Har købt dem til min handicappede datter, Hun savler en del så jeg tror de vil være gode til at afhjælpe en våd bluse flere gange om dagen
Hej Lone Tak for det flotte tal. Jeg håber og tror helt sikkert at tørklæderne kan mindske de våde bluser og t-shirts. Mindre vask og mere tid, til at være sammen. Hilsen Susan Uniqap
Alt glider nemt, fin dialog pr. Mail og betaling Gode produkter og hurtig levering
Hej Tak for det flotte tal og de pæne ord. Det glæder mig at I er glade for tørklæderne. Hilsen Susan Uniqap
Flotte og dekorative tørklæder. De har en god pasfor.
Hej Tine Tak for din tilbagemelding og bemærkninger. Og undskyld den lange svartid, det var vist lige midt i ferietiden. Hilsen Susan Uniqap
Hurtigt tilbage svar ved Spørgsmål. Venlig og imødekommende kommunikation.
Kære Ann Katrine Tak fordi du tog dig tid til at lave en tilbagemelding og for det flotte tal, og de pæne ord! Med venlig hilsen Susan Uniqap
Venlig og sagkyndig betjening. Hurtig levering. Tørklæder i markedets bedste kvalitet. Snittet er smart, fordi de ikke ender i en spids, der hænger ned på maven, som alle andre tørklæder ellers gør.Gode farver, der passer til alle stile. Det er en virkelig god oplevelse at handle med uniqap. Venlig hilsen Anne-Grethe Zangenberg.
Kære Anne-Grethe Zangenberg Mange tak for de pæne ord. Det er dejligt sammen at finde den rigtige løsning. Hilsen Susan
Hurtig levering godt produkt ig god service
Hej Mikkel Tak for din tilbagemelding og tid. Hilsen Susan
Min mand er meget glad for tørklæderne. Han har indtil nu kun brugt et. Det var min mening at skrive til dig om vores oplevelse. Jeg har lagt brochurene i min taske, så hvis nogen er interesserede kan vi give dem videre. God fornøjelse med flere tiltag. Tak for god levering VH JUTHI Wang
Kære Juthi Mange tak for det flotte 10 tal. Det glæder mig at høre at din mand er tilfreds med tørklæderne. Tak for hjælpen med at dele brochurene ud til andre der kunne drage fordel af dem. Hilsen Susan
Det var ikke lige til at skulle betale med EAN NR. men det lykkedes efter et par mails. Jeg kan se at der nu står på deres hjemmeside at man kan betale via EAN NR. så det er super at det er på plads nu.
Hej Helle Tak for din tilbagemelding. Det er godt at blive gjort opmærksom på de ting der kan forbedres. Det har måske ikke været synligt nok på hjemmesiden, at man kan betale via EAN, så det har jeg nu forsøgt at gøre tyderligere. Hvis der ikke oplyses EAN nr. ved bestilling, så sender jeg bare en faktura med til betaling 8 dage efter modtagelse af varerne. Hilsen Susan
Rigtig god betjening
Kære Solveig Madsen Tak fordi du tog dig tid til at give en tilbagemelding, og for det fine runde tal :) Dejligt, at du nævner at din datters hjælpere er tilfredse med tørklæderne. Det er vigtigt at et hjæpemiddel gør hverdagen lettere og sjovere, både for brugere, men sikkert også for de mennesker der hjælper een i det daglige. Hilsen Susan
Alle firmaer skriver, at de har noget smart og praktisk. Det passer hos Uniqap! Har længe ledt efter et benomslag - det fandt jeg hos Uniqap. Nemt at få på og rigtig pænt. Jeg bestilte også en smart "hagesmæk", som jeg bruger som tørklæde. Desuden fik jeg en meget fin service.
Hej Helle Tak fordi du har givet en tilbagemelding og dejligt at den er så fin :) Jeg er glad for at vi " fandt hinanden" , da du har ledt efter et benomslag så længe. Det er ikke helt nemt at finde hinanden på internettet. Derfor har jeg nu valgt at satse mere på mine tørklæder, som kan bruges af alle som du nævner. Men hvis du eller andre mangler et eller andet tekstielt hjælpemiddel, så kontakt mig. Måske kan jeg henvise til forhandlere der kan hjælpe. Hilsen Susan
Super god og hurtig service. God hjælp til bestilling af rigtig størrelse. Jakke til kørestolsbruger i lækker materiale, lynlås foran, udskæring og velcroluk bagtil . Fuldt ud tilfreds med købet
Hej Sinan Tak for den flotte tilbagemelding og fordi du tog dig tid til det. Det glæder mig at I er tilfredse med jakken. Hilsen Susan Uniqap
Jeg har haft en super oplevelse med jeres tørklæder/savlesmække til min Mor. De er virkelig smarte og fungerer helt perfekt :-) Min Mor er meget tilfreds og jeg har fået god service i tiden fra bestilling, til forsendelse og modtagelse af tørklæderne. Jeg vil anbefale produkterne til andre. Helt sikkert :-)
Hej Dorthe Mange tak fordi du gav dig tid til en tilbagemelding ( og en flot een). Det glæder mig, at din mor er tilfreds med tørklæderne. Det er så vigtigt at føle sig godt tilpas i hverdagen. Især når man døjer med et problem, som er sigtbart. Hilsen Susan Uniqap
De bestilte savlesmækker lever helt op til mine forventninger. De er meget behangelige og har en god størrelse. Sevicen undervejs var rigtig god og der blev hurtigt svaret på spørgsmål og lign.
