Ik moest het eerst ff in gang zien te krijgen

De ervaring is goed maar ik zou t wel weer willen waar ik mee zit is dat en bedrijf 3 week betaal termijn heeft dan word de rente prijzig

Erg goed en snel.

Logische systeem en eenvoudige klant-proces.

Goeie ervaring met het proces. Als ondernemer is het niet altijd makkelijk om alles op tijd voor te schieten etc. Rabobank bied hierin een goede oplossing zodat je door kan met ondernemen en je niet druk hoeft te maken.

Snelle actie en goede 1e hulp

Soms zijn er van die momenten waarin je weet dat er betalingen aankomen, maar er laat of wanbetalers tussen zitten en jij ook je financiële verplichtingen hebt. Dit zijn van die momenten waarin deze service mega uitkomst biedt! Mijn ervaring is dat het dezelfde of de volgende dag op je rekening staat. Heel content mee!

prima service

Is echt snel en goed geregeld Alleen niet elke browser wil de linkjes erna toe accepteren Firefox wilt het niet

Super snel en adequaat geregeld

Online financiering "klaar terwijl je wacht". Men checkt je kredietwaardigheid aan de hand van je rekening courant verloop en wellicht nog een hele hoop andere parameters. Maar daar merk je niks van en je krijgt heel snel een akkoord en offerte.

Overzichtelijk en heel snel geregeld!

Super snel geregeld

Aanvraag, uploaden van de gegevens en ontvangen van het geld wordt binnen 2 uur geregeld. Ik ben er super blij mee. Top services

Eenvoudig

Snel en adequaat afgehandeld met een overzicht van openstaande posten.

Very fast and solid service

Been using the service for a while and being very happy with the setup. Making request goes very smooth through the application form and the whole process from request to delivery is usually very fast ( I guess it also depends on the workload on the banking side ). All parts of the application are being signed digitally. Kudos for the team!

Zeer goede ervaringen met deze service, sinds 2023

Al redelijk vroeg na de introductie deze service gaan gebruiken en het bevalt uitstekend. Zeer aantrekkelijk product wat ons betreft. Lage kosten, alles uitgekeerd, geen tussenrekening ter incassering, afschrijving eind van de volgende maand, eenvoudige efficiënte webmodule, vriendelijke medewerkers. We hebben veel producten bekeken en dit is m.i. een van de beste op de Nederlandse markt.

Eenvoudige, heldere en werkbare procedure

Fijne manier van ontvangen offerte, komen tot overeenkomst en het snel ontvangen van het geld.

Door het gebruik van factuur financiering kan je geen gebruik maken van andere financieringen

Door het gebruik van factuur financiering kan je bij de rabobank geen gebruik maken van andere financieringen en producten

Snelle en makkelijke service

De aanvraag verliep soepel evenals de afhandeling.

Fijne service van de Rabobank

Deze mogelijkheid van de Rabobank is erg prettig, zeker voor een kleine ZZP'er. Makkelijk in aanvraag en snel in afhandeling. Het straalt vertrouwen in je onderneming uit. Iets dat ook een fijne gevoel geeft. Zeker een aanrader!

Eenvoudig, eerlijk en efficient.

Duidelijke instructies om de aanvraag te doen. Correcte en duidelijke terugkoppeling.

Goed en snel geregeld

Snelle en professionele afwikkeling.

Mijn ervaring met factuur financiering van de Rabobank zal ik blijven koesteren in alle aspecten van het zaken doen. Meerdere keren nodig gehad voor diverse zaken en zij waren er met een snelle en professionele afwikkeling en de volgende dag al bijgeschreven op mijn bankrekening. Ik ben de Rabobank héél erg dankbaar.

Snel geregeld.

Duidelijke uitleg en procedure.

Prima, snel en overzichtelijk

bovenste zin zegt m.i. genoeg.

Snelle opvolging

na mijn aanvraag was er snelle prof. opvolging en een vriendelijk telefoontje met uitleg. De vraag en uiteindelijke realisatie verliep zeer vlot.

Snelle afhandeling

Duidelijke website, heldere informatie bij elke stap en vlotte afhandeling.

makkelijk en snel

duidelijke informatie en daardoor duidelijk uit te voeren. snelle behandeling

Prima service als het even nodig is

Uitstekende service!

Ik waardeer de professionaliteit en uitstekende service van Rabobank!

Croeselaan 18

3521 CB Utrecht