Snelle levering, kreeg meer dan ik bestelde Goede service
bestelling volgende dag in huis
zeer goed materiaal en vlugge levering en duidelijke web side
Goede service, goed materiaal, snel en kwaliteit Ik raad deze winkel aan iedereen aan
Ik bestelde een distributieblok met invoer tot 70mm² en uitvoer tot 50mm² . Echter kwam ik erachter dat de invoer maar tot 50mm2 was en ook zeer nipt. En de uitvoer een 25mm² zeer tristig dat je dan die distributieblokken koopt en het niet zou passen.
Jammer te horen dat dit blok niet aan uw vewachtingen voldoet. Echter we zouden het zeer op prijs stellen als U bij klachten of problemen met een bestelling eerst contact met ons opneemt. Dan lossen wij dat op. Maar als we niets van U horen, behalve later een negatieve beoordeling, wordt dat moeilijk voor ons. U kunt dat alsnog doen (ordernummer 202403647). Dan graag een foto erbij zodat we kunnen zien of U het verkeerde blok kreeg of dat onze beschrijving fout is. Daarna zullen we U een passende oplossing aanbieden. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Vocwaarland.
Levering gelijk de volgende dag, ben echt blij mee, goede kwaliteit, zeker een aanrader.
Foute bestelling van mijzelf, door accukabels onmiddellijk is na levering kosteloos hersteld. Sneller, beter en goedkoper kan niet! Ongelooflijk wat een top bedrijf met top mensen!
Duidelijke website met zeer concurrerende prijzen en duidelijke omschrijving + specs + pdf handleiding van het betreffende product. Inmiddels meerdere bestellingen gedaan. Altijd een razendsnelle levering: voor 22:00 uur op een werkdag besteld ook écht de volgende werkdag en/of zaterdag in huis. Kortom: niets te klagen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
De spullen die ik besteld heb zijn kwaliatief goed niks over te zeuren en complimenten daarover naar dit bedrijf. Echter had ik een verkeerd artikel aangeklikt, ben ook maar een mens en maak wel een foutjes, heel raar. Gelijk na bestelling gezien en gemaild om dit aan te passen, dit is waar het fout ging. Dit bedrijf besteed al hun inpakken, verzend etc (fulfilment) uit aan een derde partij en wil en kan op geen enkele manier je bestelling veranderen als je iets fout gedaan hebt ( ook niet even bellen naar hun fulfilment bedrijf helemaal niks) en je krijgt nog redelijk bijdehand antwoord dat je het zelf fout besteld hebt ( dat klopt probeer het ook optijd op te lossen) moraal van het verhaal enige optie is dan volgens hun de zooi te laten aankomen, op eigen kosten te retourneren om vervolgens opnieuw te bestellen met opnieuw verzendkosten voor jou. Ik werk zelf ook in deze branch en met fulfilments maar zoiets achterlijks heb ik nog nooit mee gemaakt, is voor een groot deel ook gewoon niet willen! Dus nogmaals moraal van het verhaal, bestel je hier zorgt dat je je bestelling goed nakijkt ( of bestel lekker ergens met wel fatsoenlijke service) en zorg dat je niks hoeft terug te sturen want dan begin het gezeur. Nogmaals spullen die ze dan leveren zijn overigens wel van kwaliteit. ( ik heb dus het fout bestelde artikel gewoon ontvangen er kwam niks van een oplossing vanuit hun, heb dit dus bij iemand anders besteld en dit dan ook mijn eerste en laatste bestelling bij dit bedrijf!)
Onze visie voor een mogelijk evenwichtiger beeld: We hebben U gemaild dat door de IT koppeling van de webwinkel met het inpakcentrum en de boekhouding geen enkele aanpassing meer mogelijk is nadat U betaald heeft. Daarin zijn wij niet flexibel. Maar daardoor zijn onze prijzen wel zeer scherp. Mogelijk kunt U meer flexibiliteit wel vinden bij duurdere webwinkels. (we praten hier over 2 zakjes kabelogen). We doen nooit moeilijk als wij iets verkeerd leveren (te korte of verkeerde kabel, verkeerd of ontbrekend artikel). We sturen onmiddellijk het juiste na, er hoeft niets retour, geen bewijs of foto’s nodig. We zijn echter geen schoenenwebwinkel maar een webwinkel voor technische producten en laten de klant zelf de retourkosten betalen, tenzij de fout bij ons ligt. In uw geval heeft U zelf verkeerd besteld en vraagt U ons voor de kosten op te draaien. Volgt U ons systeem dan retourneert U, waar voor ons best wel kosten van het inpakcentrum aan vast zitten. En daarna bestelt U opnieuw kabeloogjes, waar als kleine order geen of negatieve marge meer op zit. Dat zouden we toch zo accepteren want zo is nu eenmaal onze procedure. Echter verder gaat onze bereidwilligheid niet. We hopen hiermee het niet kunnen aanpassen van een betaalde bestelling en ons retourbeleid te hebben verduidelijkt. met vriendelijke groeten, de klantenservice van Vocwaarland.