Hej Line Tak for din tilbagemelding og det flotte runde tal. Dejligt at tørklæderne lever op til jeres forventninger, og det er for mig også rart at vi har en dialog inden det første køb, så vi ved at det er den rigtige størrelse og løsning der bliver sendt afsted. Hilsen Susan Uniqap
Dejlig, venlig snak og god betjening
Kære Solveig Tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar og for det flotte tal. Det føles ofte usikkert at handle på internettet og derfor er en god kommunikation utrolig vigtig. Hilsen Susan Uniqap
Altid en dejlig og hurtig betjening, ved bestilling af tørklæder. Mange lækre tørklæder, som er virkelig effektive og fine.
Hej Emilie Tak for din flotte tilbagemelding. Dejligt at du nævner at det er dejlig betjening, da det ikke altid er helt nemt at handle på internettet. Men vi kan sagtens gøre det nemt, hvis vi vil. Hilsen Susan Uniqap
fik en fin service af medarbejderen i telefonen for at vælge den korrekte størrelse af tørklæde.
Kære Marianne Tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse af Uniqap. Jeg er meget glad for at vi får en snak om størrelser osv. istedetfor at vi sender frem og tilbage. Og tak for det fine 10 tal! Hilsen Susan Uniqap
Jeg fik hjælp til at vælge og varen er god
Kære Lone Tak for din positive reaktion og for at hjælpe mig med at skabe tryghed for personer, der endnu ikke kender min webbutik. Hilsen Susan Uniqap
Høj service, nemt at bestille, høj kvalitet på produktet
Kære Vicky Tak for din positive feedback og fordi du tog dig tid til at give den. Det giver nye kunder en sikkerhed for at min webshop er i orden at handle i. Hilsen Susan Uniqap
Meget venlig og hjælpsom betjening på mail . Er meget glad for der findes nogen som dem ❤️
Kære Ellen Tak for din pæne kommentar og det flotte 10 tal! Hilsen Susan Uniqap
Hurtig ekspedition og god kvalitet
Kære Kurt Tak for din tilbagemelding og det fine tal. Hilsen Susan Uniqap
Tøjet er kommet som aftalt og kombinationen med firmaet er upåklagelig.)
Kære Bente Tak fordi du tog dig tid til at give mig en tilbagemelding og tak for det fine tal. Hilsen Susan Uniqap
En god oplevelse at handle og se jeres ting
Hej Linda Tak for " tallet" og fordi du tog tid til at give mig en bedømmelse. Fint at du nævner fremvisningen. Jeg kommer gerne ud på institutioner og viser tøjet frem hvis der er flere borgere der har interesse. Det er også altså rart at hilse på hinanden, istedet for al den "afstandshandel " . Hisen Susan Uniqap
God pasform og god levering
Jeg har flere gange handlet tørklæder hos Uniqap til min voksne søn. Jeg er meget tilfreds med det fine design, hvor tørklæderne dels lever op til at fungere efter hensigten, og samtidig ser de flotte ud på både unge og voksne.
Kære Lisbeth Tak for din reaktion og det fine runde tal. Der er til mænd en ekstra størrelse af vælge imellem, da herremodellen er anderledes en damemodellen. Vi er jo ikke ens! Herremodellen er lidt kortere foran til og derfor er der en str. M og en str. L til dem og ikke til damerne. Det er vigtigt at tørklædet ikke er større end højst nødvendigt, det gør det mere behageligt og ser pænere ud. Hilsen Susan Uniqap
Altid god og hurtig betjening. Tørklæderne er super gode og holdbare.
Hej Nora Tak for det flotte runde tal og for din tid. Dejligt at du nævner at tørklæderne er også er holdbare når de bruges på institutioner. Jeg bliver ofte spurgt om tørklæderne kan holde til den vaskeform, der foregår på institutioner. De kan de godt, da stofferne som jeg bruger er af høj kvalitet. Hilsen Susan Uniqap
Uniqap tilbyder smarte og praktiske savletørklæder til børn og voksne.