Deddo is een erg prettig en overzichtelijk programma. De facturen de je kunt maken zien er netjes en verzorgd uit. Het is ook voor mensen die niet al te kundig zijn op de computer, een makkelijk facturatieprogramma om mee te werken. En als je er dan toch niet uitkomt of er zijn verbeterpunten wordt je snel en keurig geholpen. Kortom, geweldig programma!
Dag Hanneke, Dank voor je deze mooie review! Waarderen we enorm om dat jij en je broer natuurlijk vanaf vrijwel het eerste uur gebruik maken van DEDDO :) Mede dankzij jouw ervaring en feedback kunnen we DEDDO goed laten aansluiten bij de vragen van onze gebruikers. We spreken elkaar. Vriendelijke groet, Maurice namens Team DEDDO
Het programma heeft diverse mogelijkheden om vanuit de calculatie te offreren en/of te factureren. Het neemt veel dubbel werk uit handen doordat het tevens matched met ons boekhoudprogramma.
Dank voor deze mooie beoordeling! Perfecte omschrijving van wat we willen beogen met DEDDO. Professioneel en snel van calculatie naar offerte naar factuur zonder complexiteit. Succes met het verdere gebruik en aarzel niet bij vragen of ideeën. Vriendelijke groet, Maurice namens Team DEDDO
Deddo heeft onze zakelijke processen aanzienlijk verbeterd door een overzichtelijke omgeving te creëren voor al onze offertes. Het was voorheen een uitdaging om grip te krijgen op de verschillende aanbiedingen, maar dankzij Deddo hebben we nu een gestroomlijnd systeem dat ons in staat stelt precies te weten wat er gaande is. Een van de grootste voordelen is de eenvoud waarmee we nu offertes kunnen opstellen. Het toevoegen van al onze producten aan de bibliotheek van Deddo heeft het proces tot een handomdraai gemaakt. Dit heeft niet alleen onze productiviteit verhoogd, maar bespaart ook aanzienlijk veel tijd die we voorheen aan complexe handmatige handelingen besteedden. Een ander lovenswaardig aspect van Deddo is de chatbox-functionaliteit. Bij vragen of onduidelijkheden hebben we gemerkt dat de ondersteuning via de chatbox zeer snel en efficiënt is. Het team achter Deddo lijkt goed op de hoogte te zijn van de behoeften van de gebruikers en biedt snelle en relevante hulp. Al met al heeft Deddo onze bedrijfsprocessen vereenvoudigd en geoptimaliseerd, waardoor we nu met meer gemak en efficiëntie offertes kunnen beheren. We zijn zeer tevreden met de diensten van Deddo en bevelen het ten zeerste aan aan anderen die op zoek zijn naar een geavanceerd en gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van offertes.
Vincent, Wat een mooie review, we worden er een beetje stil van (en enthousiast!). Super om te horen dat we met DEDDO zo'n impact bij jullie maken. Natuurlijk mede dankzij de input die we ook van jou ontvangen. Heel veel dank en we spreken elkaar, Maurice namens Team DEDDO
Ik ben erg tevreden over de applicatie van DEDDO, makkelijk en overzichtelijk, laten zelfs weten dat de offertes en facturen er netjes en professioneel uitzien! Een aanrader!!
Top Sjors, ook mede dankzij jouw feedback blijven we verbeteren. Dank voor de mooie beoordeling! We spreken elkaar, Maurice namens Team DEDDO
Ik was door een bevriende aannemer getipt en ben blij dat ik me toch heb over laten halen. Mooi is ook te zien dat er nog steeds door ontwikkeld wordt aan Deddo.
Dank Bert! Ook wij zijn blij dat je bent overgehaald, eerste door je bevriende aannemer en daarna door DEDDO :) Natuurlijk blijven wij ons best doen om DEDDO elke dag een stukje beter te maken. Maurice namens Team DEDDO
Na 20 jaar tobben met allerlei programmas is mijn facturatie nu 500% sneller en foutloos. Calcuatie werkt ook zeer fijn! Het zal nooit mn hobby worden, maar dit maar het zure toch zoet!
Dag Harold, Wat een mooie woorden, dank hiervoor! Top om te lezen dat DEDDO je echt helpt en tijdsbesparing oplevert! We blijven natuurlijk ons best doen om het misschien ooit ook nog écht leuk te maken voor je ;) Dank voor je review en we spreken elkaar snel, Maurice namens Team DEDDO
Nadat ik eerst een ingewikkelder calculatie programma had en veel tijd daarmee kwijt was was ik op zoek naar iets anders. Deddo bleek het programma te zijn wat ik zocht. Het werkt makkelijk en snel en je kunt de klant een overzichtelijke offerte aanbieden
Top dat we het datgene zijn waarnaar je opzoek was, Menno. Aan ons nu de taak om jou en vele andere tevreden te houden door te blijven ontwikkelen met alle feedback die we ontvangen. Waarbij we gebruiksvriendelijkheid voorop zetten. Dank voor je review, waarderen we enorm! Maurice namens Team DEDDO
Heel duidelijk programma, makkelijk in gebruik en komt heel sterk over naar de klant. Heb je vragen wordt je meteen geholpen.
