren ( vooral op lichte kleuren ) zie je na een tijdje dat ze niet meer proper zijn , maar anders zeer tevreden en zal zeker nog bestellen levertijd is ook zoals verwacht zeker als je weet dat ik van Belgie en deze uit Nederland komen
Goedemiddag Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Het is inderdaad belangrijk om te overwegen of de sjaals een effen of met een prints zal zijn. Die effen passen bij meer verschillende kleding, maar hierop zijn die natte vlekken inderdaad meer zichtbar dan die sjaals et een patroon en verschillende kleuren. Het is belangrijk om goed over de behoefte na te denken bij het uitkiezen van de sjaals. Met vriendelijke groet, Susan
Zeer prettige communicatie. Mooie sjaals. Goede kwaliteit!!
Goedemiddag Bedankt voor uw mooie beoordeling en dat u de moeite wilt doen. Met vriendelijke groet, Susan
Klant - bedrijf kontakt via telefoon liep prima . Gewoon normaal menselijk kontakt ipv een robot machine.
Goedemiddag, Bedankt voor de mooie beoordeling en ik heb het inderdaad ook helemaal gehad met al die robots. Die komen dus zeker niet bij honnisjaal binnen. Met vriendeiljke groet, Susan
Superhandige sjaaltjes,snelle levering. Ik ben erg tevreden en bestel er binnenkort nog meer!
Hallo Linda Daar ben ik erg blij om! Geweldig dat de sjaals bevallen en dat jullie nog meer willen bestellen. Met vriendelijke groet Susan honni
De sjaal / slab gezien bij een dame en we hebben direct op internet gezocht naar de herkomst . We hebben 3 Mooie sjaals uitgezocht en besteld, levering was supersnel en nu worden ze met trots gedragen. Haar kleding blijft nu langer mooi.
Beste Corry Bedankt voor de mooie cijfer. Ik ben blij dat jullie mij heb kunnen vinden en dat de sjaals nu ook bij iemand anders goed terecht zijn gekomen. Vooral doet het mij onwijs goed, dat de sjaals met trots worden gedragen. Dat is precies de bedoeling. Bedankt voor de feedback. Groeten Susan honni
Heb ze zelf tijdens een tv opname gedragen.
Hallo Irma Oh wauw TV promotie!!! Wat ontzettend leuk om te horen dat u een sjaal heeft gedragen op dat moment. Dat maakt mij ontzettend trots. Bedankt ook voor de mooie feedback. Groeten Susan
Mijn zoon kwijlt niet altijd, maar kauwde altijd op zijn kleding en dat werd erg nat. Met de Honnisjaal kauwt hij op de sjaal en kun je deze zo nodig erwisselen voor een andere. Alles gaat in zeer goed overleg!
Bedankt voor jullie fijne reactie. Fijn om te horen dat de sjaals jullie probleem hebben opgelost en dat de kleding nu wordt bespaard. Ik wil even ter info voor andere die deze bericht lezen, even zeggen dat de sjaals niet van scheur vaste stoffen zijn gemaakt. Groeten Susan
De grootste maat was te klein voor mijn man. We waren op de beurs. Binnen een paar dagen hadden we de bestelling binnen en het paste perfect.
Hallo Het is inderdaad fijn met een beurs om elkaar te ontmoeten. De mogelijkheid om te passen maakt het wel makkelijker. Omdat de sjaals worden gemaakt op aanvraag, kan ik inderdaad aanbieden om de drukknopen iets te verplaatsen en/of de boordmaat net wat ruimer te maken. Meestal lost dat het probleem om als het sjaal net te strak zit. Bedankt voor de mooie beoordeling. Groeten Susan
Mooie sjaals die je goed kan combineren met je kleding. Mijn dochter zit er altijd mooi bij!
Danke je wel Sarina. Ik ben blij om te horen da het jullie lukken om dessins en kleuren te vinden ,die bij jullie smaak passen. Groeten, Susan
onze dochter heeft zeker 30 stuk van deze sjaals, als ze niet super waren had ikner beslist niet zo veel. wij zijn er blij mee. Er is zo veel keus in kleuren en patronen zodat je ze overal bij kunt dragen.
