Klantenservice defect douche

Na montage van de douche zag ik dat de verbinding tussen twee onderdelen lekte. Ik belde naar de klantenservice. Zij stelden een verbindingstuk voor. Aangezien de levering daarvan aansleepte, kreeg ik een nieuwe doucheset de volgende dag toegestuurd. Dankuwel voor de hulp Sonja!

impeccable

divers changement ou remplacement de matériel

uitstekende service en goed gerief

Ik ben uiterst tevreden over het geleverde materiaal van hoge kwaliteit. Ik had de klantendienst gecontacteerd omdat mijn bestelling bij B-post verloren gegaan was. Deze zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hebben alles in orde gebracht zodat ik mijn bestelling toch nog snel ontvangen heb en ook hun tijd gestoken in een goede opvolging van de situatie en mijn eigen tevredenheid zelfs al ging het voor deze bestelling om een klein goedkoop artikel. Anders ook altijd uiterst tevreden over de zaak en hun artikelen met goed kwaliteit en prijs.

many problems

After visiting the shop many times for the renovation of our bathroom, we gave 3 orders in different times, and had a problem each of these times. Firstly, one of the tiles did not look like the photo on the website, having a much darker color, and made our bathroom darker than we intended, as we couldn't return it or change it, since that is the store policy. It was not displayed anywhere in the shop, like many other tiles, so you have to base your decision on the website photos and information, which said "pearl mat (wit)" and looked pinkish white, however the tile that arrived was a brownish gray, much darker. The second order was a shower tray, which came damaged, so we had to return that and buy a different one, halting our construction at a critical point. The orders take very long to arrive. On the third order, the handenwasser came a completely different product than what we ordered, with a different product number and all. All in all, they have some good products but we had to work extra every time with them and got upset. In the showrooms and on the phone they treat you well, so it's nothing about personel; more about company policy and organization probably. Disappointing.

• Would you recommend us? No

gemengde gevoelens

Bij elk bezoek kreeg ik een andere verkoper te spreken en deze hadden soms niet veel technische kennis of spraken elkaar tegen. Elders de zelfde douchebak gezien aan 260€ goedkoper, maar van beste-prijs-garantie is bij hun geen sprake. Nu maken ze reclame over 'tot -1500€' soldenkorting, maar men zegt er niet bij dat je een aankoop moet doen van min 15.000€ !

Goede, snelle en vriendelijke support

Moest ik opnieuw een badkamer plaatsen zou ik er geen moment over twijfelen terug met Sawiday in zee te gaan!!! Absoluut zeker!!! Buiten dat Sawiday qua prijs/kwaliteit in onze ogen de beste zijn, kregen niet alleen vriendelijke en professioneel advies, ook is de dienst na verkoop gewoon uitstekend! Niet alleen Michael, maar ook Sonja heeft ons echt goed verder geholpen! Ze waren steeds even vriendelijk en behulpzaam, ook was er steeds sprake van een open, vlotte en eerlijke communicatie! Gewoon TOP!!! Dank je wel Sawiday, dank je wel Michael en dank je wel Sonja!!!

Behulpzaam

Topservice.ik werd steeds geholpen zonder extra kosten. Dank u

Perfecte support!

Er waren wat problemen, maar dankzij Sonja zijn alle problemen 1 voor 1, en op een zeer professionele, vriendelijke, duidelijke manier opgelost! Hartelijk bedankt!!

perfect

goede service, snelle terugkoppeling, fijne mensen.

correcte service

alles vlot verlopen, correcte levering en mooi materiaal

ok

commande non reçue, problème réglé après contact avec le fournisseur

Kan niet beter!!!

WC-bril gebarsten. Even mailtje naar Sadiway met vraag over waarborg. Dag later mailtje terug van "Sonja". Die had snel eigenhandig dossiertje opgemaakt en naar fabrikant gestuurd. Dag erna terug mailtje van Sonja : alles is ok en geregeld...maar kan tot 8 dagen duren. 3 dagen later nieuwe wc-bril aan de deur! Als dat geen goede waarborg is , en Sonja die haar werk met plezier doet! Bedankt!

Prima verlopen!

Bestelling en levering vlot verlopen!

Alles correct

Mooie produkten en correct geleverd

alles was in orde ,perfect kan niet beter

De levering ,was zoals gepland ,juiste dag ,juiste uur , mooi afgeleverd . Zeker aan te raden wie zoiets nodig heeft ,proficiat .

Prijs ok

Op,tijd geleverd volgens afspraak en voldeed aan het bestelde artikel.Uitstekende kwaliteit

Het product goed

Maar de levertijd duurt te lang, bijna een maand

Uitstekend !!!

