Goed product

Snelle levering, kreeg meer dan ik bestelde Goede service

super

bestelling volgende dag in huis

top kwaliteit

zeer goed materiaal en vlugge levering en duidelijke web side

Goede service, goed materiaal, snel en kwaliteit Ik raad deze winkel aan iedereen aan

Zeker niet goed.

Ik bestelde een distributieblok met invoer tot 70mm² en uitvoer tot 50mm² . Echter kwam ik erachter dat de invoer maar tot 50mm2 was en ook zeer nipt. En de uitvoer een 25mm² zeer tristig dat je dan die distributieblokken koopt en het niet zou passen.

Levering gelijk de volgende dag, ben echt blij mee, goede kwaliteit, zeker een aanrader.

Beste service ever

Foute bestelling van mijzelf, door accukabels onmiddellijk is na levering kosteloos hersteld. Sneller, beter en goedkoper kan niet! Ongelooflijk wat een top bedrijf met top mensen!

Supersnelle levering van een goed product tegen een scherpe prijs

Duidelijke website met zeer concurrerende prijzen en duidelijke omschrijving + specs + pdf handleiding van het betreffende product. Inmiddels meerdere bestellingen gedaan. Altijd een razendsnelle levering: voor 22:00 uur op een werkdag besteld ook écht de volgende werkdag en/of zaterdag in huis. Kortom: niets te klagen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Spullen zijn super, service is grofgezegd ruk

De spullen die ik besteld heb zijn kwaliatief goed niks over te zeuren en complimenten daarover naar dit bedrijf. Echter had ik een verkeerd artikel aangeklikt, ben ook maar een mens en maak wel een foutjes, heel raar. Gelijk na bestelling gezien en gemaild om dit aan te passen, dit is waar het fout ging. Dit bedrijf besteed al hun inpakken, verzend etc (fulfilment) uit aan een derde partij en wil en kan op geen enkele manier je bestelling veranderen als je iets fout gedaan hebt ( ook niet even bellen naar hun fulfilment bedrijf helemaal niks) en je krijgt nog redelijk bijdehand antwoord dat je het zelf fout besteld hebt ( dat klopt probeer het ook optijd op te lossen) moraal van het verhaal enige optie is dan volgens hun de zooi te laten aankomen, op eigen kosten te retourneren om vervolgens opnieuw te bestellen met opnieuw verzendkosten voor jou. Ik werk zelf ook in deze branch en met fulfilments maar zoiets achterlijks heb ik nog nooit mee gemaakt, is voor een groot deel ook gewoon niet willen! Dus nogmaals moraal van het verhaal, bestel je hier zorgt dat je je bestelling goed nakijkt ( of bestel lekker ergens met wel fatsoenlijke service) en zorg dat je niks hoeft terug te sturen want dan begin het gezeur. Nogmaals spullen die ze dan leveren zijn overigens wel van kwaliteit. ( ik heb dus het fout bestelde artikel gewoon ontvangen er kwam niks van een oplossing vanuit hun, heb dit dus bij iemand anders besteld en dit dan ook mijn eerste en laatste bestelling bij dit bedrijf!)

Snel en correct? JA!

Leuke shop met heel wat keuze. Bestelling snel afgehandeld en correct geleverd. Bedankt opnieuw!

Snelle en correcte verzending

Zou ik zeker weer een bestelling plaatsen.

Super kwaliteit en snel geleverd.

Gewoon Super

Top kwaliteit en een uiterst snelle levering !!!!

Prima. En snel alleen wordt het niet aan huis geleverd

Misschien levert DHL niet meer aan huis maar laat DHL dat zeggen Ik bestel niet voor niets aan huis nu moest ik toch weer uit hui om het op te halen Ik had net zo goed naar een automaterialen zaak kunnen gaan

zeer tevreden met de vlotte levering

Benodigde zaken vlot kunnen vinden in de webshop. Afhandeling ging vlot en probleemloos. Had de bestelde zaken de volgende dag al in huis. TOP

Goed verpakt, snel geleverd!

Prima! Makkelijk, snel en prima producten.

Goede producten goede prijs

Belofte maakt schuld

Voor 21:00 besteld morgen in huis. Uiteraard een reden dat het niet gelukt is, maar geen oplossing. “Mijn excuses” is de service!!

Zeer snel geleverd , goede kwaliteit spullen , het assortiment had groter mogen zijn.

Gewoon goed

Site werkt goed, snel geleverd, positieve ervaring. Voor een paar kleine onderdelen in een envelop vind ik de bezorgkosten wel hoog.

Dikke prima

Snelle levering, top !

Een geplaatste order is niet meer te annuleren na 30 min

Ik heb om 13:30 een order geplaatst en om 14:00 gebeld met het verzoek om deze te annuleren. Voor de goede orde het gaat om 2 meter 70mm2 kabel. Deze order is niet meer te annuleren( door een volledig geautomatiseerd systeem???) je zou toch zeggen 1 belletje naar de goede persoon en die order kan er uit gehaald worden. Maar goed: Dan zal ik de order moeten retouren,; Wij nemen geknipte kabels niet meer retour! Begrijp me niet verkeerd ik begrijp echt wel dat als de kabels al geknipt zijn en de order al in een verder stadium zit deze niet meer om te keren is.. Maar om nou na 30 minuten te zeggen dat dit niet meer mogelijk is schiet bij mij in het verkeerder keelgat.

Goed materiaal

De levertijd was langer dan verwacht maar wel perfect

Fast delivery and very good selection

Fast delivery, excellent selection and reasonable prices, as well!

Snel en gied.

Vervult war je verwachting is

Barchjeblom 4

8723HC Koudum

+31646166670

Over Vocwaarland

Accukabels, Solarkabels en alle toebehoren razendsnel geleverd