Geen laptop ontvangen

Heb geen laptop ontvangen postbode zelf getekend

Zeer teleurstellende ervaring, pakket niet geleverd, geen oplossing

Na een niet geleverde bestelling een lange weg begaan in het vinden van een oplossing. Uiteindelijk een laptop naar waarde kunnen kiezen en hiermee is dit gelukkig opgelost.

Goede laptop, snelle bezorgservice. Kortom: prima!

Had een laptop besteld. Volgende dag geleverd. Geweldig snel.

Ik heb op 24 december een bestelling

Ik heb op 24 december een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen! Er is geen informatie wanneer deze geleverd zal worden. Tegelijkertijd vraag je om feedback op de dienstverlening. Hij is dus absoluut niet klantgericht!

Topaanbieder!

De gebruiksvriendelijke website heeft een ruim assortiment van artikelen die ook duidelijk worden omschreven op elke pagina. Het bestelproces verliep fijn met meerdere betaalopties en de bestelling was in zeer nette en verzorgde staat afgeleverd. Ik ben tot nu toe zeer te vreden met de laptop die ik 2 maanden geleden heb aangeschaft via laptop.nl.

Klein minpuntje

Je kan aan klikken de zelfde dagnog thuisbezorgd. Dat gedaan maar werd toch een dag later thuisbezorgd. Voor de rest tot nu toe heel tevreden

Goede prijs en prima levering

Goede prijs en prima levering

Goede website telefonisch is dienstverlening is minder

Opzoek naar een goede gaming laptop stond op de website echt goede info! Heel bruikbaar in het maken van een keuze. Omdat ik twee weken voor Black-Friday al geïnteresseerd was vroeg ik telefonisch of goede blackfriday-deals zouden komen en of /wanneer Laptop.nl daar bekendheid voor maakte. Hier ging het fout want werden ee data’s genoemd die geheel niet klopten want bleek: Geen blackfriday deals op de benoemde datum waardoor ik zeker twee weken later alsnog mijn laptop heb gekocht zonder de gehoopte kortingsacties.

Geleverd wat ze aanbieden

netjes geleverd komen afspraken na

overzichtelijk, goede service en snelle levering

overzichtelijke Website. Goede service en informatie na bestelling. En daarna snel geleverd. Bovendien zeer concurrerend in scherpe pricing.

Prima service.

Prima service, pakket bleef echter lang onderweg door DHL. Door met Laptop gebeld te hebben gingen zij hier meteen achteraan. Die zelfde middag kon ik mijn pakket ophalen. Blij met het gekochte product.

Snelle levering, goede prijs

Op zondag besteld, maandag al geleverd.

Goed laptop

Snel aflevering

Laptop is geleverd zoals beloofd op site!

Heb het besteld. Gelijk volgende dag al in huis. Klantenservice staat paraat en dat vond ik ook fijn

Fantastisch!

Belooft wat het schrijft op de site. Zorgvuldig verpakt!

mooie laptop

mooie laptop windows moet ik even aan wennen maar het komt goed

Excellent service and super happy with the product

I have placed 2 orders with Laptop.nl and I was very pleased with their service. Fast delivery, product received in perfect conditions. And the price was lower than on any other online shop. So, very happy with Laptop.nl and would definitely recommend them! :)

Snelle bezorging Nette laptop Redelijke prijs Jammer dat je de garantie van 2 jaar apart bij moet kopen

Netjes op tijd geleverd.

Verschrikkelijk

Mijn bestelling is zomaar retour gegaan naar hun zonder dat ik het heb ontvangen en dit bedrijf weigert mijn geld terug te betalen! Dit mag wettelijk echt niet en alsnog kiest dit bedrijf ervoor de klant te laten wachten en de dupe te zijn van hun problemen.

Super service

Bij laptop.nl mijn eerste bestelling gedaan. Gekocht een laptop Acer Aspire 7 A715-42G-R47T goede prijs en werkt naar tevredenheid. Ik had hem op woensdag besteld en omdat ik niet thuis was had ik aangegeven dat de levering zaterdag kon plaats vinden. Maar ik was vrijdag al thuis dus donderdag gebeld of de laptop vrijdag geleverd kon worden en jawel hoor ze hadden het geregeld. Dit noem ik service. Ik gebruik deze laptop voor fotobewerking met Lightroom en Photoshop en dit draait super op dit apparaat.

Mooie en goede laptop

Na lang zoeken heb ik hier de ideale laptop voor mij gevonden. Na de bestelling is alles op tijd en keurig verpakt geleverd.

Super service

Een dag na bestelling al in huis

Lodewijkstraat 4

5652 AC Eindhoven

service@laptop.nl

Over laptop.nl

Bij Laptop.nl begrijpen we laptops. Maar nog belangrijker, we begrijpen jouw behoeften en wensen als het om laptops gaat. Onze experts zijn doorgewinterde professionals in de wereld van laptops, en ze weten precies wat er te koop is in laptop-land. Toch draait alles om jou, en we willen niets liever dan jou goed begrijpen. Wanneer we weten wat jij zoekt, kunnen we advies op maat bieden. We zijn altijd op zoek naar de beste manier om je te helpen, dus feedback is altijd welkom!