Dag Stefan, Als één van de eerste gebruikers in DEDDO waarderen we je beoordeling enorm! We doen natuurlijk ons best om altijd snel te helpen, want elke vraag of idee geeft ons ook weer inzicht in hoe we het programma verder moeten ontwikkelen. Dank, Maurice namens Team DEDDO
Makkelijk offerte programma makkelijk in gebruik en niet duur echt waar voor je geld.
Dank voor dit mooie cijfer, Erwin! Super om te horen dat je zo snel aan de slag bent met DEDDO. Dat het gemakkelijk moet zijn is één van de speerpunten waar we op focussen, dus als team zijn we erg blij dat dit ook zo ervaren wordt. Vriendelijk groet, Maurice namens Team DEDDO
Het werkt prettig en is erg efficiënt voor mij, verbeterpunt is nog een aantal zaken iets makkelijker/mooier maken zoals: - Zelf je standaard email format kunnen opstellen - Bij maken facturen groepen toevoegen Voor de rest erg tevreden
Dag Bas, Dank voor je mooie beoordeling! Zoals je weet zijn we continu in ontwikkeling. Ik kan dus verklappen dat we verwachten de groepen bij facturen over 2 weken live te hebben staan 💪 je idee over een eigen e-mail format neem ik mee naar het team. We spreken elkaar in het nieuwe jaar, Maurice namens Team DEDDO
Wat is Deddo een heerlijk makkelijk werkend programma. Geen gedoe meer met doorrekenen van marges e.d . Calculeren wordt op deze manier een feestje.
Dag Marco, Makkelijk én leuk, ik weet niet welke van de twee een groter compliment is :) Als team maakt het ons in ieder geval heel trots! We gaan ons best doen om deze eigenschappen dan ook te behouden in de verdere ontwikkeling van DEDDO! Dank voor je beoordeling, Maurice namens Team DEDDO
Deddo is een ontzettend fijn offerte programma. Er wordt steeds doorontwikkeld met koppelingen aan andere programma's en handige opties. Als jezelf mogelijke verbeteringen doorstuurt, dan wordt dit serieus opgepakt, en indien mogelijk zo snel als kan gerealiseerd. Al met al een topprogramma met een goede service
Dag John, Wij waarderen je beoordeling en mooie woorden, dank! De goede ideeën maken het voor ons ook wel heel makkelijk, dus dank voor je actieve bijdrage daarin. Tot de volgende, Maurice namens Team DEDDO
Ik ben Deddo tegen gekomen op de bouwbeurs en ik vind het geweldig wat ze doen en hoe ze het doen. ze luisteren goed naar hun klanten en ontwikkelen super snel.
Dag Ard Jan, Dank voor deze mooie beoordeling! Wij gaan ons best doen om de sprongen die we hebben gemaakt sinds de BouwBeurs ook aankomend jaar weer voort te zetten. Als een in Rotterdam gevestigd bedrijf kunnen we alleen maar trots zijn op de titel van jouw beoordeling. We spreken elkaar! Maurice namens Team DEDDO
Ik werk nu alweer een tijdje met deddo en ik ben er enorm tevreden over Ik vind het eenvoudig en makkelijk in gebruik en mocht ik toch ergens tegenaan lopen of er een vraag over hebben krijg ik altijd een zeer snelle reactie terug Deddo bespaart mij tijd en maakt het offreren en facturen een stuk leuker Kortom een aanrader
Dag Benjamin, Dank voor deze mooie beoordeling! Top dat DEDDO het proces van offreren en facturen leuker, maar vooral ook sneller maakt. En dank dat je altijd bereid bent voor het geven van feedback op nieuwe ontwikkelingen. We spreken elkaar! Groeten, Maurice namens Team DEDDO
Het is heel gemakkelijk om prijzen voor de offerte te berekenen. De inhoud, materialen, arbeidsloon, winstmarge kun je helemaal naar eigen wens invullen. Deze gegevens zijn makkelijk te hergebruiken in volgende offertes, dat scheelt veel tijd. Vanuit Deddo kun je de offerte versturen, digitaal laten ondertekenen en met 1 klik de bijbehorende facturen klaarzetten. Het gebruik van Deddo bespaart me veel tijd en rekenfouten.
