Keurig verzorgd

Pakket was op tijd geleverd En goed verpakt

Goede webshop met mooie producten.

Voldoende keus in de kabel/ogen qua maten en van mooie kwaliteit. Goede pasvorm en mooi krimpbaar voor een deugdelijke verbinding.

Klantenservice uitstekend.

Bestelling werd vlot geleverd, en de kwaliteit van de spullen is goed, zoals beschreven. Tijdens het bestellen en aflevering ging er wat mis, maar dit werd uitstekend en snel opgelost. Klantenservice dus ook een dikke plus.

Snel en compleet geleverd! Prima!

De bestelling kon de volgende dag al afgehaald worden. Prima!

perfect

alles ging zoals het moet, daarom raad ik accukabels schop 100% aan.

Snel, en vlotte telefonische service

Snel, en vlotte telefonische service

goede kwaliteit

snel geleverd en het ziet er super uit

Alles goed verlopen

Stipt

meedenken en goede service

De accuklemmen met beschermkap zijn geplaatst in een scootmobiel en zijn snel geleverd en voldeden geheel aan mijn verwachtingen.

Uitstekend!

Ik had een automatische zekering besteld, maar de maat van de aansluiting kwam niet overeen met wat er vermeld stond op de website en paste dus niet. Na overleg werd er de zelfde dag nog kosteloos een nieuwe zekering opgestuurd. Uitstekende service!

Super snelle levering en zeer goede kwaliteitsproducten

Na verschillende andere producten te hebben gebruikt moet ik zeggen dat deze van topkwaliteit waren.

top

Duidelijke website met juiste detail gegevens, snel geleverd.

Erg snelle levering!

Snelle levering en erg veel voorraad. Netjes verpakt prijs soms net ietsje hoger dan sommige concurrenten.

Prima service en heel goede kabel

Top kwaliteit

Super tevreden, hoge kwaliteit, 12 volt bedrading optimaliseren

Kan niet beter,perfect

Correcte en zeer snelle levering. Direct bevestiging per mail van de bestelling en goed op de hoogte gehouden van de verzending .

Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

goed gegaan!

Alle materialen netjes geleverd. Kabels van 70 mm2 en de tang voor het persen van de krimpogen werk probleemloos.

Betrouwbaar en goede kwaliteit!

Erg tevreden over de dubbel geisoleerde accu kabels van accukabels.shop! Flexibel en veilig top product.

Super service

Er was iets niet goed gegaan met de zending maar werd direct opgepakt en opgelost. Dikke pluim voor de service!

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Aanrader

Goede spullen en zeer snelle levering.

Helemaal na verwachting

Super!!

Goed materiaal

Snelle levering. Goed materiaal. Product als omschreven. Als ik weer wat nodig zou hebben , zou ik het weer zeker hier bestellen.

Barchjeblom 4

8723HC Koudum

+31646166670

Over Vocwaarland

Accukabels, Solarkabels en alle toebehoren razendsnel geleverd