X

X

Snel en soepel

Zo geregeld.

Gezonde pricing en top-klantenservice

Na eerdere - zeer slechte ervaringen - met factormaatschappijen, gewezen op deze service van Rabobank. Wel beetje lastiger als je geen klant bent, maar dankzij zeer vriendelijke en proactieve medewerkers is het snel geregeld. Complimenten!

Top snel geregeld

Snelle afhandeling

het is allemaal snel geregeld maar ondertekening van documenten is elkaar keer weer zoeken

mooie mannier om de opbrengsten van meerwerk wat pas aan het einde van een werk gefactureerd mag wor

relatief makkelijke manier om je factuur alvast betaald te krijgen, als je bijvoorbeeld lang op opdrachtbonnen hebt moeten wachten

makkelijk en snel

Het gaat erg makkelijk en snel om dit te regelen.

Duidelijk en snel

Weinig rente en het heeft mij als startende ondernemer gered in de moeilijke maanden!

Top geregeld!

Heel fijn werken dit. Zeer snel geschakeld. Hielp mij enorm met de opstart. ❤️

Makkelijk en snel geregeld.

Meesteal erg makkelijk en snel te regelen. Alleen de site nog wel eens wat storingen

The best experience for cash flow

Hello, With Rabobank I have the best experience here in Netherlands, when you need to improve your cash flow ask Rabobank! Andrei Tutulan Owener of Men at work EU BV

Wat een verademing

Doordat bedrijven en betalingstermijn hanteren komt het soms niet lekker uit en doordat de Rabobank dit aanbied kan ik sneller betalen aan mijn onderaannemers zonder dateer een hele hoge rente er tegenover staat.

Snel en goed geregeld

Kan gewoon niet beter super geregeld

Proma service

Simpel proces.

Snel op mijn rekening

Zou alleen soms willen verlengen

Simpel en snel. Absolute aanrader!!!

Zeer eenvoudig aan te vragen en vlot in de afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling

Na het online inschieten van de factuur is binnen een minuut inzichtelijk wat de financieringsmogelijkheden zijn en of de factuur gefinancierd kan worden. Bij vragen een nette en correct beantwoording via de telefoon.

Eenvoudig af te sluiten

Eenvoudig af te sluiten

Duidelijke uitleg en snel alles rond!

Duidelijke uitleg per mail. Na ondertekening van de papieren wordt het bedrag al vrij snel op de rekening bijgeschreven.

Zeer handig en snel beschikbaar. Ideaal voor makelaarskantoren.

Dikke duim voor dit product,

makkelijk en snel geregeld

zoals gezegd makkelijk en snel geregeld

Werkt erg snel. Meestal binnen 48 uur het geld op je rekening

Zeer goede ervaring,

Perfecte en snelle service.

Makkelijk en snel aan te vragen.

Soepel, snel proces, fijn dat de Rabo niet tussen mij en mijn klant komt te staan.

Intuïtief, soepel, duidelijk, vlot, eigenlijk alleen maar pluspunten qua proces. Limiet van twee facturen wat jammer, zou mooi zijn als dat opgerekt kan. En internationaal onder solide (Europese) landen/debiteuren zou een toegevoegde waarde zijn.

Croeselaan 18

3521 CB Utrecht