Dag Barbara, Hartelijk dank voor deze woorden! Top dat je zo enthousiast bent gestart met DEDDO nadat je ons op de BouwBeurs had ontdekt. We waarderen ook de pro-actieve input die je ons altijd geeft via de chat! Succes en we spreken elkaar! Groeten, Maurice namens Team DEDDO
Ik ben betrokken geweest als "test"gebruiker bij Deddo. Deddo gebruik ik nu niet meer als test maar als standaard gereeedchap voor mijn offerten. Deddo is logisch en eenvoudig te bedienen, hierdoor kan ik snel een offerte opbouwen en mijn klant heeft dus snel, duidelijk en overzichtelijk een offerte. Ik ben zeer tevreden over het programma en als bijkomstigheid ook nog eens betaalbaar!
Samuël, Dank voor wederom je mooie woorden, je bent natuurlijk al te bewonderen op onze website in één van onze video's. Dat je van "test" naar "echt" gebruik bent gegaan is natuurlijk een enorm compliment. Top dat je er altijd voor ons bent! Groeten, Maurice namens Team DEDDO
ik werk nu al even met Deddo en het bespaard me enorm veel tijd en moeite. Verder ziet het er mooi en professioneel uit dus naar de klant toe is het ook een goede verbetering. ik zou het niet meer kunnen missen.
Dag Klaas, Dank voor deze mooie beoordeling! Als één van onze eerste gebruikers heb ook jij aan de basis gestaan van de ontwikkeling van DEDDO. Waardoor we ook jouw feedback niet meer kunnen missen! We spreken elkaar. Groeten, Maurice namens Team DEDDO
Een erg duidelijk programma om eenvoudig en snel te calculeren en offertes te versturen. Raad dit programma zeker aan voor de kleine ondernemer!
Dank Joost! Wij beloven ons best te blijven doen om ook met de verdere ontwikkeling van DEDDO dit gemak en de eenvoud te behouden in de toekomst. Super dat jij ook altijd bereid bent om hierover mee te denken. Groeten, Maurice namens Team DEDDO
Eindelijk een bedrijf dat snapt wat de kleine ondernemer in de bouw nodig heeft voor een zeer scherpe prijs! Na jarenlang diverse, onvriendelijk, onbegrijpelijke, te complexe, te dure programma's te hebben geprobeerd gaf ik de hoop op en bleef ik bij mijn excel sheet t.b.v. mijn (na)calculaties. Uiteindelijk via via toch aangeraden om DEDDO een keer te proberen en daar heb ik nog geen dag spijt van. Eindelijk een software product dat doet wat je als kleine ondernemer in de bouw wilt. Goed betaalbaar en heel gebruiksvriendelijke software dat eigenlijk een luxe/uitgebreide versie van mijn excel is zonder alle moeilijke formules. Echt een aanrader voor de (kleine) ondernemer in de bouw!
Maarten! Ondertussen zijn we bijna collega's van elkaar en heb je ook een mooie plek op onze website. Super om hier nogmaals in je eigen woorden terug te horen hoe DEDDO jou helpt met ondernemen. Wederom dank namens het hele team voor al je hulp bij de ontwikkeling van DEDDO. Groeten, Maurice namens Team DEDDO
Ik heb DEDDO leren kennen op de Bouw Beurs in Utrecht, tijdens de introductie van DEDDO was ik stiekem verbaasd. Zelf gebruikte ik m’n eigen layout in excel voor mijn offertes en facturen. Hierbij kreeg ik een gratis proefperiode en heb ik het programma zeker getest, het is overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en bovendien altijd terug te halen. Met excel moest ik het in de cloud gooien om het terug te kijken of thuis zijn, met DEDDO kun je even snel naar de website gaan en je kunt alles zo naar voren halen! Ik raadt DEDDO daarom zeker aan! Of je nu een beginnende ondernemer bent of al jaren actief te zijn, DEDDO maakt het echt veel makkelijker en je bespaart hierdoor zeker tijd.
Dag Joey, Dank voor je mooie woorden! Top dat onze wegen zich hebben gekruist op de BouwBeurs! De voordelen van DEDDO zijn mede dankzij jou gerealiseerd. Door jouw feedback kunnen we met het team DEDDO elke dag een stukje beter maken. Succes en we spreken elkaar! Groeten, Maurice namens Team DEDDO
Stationsplein 45 unit A6002
3013 AK Rotterdam
DEDDO is hét online gereedschap voor zelfstandige bouwers die minder gedoe willen met hun administratie en meer tijd willen overhouden voor hun passie: BOUWEN! Calculaties, offertes en facturen maken, kost je met DEDDO slechts enkele minuten en is nog nooit zo eenvoudig geweest.