Hallo Marij, Het is net zoals met schoenen: " Je kunt er gewoon niet genoeg van hebben" :) Grapje ! Wat fijn om te horen dat jullie er zo blij mee zijn. Ik doe ook mijn best om de 3 tot 4 maanden nieuwe stoffen in te kopen, zodat ze passen bij kleuren en stijl van de tijd. Ik wil graag dat de sjaals een gedeelte van het outfit worden. Hierdoor wordt de aandacht verplaats naar de samenstelling van kleuren, en niet om dat je iets aan moet hebben ter bescherming. Het gaat om waarop we de focus leggen. Bedankt voor het delen. Groeten, Susan
Zo'n Honnisjaal is een goede camouflage van speekselverlies.
Hallo Ted Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen, dat het ook uw ervaring is, dat het sjaal de aandacht van het speekselverlies kan verleggen. Met vriendelijke groet, Susan
Leveving binnen 1 dag, comfortabel om mijn nek en valt niet op waarom ik hem draag. Leuke stof en prima absorberend. Makkelijk te wassen.
Hallo Anja Wat fijn om te horen dat u ook de ervaring heeft, dat het sjaal niet opvalt als een bescherming, maar gewoon als een sierstuk. Bedankt voor de moeite om een beoordeling te geven. Met vriendelijke groet, Susan
Vlotte afhandeling, goede stof. Kortom erg mooi. Erg mooi voor onze kleinzoon.
Hallo Ik heb het een beetje druk gehad, dus vandaar dat mijn respons is uitgebleven. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de Honni sjaals te beoordelen. Ik ben blij om te horen dat de oplossing past bij uw kleinzoon. Met vriendelijke groet. Susan
De sjaals zijn erg functioneel en leuk om te zien. Prima en behulpzaam geholpen, dus zeker aan te bevelen. We zijn er blij mee.
Beste Anneke Bedankt voor de review en fijn om te horen dat de sjaals naar jullie verwachtingen zijn. Groeten Susan
Supermooie sjaals en ze zijn zeer functioneel!
Beste Femke Bedankt voor de review. Groeten Susan
Het is een geweldige uitvinding.. Maar ook enkele aandachtspunten: omdat bovenkleding vaak al een patroontje heeft zoek ik naar de effen sjaals. Die zijn meestal bij u van de dikkere stof en dat is warm ( te warm in de zomer) De drukknopen zijn moeilijk dicht te knijpen voor iemand met Parkinson. Succes met uw werk!
Beste Guusje Bedankt voor de terugkoppeling op wat aandachtspunten. De stoffen moeten een bepaalde dikte en stevig kwaliteit zijn om het speeksel goed te absorberen en tegen intensief gebruik te kunnen. Maar ik zal bij mijn volgende inkoop hierna kijken. Betr. de sluiting, is dit inderdaad een probleem die ik vaker hoor. Het probleem met glitterband is alleen dat het na vele malen wassen niet meer goed sluit. De Honni sjaals gaan vaak 2 tot 3 jaar mee. Ik ga het proberen en zal u op de hoogte houden. Groeten Susan
leuk assortiment. Makkelijk te bestellen. Altijd wel passende sjaal te vinden bij elke outfit!! Geweldig product voor mij. Niet altijd meer "traditionele" slab om Ben er erg blij mee
Hallo Madelon Wat leuk om te horen en bedankt voor je beoordeling. Ik vind het belangrijk dat er iets is voor elke leeftijd en ik ik probeer elke seizoen een paar nieuwe dessins erbij te doen. Veel plezier met je sjaals. Groeten Susan
De sjaaltjes zijn heel fleurig. Geven de kleding een verzorgde uitstraling. Het vocht wordt goed geabsorbeerd, dus ook niet zichtbaar. De bezorging verliep ook zeer goed. Dus op en top tevreden!
Hallo Els Bedankt voor het mooie cijfer en bericht. Ontzettend fijn om te horen dat de sjaals goed bevallen en dat de sjaals ook de vochtvlekken camoufleert. Dit is inderdaad de kracht van de sjaals met een patroon erop. Groeten Susan
Mooie sjaals! Snelle en goede kwaliteit en levering!
Halo Femke Bedankt voor de review en fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Groeten Susan
Het helpt om met meer zelfvertrouwen deel te nemen aan sociale activiteiten. Mevrouw durft weer naar de muziekmiddag te gaan.
Beste Sígrid Dit is precies wat de bedoeling is met de sjaals! Harstikke bedankt voor deze mooie bericht. Dit maakt mij ontzettend blij om te horen. Hartelijk groet Susan
Berghof 4
5671 EH NUENEN
Honni maakt mooie sjaal ter bescherming van de kleiding bij mensen die last hebben van speekselverlies. De collectie is aangepast aan alle leeftijden en wensen.