Vlotte communicatie, stipte levering, kwaliteitsproduct

Goed materiaal

Prima materiaal en goede prijsverhouding,doch te lange levertijd (drie weken is volgens mij in 2023 te lang)

Correcte afhandeling

Snelle en correcte behandeling van de bestelling

Item correct geleverd

Item was correct geleverd, enige opmerking is dat de verwachte leverdatum over items die niet in stock zijn, niet getoond wordt. Na contact met klantendienst, werd vlot het antwoord op mijn vraag ivm de levering gegeven.

Deur 2 jaar geleden bestelt.Nu pas aan toe gekomen met de verbouwing om de doos open te maken.In 1ste instantie dacht ik onderdelen te missen.Sanitairwinkel gemaild en aangegeven dat er onderdelen ontbraken. Zij gaven aan een nieuwe deur op te sturen.Wat een top service! Dat na een aankoop van 2 jaar geleden. HEEL netjes. Ik ben zo eerlijk geweest om aan te geven dat ik de ontbrekende onderdelen heb gevonden. Maar mochten ze nog een sinterklaas kadootje willen schenken Ik sta ervoor open ;). Bedankt Maxim voor de nette afhandeling.

Zeer slecht!!!

26/10 ik heb een spiegel besteld bij jullie winkel. Ik heb hem dezelfde dag nog betaald. Ik kreeg een informatie dat mijn bestelling op 14/11 geleverd zou worden. Tot vandaag (04/12) heb ik niets ontvangen. Niemand heeft me ooit op de hoogte gebracht van het leveringsprobleem. Ik moet om de paar dagen bellen om te vragen wanneer de bestelling wordt geleverd. Ik krijg steeds te horen dat niemand het weet. Ik begrijp dat er een probleem kan zijn in het magazijn, maar ik denk dat u binnen drie weken kunt weten wanneer en aan wie het pakket wordt geleverd. Als u mij vraagt naar mijn ervaring met de bestelling die ik heb ontvangen, betekent dit dat u niet eens weet dat het product dat ik hebt gekocht nog niet is geleverd. Dit is schandalig!!!

Juist omschreven en snel geleverd

Onvergelijkbaar goede service!

Was aansluitmoer kwijtgeraakt van nieuwe douchemengkraan. Omdat een losse moer niet leverbaar was werd aangeboden een complete nieuwe kraan te leveren... Ongekend goede service!

Bredabaan 1265

2900 Schoten

Over Sawiday.be

Bij Sawiday vind je alles voor jouw badkamer of toilet. Of je nu gaat voor een complete make-over of je badkamer gewoon wilt opfrissen, wij staan voor je klaar met deskundig, persoonlijk en eerlijk advies. In onze showrooms in België en Nederland helpen we je stap voor stap met het samenstellen van jouw ideale badkamer. Van het kiezen van kranen en douches tot aan het uitzoeken van de perfecte wastafel – we maken het leuk én makkelijk. Naast bekende merken, waaronder Villeroy & Boch, GROHE en hansgrohe, bieden we ook onze eigen merken aan, zoals Adema en Fortifura, zodat je topkwaliteit krijgt voor een scherpe prijs. Bij Sawiday willen we dat jij écht tevreden bent met je keuzes. Daarom geven we eerlijk advies en denken we met je mee over wat het beste bij jouw wensen en budget past. Sawiday is opgericht in 2007 en actief in België en Frankrijk. In Nederland zijn we bekend als Sanitairwinkel. ----- Chez Sawiday, vous trouverez tout pour votre salle de bains ou vos toilettes. Qu'il s'agisse d'une rénovation complète ou d'un simple coup de neuf de votre salle de bains, nous sommes à votre disposition pour vous donner des conseils experts, personnels et honnêtes. Dans nos showrooms en Belgique et aux Pays-Bas, nous vous aideront à composer votre salle de bains idéale, étape par étape. Du choix des robinets et des douches au choix du lavabo parfait, nous rendons les choses agréables et faciles. Outre les marques connues, telles que Villeroy & Boch, GROHE et hansgrohe, nous proposons également nos propres marques, telles qu'Adema et Fortifura, afin de vous offrir une qualité optimale à un prix compétitif. Chez Sawiday, nous tenons à ce que vous soyez vraiment satisfait de vos choix. C'est pourquoi nous donnons des conseils honnêtes et réfléchissons avec vous à ce qui correspond le mieux à vos souhaits et à votre budget. Sawiday a été fondée en 2007 et est présente en Belgique et en France. Aux Pays-Bas, nous sommes connus sous le nom de Sanitairwinkel.