Leuke shop met heel wat keuze. Bestelling snel afgehandeld en correct geleverd. Bedankt opnieuw!
Zou ik zeker weer een bestelling plaatsen.
Super kwaliteit en snel geleverd.
Top kwaliteit en een uiterst snelle levering !!!!
Misschien levert DHL niet meer aan huis maar laat DHL dat zeggen Ik bestel niet voor niets aan huis nu moest ik toch weer uit hui om het op te halen Ik had net zo goed naar een automaterialen zaak kunnen gaan
Benodigde zaken vlot kunnen vinden in de webshop. Afhandeling ging vlot en probleemloos. Had de bestelde zaken de volgende dag al in huis. TOP
Prima! Makkelijk, snel en prima producten.
Goede producten goede prijs
Voor 21:00 besteld morgen in huis. Uiteraard een reden dat het niet gelukt is, maar geen oplossing. “Mijn excuses” is de service!!
U heeft besteld woensdag 24 juli om 19.51 uur. De aflevering was vrijdag 26 juli 12.11. Door een locatiefout van 1 artikel in het magazijn kon uw bestelling woensdagavond niet meer verstuurd worden maar pas de volgende dag, waarvoor wij onze excuses aanboden. Een andere (snellere ?) oplossing zoals U oppert was niet mogelijk. We hebben U goed per email geïnformeerd en op de hoogte gehouden en U heeft de track/trace ontvangen. Wel betreuren wij het dat U binnen 24 uur na uw order, gisteren donderdag, al deze matige beoordeling gaf, terwijl deze zaak nog liep. Het lijkt ons gewenst voor de volledigheid deze toelichting te geven.
Zeer snel geleverd , goede kwaliteit spullen , het assortiment had groter mogen zijn.
Site werkt goed, snel geleverd, positieve ervaring. Voor een paar kleine onderdelen in een envelop vind ik de bezorgkosten wel hoog.
Snelle levering, top !
Ik heb om 13:30 een order geplaatst en om 14:00 gebeld met het verzoek om deze te annuleren. Voor de goede orde het gaat om 2 meter 70mm2 kabel. Deze order is niet meer te annuleren( door een volledig geautomatiseerd systeem???) je zou toch zeggen 1 belletje naar de goede persoon en die order kan er uit gehaald worden. Maar goed: Dan zal ik de order moeten retouren,; Wij nemen geknipte kabels niet meer retour! Begrijp me niet verkeerd ik begrijp echt wel dat als de kabels al geknipt zijn en de order al in een verder stadium zit deze niet meer om te keren is.. Maar om nou na 30 minuten te zeggen dat dit niet meer mogelijk is schiet bij mij in het verkeerder keelgat.
Wij begrepen uit het telefoongesprek dat deze 2 meter accukabel door U (en/of een kennis van U) bij 2 bedrijven besteld is en dat U de bestelling bij ons daarom wilt annuleren. Eerst over het annuleren: U heeft besteld met een betaalverplichting en ook betaald en tevens onze voorwaarden geaccepteerd. Ondanks dat willen wij wel annuleren als dat nog kan als in het inpakcentrum in Deventer uw order nog is te blokkeren. Tijdens werkuren gaat uw order na betaling direct in Deventer het digitale systeem in en is meestal na 10 minuten al niet meer te annuleren. Deze webshopkoppeling is zeer efficient en snel en maakt onze lage prijzen mogelijk, maar we zijn daardoor helaas niet flexibel. In uw geval kon de order niet meer geannuleerd worden. Het is inderdaad niet zo dat al 30 minuten na uw bestelling de kabels al geknipt zijn. Maar wel zijn meer digitale processen gestart die niet meer handmatig te stoppen zijn. Een belletje naar de goede persoon is helaas niet mogelijk. En vervolgens over het retourneren: Wij hanteren een 30 dagen retourperiode maar doen nooit moeilijk als de bestelling ouder is. Mits in goede staat mag alles geretourneerd worden behalve volgens specificatie van de klant gemaakte artikelen. Dat zijn er bij ons 2: op kleur gemengde verf en op lengte afgeknipte kabels. Dat is omdat deze artikelen niet goed opnieuw verkoopbaar zijn. Dat geldt ook voor uw 2 meter kabel. Wij vinden daar niet zo maar een klant voor. Zou het 20 meter zijn dan is retourneren wel bespreekbaar. Wij hopen op meer inzicht in en begrip voor webwinkelprocessen door deze toelichting en met name voor het minder flexibel zijn als gevolg daarvan.
De levertijd was langer dan verwacht maar wel perfect
Fast delivery, excellent selection and reasonable prices, as well!
Vervult war je verwachting is
Barchjeblom 4
8723HC Koudum
Accukabels, Solarkabels en alle toebehoren razendsnel geleverd